![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hey .... Úgy döntöttem, egy enemax PSU ... megtalált itt
Tervezik-e elég ... az első osztályú négymagos, 8 koncert a kos, az első osztályú gfx, kettős képernyők, jó mobo és a többiek 2. kérdés ... im látszó részére egy dvd olvasó és egy író, tehát én tud írni és olvasni egy időben ...... lehetőleg fekete ... 50 £-hoz kiad a scan ... im látszó most de én dont tud sok, segítséget apretiated köszönöm
My System: Cewy a csoda macine
|
|
|
|||
|
|||
|
Jól írni és olvasni egy időben, vagy közvetlenül a másolni lemezenként nélküli másolása a merevlemezre), el kell 2 külön meghajtó, és azt javaslom, hogy legalább egy 850W PSU.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, tudom én akarat kap 2 meghajtók biut majd 2 írók jönni, vagy lesz szükségem van egy olvasó és író ... azt is, ami az írók th a legjobb PATA vagy SATA
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
nekem van egy ilyen Enermax tápegység 1000W házamban a családi számítógépen.
|
|||
|
|||
|
ok ... cheers ez egy jó tápegység? i wasnt persze ha lenne megfelelő a gigabyte 3d aurora esetén
is ocnce a psu kérdés tiszta ... milyen dvd író meghajtó lenne a legjobb ... PATA vagy SATA ... néztem az asus fekete LightScribe ... 2 írók is tudnám írni 2 dvd's ugyanabban az időben? cheeers újra |
|
|
|||
|
|||
|
2 írja, hogy meg tudod tenni a két lemez egyszerre, egyenesen az egyik példányt a másik, és még egy hát, ha az egyik nem sikerül.
SATA interfész a gyorsabb, bár nem sok meghajtókat még ezt támasztják alá. Nekem van egy LG GSA-H10N Super Multi DVD újraíró (támogat minden formants de nem BluRay vagy HD DVD), bár azt hiszem, ez már superceeded. |
|
|
|||
|
|||
|
kool így 2 asus Sátán a jó lenne, akkor
|
|
|
|||
|
|||
|
ok ... csak a végső megerősítés előtt én megvenni most ... psu jó asus sata író dual layer X 2 is működnek a rendszerben?
köszönet hozataláért ezekkel repetive kérdés ... én csak dont akar-hoz kap a rossz dolog |
|
|
|||
|
|||
|
arghhhhh !!!!!! a 100w ernemax isnt még nem értékelték
IM SUTCH A n00b * frufru fejét fal *right ... Szükségem van egy másik 1000 wattos tápegység mire van szükségem nekem van a bankkártya joga van ahhoz, hogy készen áll a
|