![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej .... Ja sam odlučio na enemax PSU ... pronašao ovdje
će ovo biti dovoljno za ... vrh liniji quad core, 8 harpun od ovna vrhu liniju gfx, dual screen, dobar mobo i sve ostalo 2. pitanje ... IM tražite dvd čitač i pisac tako da ja mogu čitati i pisati u isto vrijeme ...... po mogućnosti crni ... 50 £ potrošiti na scan ... im sada gleda ali ja dont znati koliko toliko pomoći apretiated hvala My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Dobro čitati i pisati u isto vrijeme, ili je kopirajte i izravno s diska na disk, bez kopiranja na hard disk), morate ODVOJENI 2 Pogoni, i ja bih predlažemo da ćete dobiti barem jedan 850W PSU. |
|
| |||
| |||
| Znam da ću dobiti 2 diskovi biut će biti u redu 2 pisci ili ću trebati čitatelj i pisac ... i što su pisci th najbolje PATA ili SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam jedan od onih enermax 1000w PSU u svojoj kući u obitelji računalo.
| |||
| |||
| ok ... nazdravlje je to dobar PSU? I ako nije siguran da će to stati moja gigabajt aurora 3d slučaju Također je ocnce PSU problem je riješen ... DVD diskovi pisca što bi bilo najbolje ... PATA ili SATA ... Bio sam u potrazi na ASUS crna jedna sa lightscribe ... s 2 pisaca mogao napisati i 2 DVD-a u isto vrijeme? cheeers opet |
|
| |||
| |||
| S 2 piše, mogli biste napraviti dva diskova odjednom, kopirajte ravno s jedne na drugu i imate backup ako se ne uspije. SATA sučelje je brži, ali ne podržavaju mnogi pogoni još ovo. Imam LG GSA-H10N DVD-Super-multi rewriter (podržava sve formants, ali ne i Bluray ili HD DVD), iako vjerujem da je to superceeded. |
|
| |||
| |||
| kool SO 2 SATA ASUS-a bi bilo dobro onda |
|
| |||
| |||
| ok ... samo konačnu potvrdu prije nego što sam ga sada kupiti ... PSU je dobra ASUS SATA dual layer pisci X 2 će raditi s moj sistem? hvala za stavljajući se s ovim repetive pitanja ... JA pravedan dont ištanje da biste dobili pogrešnu stvar |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! 100w ernemax da se još nije IM SUTCH A N00B * bangs head off zid *right ... potrebna različita 1000 Watt PSU za ono što mi treba imam bankovne kartice upravo ovdje je spreman naručiti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Jednostavno se ne mogu odlučiti što bih trebao ići za | thingie2 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 13. travanj 2008 05:58 |
| Trebam malu pomoć u izgradnji ovog pc potreban odgovor ASAP | Cew27 | General Hardware Chat | 29 | 10. ožujak 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... potrebna pomoć ASAP | adam2 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 8. siječanj 2008 19:09 |
| HD kabel, brzi odgovor potreban. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitors | 7 | 8. prosinac 2007 15:22 |
| Pomoć potrebno što prije | tufc2000 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 22. listopad 2007 14:46 |
| Thread Tools | |
| |