![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου .... Έχω αποφασίσει για την enemax PSU ... βρέθηκε εδώ
αυτό θα είναι αρκετό για ... κορυφή της γραμμής quad πυρήνα, 8 GIG RAM, κορυφή της γραμμής gfx, διπλή οθόνη, καλή mobo και όλα τα υπόλοιπα 2η ερώτηση ... im looking for a DVD reader και συγγραφέας, λοιπόν, μπορεί να διαβάζει και να γράφει ταυτόχρονα ...... προτίμηση μαύρο ... 50 λίρες για δαπάνες σε σχέση με σάρωση ... im αναζητούν τώρα αλλά i dont ξέρτε πολύ έτσι να apretiated ευχαριστώ Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν για να διαβάζει και να γράφει ταυτόχρονα, άμεσα ή αντίγραφο από δίσκο σε δίσκο, χωρίς αντιγραφή στο σκληρό δίσκο), θα χρειαστείτε 2 ξεχωριστές μονάδες δίσκου, και θα έλεγα ότι έχετε τουλάχιστον ένα 850W PSU. |
|
| |||
| |||
| Ναι γνωρίζω ότι θα πάρει 2 δίσκους biut θα είναι 2 συγγραφείς πρόστιμο ή θα πρέπει ο αναγνώστης και συγγραφέας ... Επίσης, αυτό που οι συγγραφείς είναι ο καλύτερος PATA ή SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα από αυτά τα enermax 1000W PSU στο σπίτι μου στην οικογένεια του υπολογιστή.
| |||
| |||
| ok ... cheers είναι ένα καλό PSU? i wasn't σίγουρος αν θα μου ταιριάζει gigabyte Aurora 3δ περίπτωση ocnce επίσης την απάλειψη PSU θέμα ... τι DVD drives συγγραφέας θα ήταν καλύτερο ... PATA ή SATA ... Έψαχνα στο asus lightscribe με μία μαύρη ... με 2 συγγραφείς θα μπορούσαν να γράφω 2 DVD του την ίδια στιγμή; cheeers πάλι |
|
| |||
| |||
| Με 2 γράφει, μπορείτε να κάνετε δύο δίσκους με τη μία, αντίγραφο κατευθείαν από το ένα στο άλλο και να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, αν κάποιος αποτύχει. SATA είναι ταχύτερη interface, αν και δεν οδηγεί πολλούς ακόμη υποστηρίξει αυτή. Έχω ένα LG GSA-H10N DVD υπερ-πολλαπλών rewriter (υποστηρίζει όλες formants αλλά δεν Bluray ή HD DVD), αν και πιστεύω ότι αυτό έχει superceeded. |
|
| |||
| |||
| Kool SO 2 asus sata της τότε θα ήταν καλό |
|
| |||
| |||
| ok ... λίγο πριν την τελική επιβεβαίωση i αγοράσετε τώρα ... PSU είναι καλό asus sata διπλής στρώσης συγγραφείς X 2 θα συνεργαστεί με το σύστημά μου; ευχαριστώ για την παρουσίαση repetive με αυτές τις ερωτήσεις ... i dont απλά θέλουν να το λάθος |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! ότι 100w ernemax isn't αναφέρονται ακόμη IM SUTCH A N00B * Μπανγκς κεφάλι τοίχο *δικαίωμα ... χρειάζεται μια διαφορετική PSU 1000 watt για αυτό που έχω ανάγκη την τραπεζική κάρτα εδώ ώστε να είναι έτοιμοι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απλά δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα έπρεπε να πάνε για | thingie2 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 13 Απρ 2008 05:58 |
| Χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για την οικοδόμηση αυτού του pc απάντηση χρειάζεται ASAP | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 29 | 10 Μαρ 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... Βοήθεια χρειάζεται ASAP | adam2 | Digital Imaging & Printers | 2 | 8 Ιαν 2008 19:09 |
| HD καλώδιο, γρήγορη απάντηση που χρειάζονται. | Eltocliousus | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 8 Δεκ. 2007 15:22 |
| Βοήθεια χρειάζεται ASAP | tufc2000 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 22 Οκτ 2007 14:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |