![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej .... Rozhodol som o enemax PSU ... nájdené tady
bude to stačiť na ... horný riadok Quad core, 8 koncertu z barana, horná línia GFX, dvojitej obrazovky, dobré Mobo a ostatné 2. otázku ... im hľadáte DVD čitateľov a spisovateľa aj vedia čítať a písať v rovnakom čase ...... prednostne čierna ... 50 libier stráviť na scan ... im hľadajú, ale i dont vedieť oveľa tak pomôcť apretiated vďaka Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Dobre čítať a písať v rovnakom čase, alebo kopírovať priamo z disku na disk bez kopírovania na pevný disk), budete potrebovať 2 samostatné jednotky, a já bych, že máte aspoň 850W PSU. |
|
| |||
| |||
| Áno, viem, že budú mať 2 disky biut bude 2 spisovateľov v poriadku, alebo sa bude musieť i čitateľov a spisovateľa ... také aké sú spisovatelia tej najlepšej PATA alebo SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| som jeden z tých enermax 1000w PSU v mojom dome v rodine počítača.
| |||
| |||
| ok ... fandí, je to dobrý PSU? I wasn'ta istý, že ak by bol môj prípad gigabyte aurora 3D Tiež sa ocnce PSU problém schválila ... dvd spisovateľ, čo by bolo najlepšie, disky ... PATA alebo SATA ... Hledal jsem na asus čierna s LightScribe ... s 2 spisovateľov by aj písať 2 DVD súčasne? cheeers znova |
|
| |||
| |||
| S 2 píše, môžete urobiť dve diskov naraz, priame kopírovanie z jedného na druhý a máte zálohu, ak jedna zlyhá. SATA je rýchlejšie rozhrania, aj keď nie veľa mechanik zatiaľ podporu. Mám LG GSA-H10N DVD Super-multi rewriter (podporuje všetky formants ale nie BluRay a HD DVD), hoci som presvedčený, že toto bolo superceeded. |
|
| |||
| |||
| kool tak 2 ASUS SATA to by bolo dobré potom |
|
| |||
| |||
| ok ... len konečné potvrdenie pred kúpiť aj dnes ... PSU je dobré ASUS SATA dvojvrstvový spisovatelia X 2 by fungovať s moju systému? Vďaka za uvedenie do repetive s týmito otázkami ... i dont len chcú zle |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! že 100w ernemax isnt z doposiaľ IM SUTCH A n00b * údery odvrátiť stenu *právo ... Potrebujem rôzne 1000 Watt PSU, čo potrebujem mať aj bankové kartou tu pripravení objednať |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Jednoducho nemôže rozhodnúť, čo by som mala ísť na | thingie2 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 13. apríla 2008 05:58 |
| Potrebujú trochu pomôcť budovať túto odpoveď ks potrebné ASAP | Cew27 | Všeobecné Hardware Chat | 29 | 10. marca 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... Pomoc potrebné ASAP | adam2 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 8. január 2008 19:09 |
| HD kábel, rýchla odpoveď potreba. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 8. December 2007 15:22 |
| Pomoc potrebné asap | tufc2000 | Drives & Removable Media | 4 | 22. októbra 2007 14:46 |
| Thread Tools | |
| |