![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי .... החלטתי על enemax PSU ... מצא כאן
יהיה זה יהיה מספיק ... השורה העליונה של מרובע ליבות, 8 חלטורה של רם, השורה העליונה של gfx, מסך כפול, טוב mobo וכל השאר שאלה 2 ... IM מחפש DVD Reader ו כתב אז אני יכול לקרוא וכתוב בו זמנית ...... עדיף שחור ... 50 פאונד להוציא על הסריקה ... IM להסתכל dont עכשיו אבל אני יודע כל כך הרבה עזרה apretiated תודה המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| ובכן קריאה וכתיבה בו זמנית, או להעתיק ישירות על דיסק דיסק מבלי להעתיק את הכונן הקשיח), אתה צריך 2 כוננים נפרדים, ואני הייתי מציע לך לקחת לפחות 850W PSU. |
|
| |||
| |||
| כן אני יודע אני אקבל 2 הכוננים יהיו 2 סופרים biut להיות בסדר או שמא אני צריך Reader ו סופר ... מה הם גם סופרים th מיטב pata או SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי אחד כזה enermax 1000w PSU בבית שלי במשפחה המחשב.
| |||
| |||
| בסדר ... Cheers זה טוב PSU? wasn't אני בטוח שאם זה היה מתאים לי gigabyte Aurora 3D מקרה גם ocnce את הבעיה PSU נוקתה ... כונני DVD סופר מה יהיה הכי טוב ... pata או SATA ... הייתי מסתכל על ASUS שחור אחד עם lightscribe ... עם סופרים 2 אפשר לכתוב 2 של ה-DVD בו זמנית? cheeers שוב |
|
| |||
| |||
| עם 2 כותב, אתה יכול לעשות את שני הדיסקים בו זמנית, להעתיק ישר אחד על השני ויש לך גיבוי אם אחד לא מצליח. SATA הוא ממשק מהיר יותר, אם כי לא רבים עדיין תומך בכוננים זה. יש לי LG GSA-H10N DVD סופר מולטי rewriter (תומך בכל formants אבל לא Bluray או HD DVD) אם כי אני מאמין זה היה superceeded. |
|
| |||
| |||
| kool כך 2 SATA של ASUS יהיה טוב אז |
|
| |||
| |||
| בסדר ... רק אישור סופי לפני שאני קונה את זה עכשיו ... PSU טוב ASUS SATA שכבה כפולה סופרים X 2 יעבוד עם המערכת שלי? תודה בהצבת עם שאלות אלה repetive ... dont אני רק רוצה לקבל את הדבר הלא נכון |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! כי 100w ernemax isn't יצא הודעות מיידיות SUTCH א N00B * bangs הראש בקיר *ימין ... צורך אחר 1000 Watt PSU על מה אני צריך יש לי את כרטיס הבנק כאן מוכן להזמין אותו |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פשוט לא יכול להחליט מה אני צריכה ללכת ל | thingie2 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 13 אפריל 2008 05:58 |
| צריך קצת עזרה לבנות את הצורך PC תגובה בהקדם האפשרי | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 29 | -10 מרץ 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... הצורך עזרה בהקדם האפשרי | adam2 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 8 ינואר 2008 19:09 |
| HD כבל, תשובה מהירה לצורך. | Eltocliousus | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 8 דצמבר 2007 15:22 |
| עזרה הדרושים בהקדם האפשרי | tufc2000 | כוננים & נשלפת | 4 | 22 אוקטובר 2007 14:46 |
| שרשרת כלים | |
| |