![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey .... Bir enemax PSU üzerinde karar verdik ... bulundu burada
Bu yeterli olacaktır için ... çizgi dört çekirdekli of RAM 8 iş, çizgi Gfx üst üst, çift ekran, iyi mobo ve geri kalan 2. soru ... Ben Sohbet bir DVD okuyucu arıyor ve bir yazar bu kadar okumak ve aynı zamanda ...... yazmak tercihen siyah ... £ 50 tarama harcama için ... Sohbet şimdi ama i dont kadar çok apretiated yardım bilgileri arıyorum teşekkürler Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
| İyi okumak ve aynı zamanda, yazın veya doğrudan diskten diske kopyalamak disk kopyalama olmadan), 2 ayrı sürücüler gerekir ve en az bir 850W PSU almak öneririz. |
|
| |||
| |||
| evet i veya 2 yazar olmak güzel 2 sürücüleri biut alacak bir okuyucu ve yazar ihtiyacınız olacak biliyorum ... Aynı zamanda yazar en PATA ve SATA inci vardır |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben evde aile bilgisayarı bir o enermax 1000W PSU sahip.
| |||
| |||
| ok ... bravo iyi bir PSU nedir? Eğer benim gigabayt Aurora 3d uygun durumda da emin wasnt Ayrıca PSU sorunu ocnce temizlenir ... ne yazar DVD sürücüleri de en iyi olmak ... PATA ve SATA ... I LightScribe ile ASUS siyah bir bakıyor ki ... 2 yazar 2 DVD aynı zamanda's yazabilirsiniz? cheeers tekrar |
|
| |||
| |||
| 2 ile, aynı anda iki diskler bile yazıyor düz bir diğerine kopyalamak ve varsa başarısız bir yedek var. SATA daha hızlı bir arayüz, ancak pek sürücüler henüz bu desteğine sahiptir. Ben bir sahip LG GSA-H10N süper Multi DVD-rewriter (tüm formants ama destekleyen hiçbir Bluray veya HD DVD) ancak bu superceeded olmuştur inanıyoruz. |
|
| |||
| |||
| kool kadar 2 ASUS SATA o iyi olur |
|
| |||
| |||
| ok ... Şimdi satın önce sadece son onay ... PSU ASUS iyi X 2 benim sistem ile SATA çift katman yazarlar çalışacak? Bu repetive soru ile hayata geçirilmesi için teşekkürler ... I just dont yanlış bir şey almak istiyorum |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! Bu 100W ernemax isnt dışarı henüz Sohbet SUTCH A N00B * duvar kapalı * başkanı patlamadoğru ... i ihtiyacınız için farklı bir 1000 wattlık PSU gerekir burada hazır sipariş için banka kartınız varsa |
![]() |
|
| Bookmarks |