![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey .... Turiu nusprendė enemax PSU ... rado čia
bus tai bus pakankamas ... Į viršų linija Quad Core, 8 koncertą RAM, viršaus linija gfx, dvigubos sienelės, geras MOBO ir visi kiti 2. klausimą ... im looking for DVD skaitytuvą ir rašytojas, kad aš galiu skaityti ir rašyti tuo pačiu metu ...... Pageidautina juoda ... 50 £ išleisti scan ... im looking dabar, bet i dont know much to help apretiated ačiū Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Gerai skaityti ir rašyti tuo pačiu metu, kopijuoti tiesiai iš disko į diską, be kopijuoti į kietąjį diską), jums reikės 2 atskirų diskų, ir aš norėčiau pasiūlyti, kad jums bent 850w PSU. |
|
| |||
| |||
| Taip, aš žinau, aš gausiu 2 pavaros biut bus 2 autoriai bus gerai ar turėsiu skaitytojas ir rašytojas ... Taip pat ką rašytojai osios geriausia PATA ar SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš vienas iš tų enermax 1000w PSU mano namas šeimos kompiuteris.
| |||
| |||
| Gerai ... Cheers tai gera PSU? I wasnt tikrai, jei ji tinka mano GIGABYTE 3D Aurora atveju pat ocnce PSU problema bus pašalinta ... Koks DVD Writer diskai būtų geriausia ... PATA ir SATA ... Žiūrėjau asus juodas su LightScribe ... su 2 autoriai galėtų parašyti 2 DVD tuo pačiu metu? cheeers vėl |
|
| |||
| |||
| Su 2 rašo, galima padaryti du diskus iš karto, nukopijuoti tiesiai iš vieno į kitą, ir jūs turite atsarginę kopiją, jei nepavyksta. SATA yra greičiau sąsaja, nors ne daug diskų dar šiam tikslui pasiekti. Turiu LG GSA-H10N DVD Super-multi reWriter (palaiko visus formants bet ne Bluray arba HD DVD), nors aš manau, kad tai buvo superceeded. |
|
| |||
| |||
| Kool Asus SO 2 SATA's Būtų gerai tada |
|
| |||
| |||
| Gerai ... tik galutinio patvirtinimo, prieš įsigyti dabar ... PSU geras asus sata dual layer rašytojų X 2 veiks su mano sistema? Ačiū už išleidimą iki šių repetive klausimų ... I just dont wanna get blogas dalykas |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! kad 100w ernemax isnt atlikti dar MP SUTCH n00b * kirpčiukai galvą siena *right ... reikia skirtingų 1.000 Watt PSU už ką turiu turiu banko kortele čia pasirengusi jį užsisakyti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tiesiog negali nuspręsti, ką turėčiau eiti | thingie2 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Balandis 13, 2008 05:58 |
| Reikia šiek tiek padėti sukurti šio kompiuterio atsakymo reikia ASAP | Cew27 | General Hardware Chat | 29 | Kovas 10, 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... Help Needed ASAP | adam2 | Digital Imaging & Printers | 2 | 8 sausis 2008 19:09 |
| HD kabelio, greito atsakymo reikia. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 8 gruodis 2007 15:22 |
| Help Needed ASAP | tufc2000 | Drives & Removable Media | 4 | 22 spalis 2007 14:46 |
| Temos įrankiai | |
| |