![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey .... i ir nolēmusi enemax psu ... atrasts šeit
būs šis būtu pietiekami ... Top of līnijas QUAD CORE, 8 GIG RAM, aug līnijas GFX, divi ekrāni, labas MOBO un visu pārējo 2. jautājums ... im looking for a dvd lasītājs un autors lai es var lasīt un rakstīt tajā pašā laikā ...... vēlams melnā ... £ 50 tērēt scan ... im looking tagad, bet Nezinu daudz, lai palīdzētu apretiated pateicība Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| Labi lasīt un rakstīt tajā pašā laikā, vai kopiju tieši no diska diskā nekopējot uz cietā diska), Jums ir jābūt 2 dažādiem diskiem, un es vēlētos domāt, ka jums vismaz 850W PSU. |
|
| |||
| |||
| jā, es zinu, iegūsiet 2 drives biut būs 2 autori būs labi, vai man būs lasītājs, un rakstnieks ... arī to, ko autoriem th vislabāk PATA vai SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu viens no tiem enermax 1000w psu manā mājā ģimenes datorā.
| |||
| |||
| ok ... cheers tas ir labi psu? I wasn't pārliecināts, vai tas būtu piemēroti mana gigabyte Aurora 3d lietas arī ocnce psu jautājums ir notīrīta ... kādi dvd rakstnieks drives vislabāk būtu ... PATA vai SATA ... Es skatījos uz asus melnu ar LightScribe ... ar 2 autori varētu uzrakstīt 2 DVD's at pašā laikā? cheeers atkal |
|
| |||
| |||
| Ar 2 raksta, jūs varētu izdarīt divus diskus uzreiz, kopiju tieši no viena uz otru, un jums ir rezerves, ja viens nedarbojas. SATA ir ātrāks interfeiss, lai gan nav daudz diskiem vēl atbalstītu. Man ir LG GSA-H10N DVD Super-multi rewriter (atbalsta visas formants bet ne Bluray vai HD DVD), kaut gan es uzskatu, ka šis ir superceeded. |
|
| |||
| |||
| kool SO 2 asus sata's būtu labi tad |
|
| |||
| |||
| ok ... tikai galīgu apstiprinājumu, pirms iegādāties to tagad ... psu ir labi asus sata dual layer rakstnieki X 2 darbotos ar manu sistēmu? Paldies par laišanu klajā ar šiem repetive jautājumiem ... Es tikai dont vēlaties saņemt nepareizu lieta |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! ka 100W ernemax isn't out vēl IM SUTCH n00b * Bangs galvu siena *right ... nepieciešama dažādu 1.000 vatu psu kādam i need i ir bankas karti šeit gatavi pasūtīt |
![]() |
|
| Bookmarks |