![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja odlazim, da kupite novi korisnički izgrađen PC sa sljedećim naočale, ali bih želio imati neke povratne informacije o tome kako bih znati da li ja pravo kupovanja stvari ili ne. Tako je popis; Matična ploča - Asus Blitz Formula SE iP35 CPU - Intel Core2Quad Q6600 RAM - gusar TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066Mhz) Video card - 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX Zvučnici - Logitech X540 5,1 Surround zvučnici Hard-disk - 2 * 500GB 7200rpm - SEAGATE SATA2 Napajanje - Enermax Galaxy 1000W Optički pogon - Pioneer DVR-212 Black 18x Dual Layer UPS - 1400VA Centralion sportska jakna Line Interactive Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM) Network - Edimax 54G Wireless USB adapter Case - ThermalTake Kandalf Tipkovnice i miša - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 Ja sam ne siguran o pisač i monitor za kupnju, ali sve što znam je da je s obzirom na: Printer - To bi trebalo biti sve u jednom (no fax potrebi), treba biti mrežu i može se koristiti kada je glavna računala pisač instaliran na je isključen, će imati visoku razlučivost ispisa, dolazi i sa LCD zaslonom i čitač kartice. Monitor - prije svega zelim ni široki monitor 19 "ili 22" sa izvanredne kvalitete slike i okvira koji bi se u crnoj boji. Također nisam siguran da li će se instalirati sustav hlađenja vode do nje, te sam od abit skeptičan o tome. U suprotnom bi moglo ugoditi netko mi predložimo alternativu rashladni sustav koji je vrlo dobro i bi ohladiti sistem dobro. Dakle, moglo bi mi netko predložiti marki i modela s obzirom na pisač i monitor jer ja ne znam što odabrati exaclty. Nadam se da che biti feedback od JA stvarno potreba to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što žele da radim sa PC? jer su vrlo velike naočale.
| |||
| |||
| NA slipend Trebam ga za autocad, SWIFT 3D, Corel, zapravo da ih koriste za graditeljstvo svrhe tako i za račune. Mogao te pls predlažemo mene monitora i pisača kao što sam je naveo u 1. postu. Tnx |
|
| |||
| |||
| Također želio bih znati koliko je spreman platiti za ovaj računalo. Na kraju sam ja otvoren za nove ideje i promjene. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lijepi grade, koliko nastupe RAM ideš staviti u to? kao autocad programima kao što je potrebna prilično puno Kao i za monitor bih ići sa Samsung 226BW kao što sam ja čuo puno dobrih stvari o njemu Za hlađenje i ako ste početnik WC je malo komplicirano za početak sa, mogli biste koristiti alternativno dobar aftermarket HSF poput Kositi Ninja ili Arktik HLAĐENJA Zamrzivač 7 Pro Nadam se da pomaže
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Pozdrav, što se tiče RAM ću kupiti 2GB, kao i za praćenje Samsung 226BW ste rekli o meni čini se da je prilično dobar, infact je dobar za mene. Također o hlađenja mislim da neću odlučiti za korištenje WC-om, ali alternativa. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam odlučio o monitora i pisača. Monitor bi bio jedan od najnovijih Samsung 2232BW 22 "široki i sa obzirom na Printer bih se ide za Canon Pixma MP600R koji ima sve što mi treba. O slučaju, to je ThermalTake Kandalf Silver sa 25cm fan strane, ne sa strane ventilatora čini bilo koju differance? Također, ukoliko se budu u potpunosti od aluminija (i izvana i šasije) to izraditi bilo koji differance u odnosu na hlađenje. Nadam se netko mogao pomoći. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Marketing hype stranu materijal koristi se u slučaju ne predstavlja nikakvu razliku u načinu na koji god vaš učinkovito hlađenje komponenti jer se ne koriste kao slučaj heatsink. Jedina kompanija koja trenutno zbog ovoga su Zalman s njihovim (izvanredno skupo) TN nizu slučajeva. Materijal se koristi će utjecati na cijenu (čelik je jeftiniji od alu), težina (čelik je teže od debljine alu za debljinu). Materijal debljine mogu utjecati na razine zvuka kao razrjeđivač na materijal (bez obzira koji materijala) više stresanje možete dobiti od slučaja obožavatelji predenje. The kandalf je pristojno, iako srednji-of-the-road, slučaj. The 25cm fan gura svjež zrak direktno na bilo koji ekspanzija kartica koju svibanj imati (grafika, zvuk itd.). Većim ventilatorom na bolje stvari kao što su oni u mogućnosti da shift ista količina zraka kao navijača manji (80, 92120 mm), ali na nižim brzinama rpm, smanjenje glasnoće.
|
| |||
| |||
| @ Alex 10q za vaš odgovor, pa ipak imati neki više pitanja. Ja odlazim instaliranje Zalman CNPS9700-NT za CPU. Hoće li biti bilo efekta s obzirom na cirkulaciju zraka? Također, će Zalman udarili 25cm fan strana? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Spec'ed Gore sustava, htjeli malo Feedback | mctw | General Hardware Chat | 8 | 25. svibanj 2009 11:42 |
| Site Feedback | Mohit | Community News & Chat | 4 | 8. siječanj 2009 11:20 |
| Funniest Ebay Ukupno ikad! | jimmayor007 | Off Topic Discussion | 8 | 15. studeni 2008 16:05 |
| Povratna informacija | Shawn | Community News & Chat | 1 | 23. ožujak 2008 15:41 |
| Ukupno ... | Kobalt | Community News & Chat | 2 | 17. ožujak 2007 19:44 |
| Thread Tools | |
| |