![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej .... Rozhodl jsem o enemax PSU ... nalezené tady
bude to stačit na ... horní řádek Quad core, 8 koncertu z berana, horní linie GFX, dvojí obrazovky, dobré mobo a ostatní 2. otázku ... im hledáte DVD čtenáře a spisovatele tak i umí číst a psát ve stejnou dobu ...... přednostně černá ... 50 liber strávit na scan ... im hledají, ale i dont vědět mnohem pomoci tak apretiated díky Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| Dobře číst a psát ve stejnou dobu, nebo kopírovat přímo z disku na disk bez kopírování na pevný disk), budete potřebovat 2 samostatné jednotky, a já bych, že máte alespoň 850W PSU. |
|
| |||
| |||
| Ano, vím, že budou mít 2 disky biut bude 2 spisovatelů v pořádku, nebo se bude muset i čtenáře a spisovatele ... také jaké jsou spisovatelé té nejlepší PATA nebo SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jsem jeden z těch enermax 1000w PSU v mém domě v rodině počítače.
| |||
| |||
| ok ... fandí, je to dobrý PSU? I wasn't jistý, že pokud by byl můj případ gigabyte aurora 3D Také se ocnce PSU problém schválila ... dvd spisovatel, co by bylo nejlepší, disky ... PATA nebo SATA ... Hledal jsem na asus černá s LightScribe ... s 2 spisovatelů by i psát 2 DVD současně? cheeers znovu |
|
| |||
| |||
| S 2 píše, můžete udělat dvě disků najednou, přímé kopírování z jednoho na druhý a máte zálohu, pokud jedna selže. SATA je rychlejší rozhraní, i když ne mnoho mechanik zatím podporu. Mám LG GSA-H10N DVD Super-multi rewriter (podporuje všechny formants ale ne Bluray a HD DVD), přestože jsem přesvědčen, že toto bylo superceeded. |
|
| |||
| |||
| kool tak 2 ASUS SATA to by bylo dobré pak |
|
| |||
| |||
| ok ... jen konečné potvrzení před koupit i dnes ... PSU je dobré ASUS SATA dvouvrstvý spisovatelé X 2 by fungovat s mou systému? Díky za uvedení do repetive s těmito otázkami ... i dont jen chtějí špatně |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! že 100w ernemax isnt z dosud IM SUTCH A N00B * údery odvrátit stěnu *právo ... Potřebuji různé 1000 Watt PSU, co potřebuji mít i bankovní kartou tady připraveni objednat |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Prostě nemůže rozhodnout, co bych měla jít na | thingie2 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 13. dubna 2008 05:58 |
| Potřebují trochu pomoci budovat tuto odpověď ks potřebné ASAP | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 29 | 10. března 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... Nápověda potřebné ASAP | adam2 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 8. leden 2008 19:09 |
| HD kabel, rychlá odpověď potřeba. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 8. Prosinec 2007 15:22 |
| Nápověda potřebné asap | tufc2000 | Drives & Removable Media | 4 | 22. října 2007 14:46 |
| Thread Nástroje | |
| |