![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей .... Я прийняв рішення enemax PSU ... заснувати тут
Чи буде цього достатньо для ... верхній частині Core Quad лінія, 8 гігабайт оперативної пам'яті, верхня частина лінії GFX, подвійний екран, хороша плат і все інше 2 питання ... IM шукає DVD читачем і письменником, щоб я міг читати і писати в той же час ...... переважно чорний ... 50 фунтів, щоб витрачати на сканування ... Потрібні їм зараз, але я не знаю багато так допомогти apretiated спасибо Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Ну читати і писати в той же час, або копіювати безпосередньо з диска на диск без копіювання на жорсткий диск), вам необхідно 2 різних дисках, і я хотів би запропонувати, щоб забезпечити можливість мати принаймні 850W PSU. |
|
| |||
| |||
| Та я знаю, отримаєте 2 диска biut буде 2 письменники бути штраф або мені потрібно буде читачем і письменником ... також те, що письменники-й кращий PATA або SATA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я один з тих Enermax 1000W PSU в моєму будинку в родині комп'ютер.
| |||
| |||
| OK ... Cheers це хороший БП? Wasn't Я впевнений, якщо вона буде відповідати моїм Gigabyte 3D Aurora випадок Також ocnce PSU випуск очищається ... що диски DVD-Writer б краще ... PATA або SATA ... Я дивився на ASUS чорний з LightScribe ... 2 з письменниками я міг написати 2 DVD's в той же час? cheeers знову |
|
| |||
| |||
| З 2 записи, можна зробити два диски відразу, копіювати прямо з одного в інший, і ви маєте резервної копії, якщо не вдається. SATA це більш швидкий інтерфейс, хоча і не багато дисків ще не підтримуємо. У мене LG GSA-H10N DVD Super Multi-ReWriter (підтримує всі формант, але не Blu-ray або HD DVD), хоча я вважаю, що це була superceeded. |
|
| |||
| |||
| Kool SO 2 ASUS SATA буде хорошим потім |
|
| |||
| |||
| OK ... справедливого і остаточного підтвердження, перш ніж купувати його зараз ... БП хороший ASUS SATA Dual письменників шар Х 2 буде працювати з моєю системі? Дякуємо за розклеювання repetive з цими питаннями ... Я просто не хочете, щоб отримати неправильну річ |
|
| |||
| |||
| arghhhhh !!!!!! що 100W ernemax хіба ще з І. Sutch N00b * стукає головою стіну *правильно ... потрібна інша 1000 Вт блок живлення за те, що мені потрібно я банківською картою прямо тут готові замовити |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Просто не може вирішити, що я повинна піти на | thingie2 | Графічні карти & Монітори | 2 | 13 квітня 2008 05:58 |
| Знадобиться допомогу, щоб побудувати цей ПК необхідно відповісти ASAP | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 29 | 10 березня 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... Help Needed ASAP | ADAM2 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 8 січня 2008 19:09 |
| HD Cable, швидкої відповіді необхідні. | Eltocliousus | Графічні карти & Монітори | 7 | 8 грудня 2007 15:22 |
| Допомога необхідна якомога швидше | tufc2000 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 22 жовтня 2007 14:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |