![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
хеј .... Ја сам одлучио на енемакс псу ... пронашао овде
ће ово бити довољно за ... врх линији Куад цоре, 8 харпун од овна врху линију гфкс, дуал сцреен, добар мобо и све остало 2. питање ... ИМ тражите двд читач и писац тако да ја могу читати и писати у исто време ...... по могућности црни ... £ 50 потрошите на Сцан ... им сада гледа али ја донт знати колико толико помоћи апретиатед хвала
Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
|
|||
|
|||
|
Добро читати и писати у исто време, или је копирајте и директно са диска на диск, без копирања на хард диск), морате Одвојен 2 Погони, и ја бих предлажемо да ћете добити бар један 850У псу.
|
|
|
|||
|
|||
|
Знам да ћу добити 2 дискови биут ће бити у реду 2 писци или ћу требати читалац и писац ... и што су писци тх најбоље ПАТА или САТА
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ја сам један од оних енермакс 1000у псу у својој кући у породици рачунар.
|
|||
|
|||
|
ок ... наздравље је то добар псу? И ако није сигуран да ће то стати моја гигабајт Аурора 3д случају
Такође је оцнце псу проблем је решен ... ДВД дискови писца што би било најбоље ... ПАТА или САТА ... Био сам у потрази на Асус црна једна са лигхтсцрибе ... са 2 писаца могао написати и 2 ДВД-а у исто време? цхееерс опет |
|
|
|||
|
|||
|
С 2 пише, могли бисте направити два дискова одједном, копирајте равно с једне на другу и имате бацкуп ако се не успе.
САТА интерфејс је бржи, али не подржавају многи погони још ово. Имам ЛГ ГСА-Х10Н ДВД-Супер-мулти реуритер (подржава све формантс, али не и Блураы или ХД ДВД), иако верујем да је то суперцеедед. |
|
|
|||
|
|||
|
коол СО 2 САТА Асус-а би било добро онда
|
|
|
|||
|
|||
|
ок ... само коначну потврду пре него што сам га сада купити ... Псу је добра Асус САТА дуал лаыер писци Кс 2 ће радити с мој систем?
хвала за стављајући се са овим репетиве питања ... ЈА праведан донт оскудица за добити погрешну ствар |
|
|
|||
|
|||
|
аргххххх !!!!!! 100у ернемакс да се још није
ИМ СУТЦХ А Н00Б * бангс хеад офф зид *ригхт ... потребна различита 1000 Уатт псу за оно што ми треба имам банковне картице управо овде је спреман наручити
|