![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз отивам да си купя един нов потребителски вграден компютър със следните очила, но бих искал да имат обратна информация за това, така че аз ще знам дали съм купуват правото неща или не. Така че списъкът е; Дънната платка - Asus Блиц Формула SE iP35 CPU - Intel Core2Quad Q6600 RAM - пират TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066Mhz) Видео-карта - 728MB PCI-Express BFG GF 8800GTX Високоговорители - Logitech X540 5,1 Surround Тонколони Твърд диск - 2 * 500GB 7200rpm - SEAGATE SATA2 Захранване - Enermax Galaxy 1000 Оптично устройство - Pioneer DVR-212 18x Черно Dual слой UPS - 1400VA Centralion нетактичност линия Интерактивна Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM) Мрежа - Edimax 54G безжичен USB адаптер Дело - ThermalTake Kandalf Клавиатура и мишка - Microsoft Физически Ергономично Desktop 7000 Аз не съм сигурен за принтера и монитора да купят, но всичко, което знам е, че по отношение на: Принтер - Тя трябва да бъде всичко-в-едно (не е необходимо факс), следва да бъде разрешено на мрежата и може да се използва, когато основният компютър на принтера се инсталира на е изключен, ще са с висока резолюция отпечатване, идва също с LCD екран и карта четец. Монитор - Преди всичко бих искал широк монитора или 19 "или 22" с неплатените качество на картината, и че рамката ще е черен на цвят. Също така не съм сигурен дали да инсталирате вода охладителната система към него, както и тъй като аз съм abit скептик за това. В противен случай може моля някой ми предложи алтернативна система за охлаждане, което е много добро и ще охладнявам системата добре. Е, някой може да ми предложи марки и модели с отношение към принтера и монитора, тъй като аз не знам какво избирате exaclty. Дано там ще бъде за обратна връзка, тъй като аз наистина нужда от нея. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви са ти искаш да правиш с този компютър? защото те са много високи спецификациите.
| |||
| |||
| ДА slipend Имам нужда от него за AutoCAD, SWIFT 3D, Corel, основно за да ги използва за цели, архитектура, както и за сметки. Бихте ли PLS предполагат ми монитора и принтер, както е посочено в 1вия пост. Tnx |
|
| |||
| |||
| Също така бих искал да знам колко е готов да плати за този компютър. Накрая Аз съм отворена към нови идеи и промени. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ница изградят, колко участия на RAM ще пускат в него? за програми като AutoCAD изискват твърде много Що се отнася за монитор ще отидем с Samsung 226BW както съм чувал много хубави неща за него За охлаждане, ако сте начинаещи WC е малко сложно да започнем с, може да се използва като алтернатива добри резервни HSF харесват Коса Ninja или Арктика Охлаждане Фризер 7 Pro Надявам се, че помага
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Здравейте, по отношение на RAM аз отивам да купя 2GB, както и за монитора на Samsung 226BW Каза ми изглежда да е доста добър, infact, че е добре за мен. Също така за охлаждане мисля, че аз няма да се откажете за тоалетна, но използването алтернатива. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз решихме около монитора и принтера. В "Монитор" ще бъде една от най-новите Samsung 2232BW 22 "широк и по отношение на принтер Бих се става за Canon PIXMA MP600R който има всичко, което се нуждаете. За случая, тя е ThermalTake Kandalf Сребърен с 25 см страна фен, не отстрани фен прави всякакви differance? Също така, в качеството си на делото, направени от пълната алуминиеви (както отвън и шасито) не го прави differance по отношение на охлаждане. Надявам се някой може да помогне. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Притежател на Hype отмени материал, използван в случая не прави разлика каквато и да колко ефективно вашите компоненти се охлажда, защото не използва случая като heatsink. Единствената компания, която в момента, поради това са Zalman с техните (изключително скъпо) TN редица случаи. Този материал ще се използва влиянието на разходите (стомана е по-евтино, отколкото Alu), тегло (стомана е по-тежка, отколкото Alu дебелина за дебелина). Дебелина на материала може също така влияние върху нивата на звука, както на тънки материала (независимо към коя материал) още потръпвам можете да получите от случаите феновете върти. В kandalf е приличен, макар и средата на най-автомобилен, случай. В 25 см вентилатор настоява хладен въздух директно върху всяко разширяване карти може да имате (графика, звук и т.н.). В голям фен на по-добра в действителност, тъй като те са в състояние да се премине от една и съща сума на въздуха по-малки вентилатори (80, 92120 мм), но на по-ниски скорости RPM, намаляване на обема.
|
| |||
| |||
| @ Алекс 10q за вашия отговор, все още има някои въпроси. Аз отивам да инсталирате Zalman CNPS9700-NT за CPU. Ще има ли някакъв ефект по отношение на циркулация на въздуха? Също така, ще Zalman хит на 25 см страна фен? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Spec'ed изгради система, иска малко Обратна връзка | mctw | Общи Хардуер Чат | 8 | 25 май 2009 г. 11:42 |
| Карта Обратна връзка | Mohit | Общността Новини & Чат | 4 | 8 януари 2009 11:20 |
| Funniest Ebay Обратна връзка Никога! | jimmayor007 | Изключено Тема Дискусия | 8 | 15 ноември 2008 16:05 |
| Обратна връзка | Шал | Общността Новини & Чат | 1 | 23rd Mar 2008 15:41 |
| Обратна връзка ... | Кобалт | Общността Новини & Чат | 2 | 17 Март 2007 19:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |