menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Potřebu zpětné vazby

Reply

Thread Nástroje
Old 13. Září 2007, 02:30
Člen Skupina

Default Potřebu zpětné vazby

Ahoj, já jdu koupit novou zakázku postavené PC s těmito parametry, ale já bych chtěl mít nějaký názor na to tak, že bych vědět, zda mám právo na koupi věci, či nikoliv.

Takže je seznam;

Základní deska - Asus bleskový Formule SE iP35
CPU - Intel Core2Quad Q6600
RAM - Corsair TwinX XMS2 vládce PC8500 (1066MHz)
Video-karta - 728megabajt BFG PCI-Express GF 8800GTX
Reproduktory - Logitech X540 5.1 Surround Reproduktory
Hard-disk - 2 * 500 GB 7200rpm - Seagate SATA2
Power Supply - Enermax Galaxy 1000W
Optická mechanika - Pioneer DVR-212 Dual Layer 18x černá
UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interaktivní
Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM)
Sítě - Edimax 54G Wireless USB Adapter
Case - ThermalTake Kandalf
Klávesnice a myš - Microsoft Natural Ergonomické Desktop 7000

Nejsem si jistý, zda o tiskárnu a monitor koupit, ale vše, co vím je, že s ohledem na:

Tiskárny - Je třeba "all-in-one" (č. faxu není nutný), by mělo být povoleno a sítě by mohly být použity při hlavním PC je tiskárna nainstalována na vypnutý, bude mít vysoké rozlišení tisku, přichází také s LCD obrazovkou a-čtečka karet.

Monitor - V prvé řadě bych rád celou sledovat buď 19 "nebo 22" s vynikající kvalitu obrazu a že snímek bude v černé barvě.

Také nejsem jistý, zda instalovat vodní chlazení na to stejně, protože jsem abit skeptický o tom. Jinak by mohlo mi prosím někdo navrhnout alternativní chladící systém, který je velmi dobrý a bude ochlazovat systém dobře.

Tak by mohl někdo navrhnout mi značek a modelů, s ohledem na tiskárny a monitoru, protože nevím, co vybrat exaclty.

Doufám, že tam by se zpětné vazby, protože jsem opravdu potřebujete.
Old 13. Září 2007, 03:20
Dárce Skupina

Co jsi chtěl dělat s PC? protože jsou velmi vysoké parametry.

Chcete-li, aby se v pohodě budete mít málo fanoušků jde, nejsem obeznámen s takovém případě ale pár 120mm ventilátory jsou potřeba.

Můj systém: Vlastní zástavba v1.2

Processor (s):
Duální Inter Core E2160@3.02Ghz
Základní deska:
Asus P5PL2-E
Paměť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chlazení:
2x Antec Fans
Síť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operační systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 13. Září 2007, 03:35
Člen Skupina

K slipend

Potřebuji to pro AutoCAD, rychlá 3D, Corel, v podstatě jej použít pro účely architektury, tak i pro účty.

Mohli byste mi pls naznačují monitoru a tiskárny, jak jsem uvedl v 1. post.

Tnx
Old 13. Září 2007, 05:09
Člen Skupina

Také bych chtěl vědět, kolik z nich je připraven zaplatit za toto PC.

Nakonec jsem otevřen novým nápadům a změnám.
Old 13. Září 2007, 06:33
Moderátor skupiny

Nice stavět, kolik koncertů RAM budete do něho? jako programy jako je AutoCAD vyžaduje poměrně hodně
Stejně jako u monitoru bych jít s Samsung 226BW jak už jsem slyšel spoustu věcí o tom velký

Pro chlazení pokud jste začátečník WC je trochu složitější na start se mimo jiné můžete alternativně použít dobrý aftermarket HSF jako Kosa Ninja nebo ARCTIC CHLAZENÍ Mrazničkou 7 Pro
Hope, která pomáhá

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13. Září 2007, 09:58
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal SocialWarfare View Post
Nice stavět, kolik koncertů RAM budete do něho? jako programy jako je AutoCAD vyžaduje poměrně hodně
Stejně jako u monitoru bych jít s Samsung 226BW jak už jsem slyšel spoustu věcí o tom velký

Pro chlazení pokud jste začátečník WC je trochu složitější na start se mimo jiné můžete alternativně použít dobrý aftermarket HSF jako Kosa Ninja nebo ARCTIC CHLAZENÍ Mrazničkou 7 Pro
Hope, která pomáhá

Ahoj, co se týče RAM jdu koupit 2 GB a jako u monitoru Samsung 226BW jsi mi říkala, zdá se být docela dobrá, infact je dobré pro mě. Také o chlazení si myslím, že nebudu volit na wc, ale použít alternativní.
Old 13. Září 2007, 10:02
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal SocialWarfare View Post

Hope, která pomáhá
Ahoj, já jdu k použití 2GB RAM. S ohledem na monitoru Samsung 226BW se zdá být docela dobrý, skutečně si myslím, že je opravdu můj apartmá potřeb. Pokud jde o chlazení, myslím, že nebudu volit na WC, ale půjde o alternativu.
Old 13 října 2007, 07:57
Člen Skupina

Ahoj, jsem se rozhodl o monitoru a tiskárny.

Monitor bude jeden z nejnovějších Samsung 2232BW 22 "široký, a pokud jde o tiskárnu bych měl jít pro Canon PIXMA MP600R, který má všechno, co potřebuju.

O případu je ThermalTake Kandalf Silver s 25cm ventilátorem straně, nemá boční ventilátor nedává differance? Také, že se jedná o případ vyrobeny z plného hliníku (i mimo ni a podvozku) tak to neznamená, že jakékoli differance, pokud jde o chlazení.

Doufám, že někdo by mohl pomoci.
Old 14. října 2007, 08:17
Dárce Skupina

Marketing humbuk zrušil materiál používaný v případě nečiní rozdíl, co na tom, jak efektivně vaše komponenty jsou chlazeny protože nebudete používat věci jako chladič.

Jediná společnost, která v současné době v důsledku této skutečnosti jsou Žalman s jejich (velmi drahé) TN řadě případů.

Použitý materiál budou mít vliv na cenu (ocel je levnější než alu), hmotnost (ocel je těžší než alu tloušťky na tloušťku).

Tloušťka materiálu je také vliv na hladiny akustického tlaku jako tenčí materiál (bez ohledu na to, který materiál) více chvěji můžete získat od případu fanoušky spinningu.

V kandalf je slušná, i když střední-of-the-road, případ. O 25 cm ventilátor tlačí ochladí vzduch přímo na jakékoli rozšiřování karty můžete mít (grafika, zvuk atd.). Čím větší je větrák, tím lépe ve skutečnosti, jak jsou schopni přejít stejné množství vzduchu jako menší ventilátory (80, 92120 mm), ale při nižších rychlostech rpm, snížení objemu.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 14. října 2007, 09:37
Člen Skupina

@ Alex 10q pro vaše odpovědi, ještě několik dalších otázek. Já jdu nainstalovat Žalman CNPS9700-NT pro CPU. Bude existovat žádný vliv s ohledem na cirkulaci vzduchu? Také bude Žalman narazí na straně 25cm ventilátorem?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.