![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, θα ήθελα να αγοράσω μια νέα προσαρμοσμένη ενσωματωμένο υπολογιστή με τα παρακάτω χαρακτηριστικά, αλλά θα ήθελα να έχω κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό, έτσι ώστε θα ήθελα να μάθω αν είμαι αγοράζουν το δικαίωμα ή δεν πράγματα. Έτσι, η λίστα είναι? Motherboard - Asus Blitz Formula SE iP35 CPU - Intel Core2Quad Q6600 RAM - Corsair TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066Mhz) Βίντεο-card - BFG 728MB PCI-Express GF 8800GTX Ηχεία - Logitech X540 5.1 Surround Ηχεία Σκληρό δίσκο - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2 Τροφοδοτικά - Enermax Galaxy 1000W Οπτικός Δίσκος - Pioneer DVR-212 Black 18x Dual Layer UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interactive Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM) Δίκτυο - Edimax 54ζ Wireless USB Adaptor Υπόθεση - ThermalTake Kandalf Πληκτρολόγιο και το ποντίκι - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 Δεν είμαι σίγουρος για τον εκτυπωτή και να παρακολουθούν την αγορά, αλλά το μόνο που γνωρίζω είναι ότι σε σχέση με την: Εκτυπωτής - Θα πρέπει να είναι όλα-σε-ένα (δεν χρειάζεται φαξ), θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα και δίκτυο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όταν το κύριο υπολογιστή ο εκτυπωτής έχει εγκατασταθεί στον είναι απενεργοποιημένο, θα έχουν υψηλό ψήφισμα εκτύπωσης, έρχεται επίσης με μια οθόνη LCD και μια κάρτα ανάγνωσης. Monitor - Πρώτα από όλα θα ήθελα ένα ευρύ παρακολουθεί είτε 19 "ή 22" με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ότι το πλαίσιο θα είναι σε μαύρο χρώμα. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ψύξης του νερού σε αυτή, αλλά επειδή είμαι abit skeptic γι 'αυτό. Διαφορετικά θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ μου προτείνουν ένα εναλλακτικό σύστημα ψύξης που είναι πολύ καλή και θα κρυώσει το σύστημα καλά. Έτσι, θα μπορούσε κάποιος μου προτείνω μάρκες και μοντέλα σε σχέση με τον εκτυπωτή και την παρακολούθηση δεδομένου ότι δεν ξέρω τι το επιλέξουν exaclty. Η ελπίδα θα υπάρξει ανατροφοδότηση από τότε που πραγματικά έχουν ανάγκη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι θέλει να κάνει με το PC; επειδή είναι πολύ υψηλές προδιαγραφές.
Για να κρατήσετε δροσερό που θα έχουν μερικά οπαδούς συνεχίζεται, δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτήν την περίπτωση, αλλά μερικά 120 χιλιοστών ανεμιστήρες είναι απαραίτητες. Το σύστημά μου: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| ΤΟ slipend Θέλω να είναι για το AutoCAD, 3D ταχεία, Corel, βασικά για να το χρησιμοποιήσει για σκοπούς Αρχιτεκτονική και επίσης για τους λογαριασμούς. Θα μπορούσατε να μου προτείνουν pls παρακολουθεί και εκτυπωτή όπως δήλωσα στην 1η θέση. Tnx |
|
| |||
| |||
| Επίσης θα ήθελα να μάθω πόσο είναι έτοιμοι να πληρώσουν για αυτό το PC. Τέλος, είμαι ανοιχτή σε νέες ιδέες και αλλαγές. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαια οικοδομήσει, πόσες συναυλίες της μνήμης RAM θα πας να τεθούν σε αυτό; όπως προγράμματα όπως το AutoCAD απαιτούν αρκετά Όσο για το μόνιτορ θα πάνε με τη Samsung 226BW όπως έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα γι 'αυτό Για την ψύξη και αν είστε αρχάριοι WC είναι λίγο περίπλοκο να ξεκινήσει με, θα μπορούσε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε μια καλή aftermarket HSF όπως το Δρεπάνι Ninja ή ARCTIC FREEZER 7 Pro ΨΥΞΗΣ Ελπίδα που βοηθά
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Γεια σου, όσον αφορά τη RAM Θα αγοράσουν 2GB, όπως και για την παρακολούθηση της Samsung 226BW που μου είπε, φαίνεται να είναι αρκετά καλή, infact είναι καλό για μένα. Επίσης σχετικά με την ψύξη πιστεύω ότι δεν θα επιλέξουν τη χρήση wc αλλά μια εναλλακτική λύση. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω αποφασίσει για την Παρακολούθηση και εκτυπωτή. Η οθόνη θα είναι η μία από τις τελευταίες Samsung 2232BW 22 "ευρεία και όσον αφορά την εκτύπωση, θα πρόκειται για την Canon PIXMA MP600R που έχει όλα όσα χρειάζονται. Σχετικά με την περίπτωση, είναι το ThermalTake Kandalf Silver με ανεμιστήρα 25 εκατοστών πλευρά, η πλευρά του ανεμιστήρα κάνει οποιαδήποτε differance; Επίσης, είναι μια υπόθεση που κατασκευάζονται από την πλήρη αλουμινίου (τόσο τα έξω και την εξέδρα) μήπως κάνει καμία differance όσον αφορά την ψύξη. Ελπίζω κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Marketing δημοσιότητα στην άκρη του υλικού που χρησιμοποιείται σε μια περίπτωση δεν κάνει καμία απολύτως διαφορά στο πόσο αποτελεσματικά σας στοιχεία είναι ψύχεται γιατί δεν χρησιμοποιούν την υπόθεση ως heatsink. Η μόνη εταιρεία που είναι σήμερα, λόγω αυτής της Zalman με τις (εξαιρετικά ακριβά) TN σειρά υποθέσεων. Το υλικό που χρησιμοποιείται θα έχει επιπτώσεις επί του κόστους (χάλυβας είναι φθηνότερα από αλουμίνιο), το βάρος (χάλυβας είναι βαρύτερα από αλουμίνιο πάχους για το πάχος). Υλικό το πάχος μπορεί να επηρεάσει επίσης και τα επίπεδα θορύβου, όπως η λεπτότερη το υλικό (το οποίο, ανεξάρτητα από το υλικό) το φρίττω περισσότερο μπορείτε να πάρετε από την περίπτωση ανεμιστήρων κλώση. Το kandalf είναι ένα αξιοπρεπές, αν και μεσαία-of-the-οδικών, περίπτωση. Το 25 εκατοστών ανεμιστήρας ωθεί δροσερό αέρα άμεσα σε κάθε εξέλιξη που μπορεί να έχετε τις κάρτες (γραφικών, ήχου κτλ). Το μεγαλύτερο ανεμιστήρα τόσο το καλύτερο, όπως πράγματι είναι σε θέση να μετατοπίσει την ίδια ποσότητα αέρα ως μικρότερες ανεμιστήρες (80, 92120 mm), αλλά σε χαμηλότερες ταχύτητες rpm, η μείωση του όγκου.
|
| |||
| |||
| @ Alex 10q για την απάντησή σας, εξακολουθούν να έχουν κάποιες άλλες ερωτήσεις. Πρόκειται να εγκαταστήσετε μια Zalman CNPS9700-NT για την CPU. Θα υπάρχουν επιπτώσεις σε σχέση με την κυκλοφορία του αέρα;; Επίσης, θα χτυπήσει το Zalman την πλευρά ανεμιστήρα 25 εκατοστών;; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Spec'ed σύστημα, θα ήθελα λίγο Ανατροφοδότηση | mctw | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 25η Μαΐου 2009 11:42 |
| Σχόλια | Mohit | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 8 Ιαν 2009 11:20 |
| Funniest Ebay Ανατροφοδότηση ποτέ! | jimmayor007 | Off Topic Συζήτηση | 8 | 15 Νοε 2008 16:05 |
| Σχόλια | Shawn | Κοινότητας Νέα & Chat | 1 | 23 Μαρ 2008 15:41 |
| Ανατροφοδότηση ... | Κοβάλτιο | Κοινότητας Νέα & Chat | 2 | 17 Μαρ 2007 19:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |