![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey .... i postanowiły na enemax PSU ... znalazł tu
będzie to wystarczy ... górnej linii quad core, 8 koncert z barana góry linii gfx, podwójne ekrany, dobre Mobo i cała reszta 2-ga pytanie ... im looking for a czytnik DVD i pisarz więc mogę czytać i pisać w tym samym czasie ...... najlepiej czarny ... 50 funta wydatków na skanowanie ... im się teraz, ale ja dont znać tak wiele pomóc apretiated dzięki My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| Dobrze się czytać i pisać w tym samym czasie, lub skopiować bezpośrednio z dysku na dysk bez kopiowania na dysk twardy), musisz 2 oddzielne dyski, i chciałbym sugerować, że masz przynajmniej 850W PSU. |
|
| |||
| |||
| Wiem, że tak się 2 dyski biut będzie 2 pisarzy być grzywny lub Potrzebuję czytelnika i pisarza ... także pisarzy są th najlepszych PATA lub SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam jedną z tych enermax 1000W PSU w moim domu w rodzinnym komputerze.
| |||
| |||
| ok ... cheers jest dobry PSU? I wasnt sure if to pasuje do mojej gigabajt Aurora 3d przypadku również w ocnce PSU problem usunięciu ... napędy DVD, co pisarz byłby najlepszy ... PATA lub SATA ... I was looking at ASUS czarny z LightScribe ... z 2 pisarzy można napisać 2 DVD w tym samym czasie? cheeers ponownie |
|
| |||
| |||
| Z 2 pisze, można zrobić dwie tarcze na raz, kopiować bezpośrednio z jednego do drugiego i masz kopię zapasową, jeżeli jedna zawiedzie. SATA jest szybszy interfejs, choć nie wiele dysków jeszcze tego wsparcia. Mam LG GSA-H10N DVD Super-Multi rewriter (obsługuje wszystkie formants ale nie Bluray lub HD DVD), chociaż wierzę ten został superceeded. |
|
| |||
| |||
| so kool 2 ASUS SATA's byłoby dobre następnie |
|
| |||
| |||
| ok ... tylko ostatecznego potwierdzenia przed i kup teraz ... PSU jest dobre ASUS SATA dwuwarstwowych pisarzy X 2 będzie współpracować z systemu? Dziękujemy za oddanie repetive z tych pytań ... I just dont wanna get złe rzeczy |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! że 100w ernemax isnt obecnie jeszcze IM SUTCH A N00B * bangs głowę ścianie *prawo ... konieczność innego 1000 watt PSU na co muszę Mam kartę bankową tutaj gotowy do celu to |