kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Need Észrevétel

Reply

Téma eszközök
Old 13 Sep 2007, 02:30
Csoport tagja

Default Need Észrevétel

Szia, én megyek vásárolni egy új szokás beépített számítógép a következő specs, de szeretnék néhány visszajelzést róla, hogy szeretném tudni, hogy én vagyok a jobb dolgokat, felvásárlás, vagy sem.

Tehát a lista;

Alaplap - ASUS Blitz Formula SE iP35
CPU - Intel Core2Quad Q6600
RAM - Corsair TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066MHz)
Video-kártya - 728MB PCI-Express BFG GF 8800GTX
Felszólalók - Logitech X540 5,1 Surround Felszólalók
MEREVLEMEZ - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2
Tápegység - Enermax Galaxy 1000W
Optikai meghajtó - Pioneer DVR-212 18x Fekete Dual Layer
UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interactive
Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM)
Hálózat - Edimax 54g Wireless USB Adaptor
Case - ThermalTake Kandalf
Billentyűzet és egér - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000

Nem vagyok biztos benne, hogy a nyomtató és a monitor vásárolni, de minden, amit tudok, hogy tekintettel az alábbiakra:

Nyomtató - Meg kell all-in-one (fax nem szükséges), kell a hálózat lehetővé tette, és fel lehetett használni, ha a fő számítógépen telepítve van a nyomtató ki van kapcsolva, az lenne a nagy nyomtatási felbontás, jön is egy LCD képernyő és a kártya-olvasó.

Monitor - Először is szeretném széles monitor vagy 19 "vagy 22" kiváló képminőséget és a keret lenne, fekete színű.

Szintén nem vagyok biztos benne, hogy telepítse a vízhűtés rendszer akkor is, mert én vagyok szkeptikus Abit róla. Ellenkező esetben kérjük, hogy valaki nekem azt sugallják, alternatív hűtési rendszer, amely nagyon jó, és hűtsük le a rendszert is.

Szóval, hogy valaki nekem azt sugallják, a márkák és modellek tekintetében, hogy a nyomtató és a monitor, mert nem tudom, mit válasszon a exaclty.

Remélem lesz visszajelzés, mert tényleg szüksége van rá.
Old 13 Sep 2007, 03:20
Donor Group

Default Need Észrevétel

Mit akarnak csinálni, hogy a számítógép? azért, mert nagyon magas specs.

Annak érdekében, hogy ez cool fog néhány rajongó megy, nem vagyok jártas az ügyben, de egy pár 120mm fans van szükség.

My System: Egyedi Építés v1.2

Processzor (ok):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Alaplap:
Asus P5PL2-E
RAM memória:
2 x 1 GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafikus kártya (k):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optikai meghajtó (k):
LG DVD-ROM és LiteOn 20x DVD-RW
Case / tápegység:
Cooler Master Case és Antec PSU
Hűtés:
2x Antec Ventillátorok
Hálózat / Internet:
BT Broadband
Monitor (ok):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 13 Sep 2007, 03:35
Csoport tagja

Default Need Észrevétel

A slipend

Szükségem van rá AutoCAD, gyors 3D, Corel, alapvetően annak a Építészet célokra, valamint a számlákat.

Tudna nekem pls javasoljuk a monitor és a nyomtató, ahogy az az 1. post.

Tnx
Old 13 Sep 2007, 05:09
Csoport tagja

Default Need Észrevétel

Én is szeretném tudni, hogy mennyi van kész fizetni ezt a számítógépre.

Végül én vagyok az új ötletek és változtatások.
Old 13 Sep 2007, 06:33
Moderátor Csoport

Default Need Észrevétel

Szép épít, hány koncertek RAM fogsz tesz meg? a programok, mint például az AutoCAD igényel nagyon sok
Mivel a monitor Inkább a Samsung 226BW ahogy hallottam nagyon sok dolgot meg

A hűtés, ha a kezdő WC egy kicsit bonyolult, hogy le, akkor alternatívaként használni utópiacon HSF jó, mint a Scythe Ninja vagy Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Hope that helps

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 Sep 2007, 09:58
Csoport tagja

Default Need Észrevétel

Idézet:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Szép épít, hány koncertek RAM fogsz tesz meg? a programok, mint például az AutoCAD igényel nagyon sok

A hűtés, ha a kezdő WC egy kicsit bonyolult, hogy le, akkor alternatívaként használni utópiacon HSF jó, mint a Scythe Ninja vagy Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Hope that helps

Szia, ami a RAM fogok vásárolni 2GB, és a monitor a Samsung 226BW mondtad nekem, úgy tűnik, elég jó, infact jó nekem. Az is, hogy a hűtő úgy gondolom, hogy én nem választhat, de wc használat alternatíva.
Old 13 Sep 2007, 10:02
Csoport tagja

Default Need Észrevétel

Idézet:
Originally Posted by SocialWarfare View Post

Hope that helps
Szia, én megyek használata 2GB RAM. Ami a monitort, a Samsung 226BW, úgy tűnik, elég jó, valóban azt gondolom, hogy ez tényleg az én suites igényeket. Ami a hűtést, azt hiszem, hogy nem dönthetnek a WC-vel, de majd az alternatívát.
Old Október 13 2007, 07:57
Csoport tagja

Default Need Észrevétel

Szia, én úgy döntött, a monitor és a nyomtató.

A monitor lenne a legújabb Samsung egyik 2232BW 22 "széles, és tekintettel a nyomtató azt megyünk a Canon PIXMA MP600R, amely mindent, amit kell.

Az ügyben az a ThermalTake Kandalf ezüst és 25cm oldalsó ventilátor, a ventilátor meg az oldal szerint az differance? A tény, hogy az ügy teljes egészében alumíniumból készült (mind a külső, és az alváz) és nem tesz differance tekintettel a hűtésre.

Remélem valaki tudna segíteni.
Old Október 14 2007, 08:17
Donor Group

Default Need Észrevétel

Marketing hype kívül a felhasznált anyagok egy olyan ügyben, amit nem tesz különbséget, hogy mennyire hatékony a komponensek cooled, mert nem használja az ügyben, mivel a hűtőborda.

Az egyetlen cég, amely miatt jelenleg ez a Zalman a saját (rendkívül drága) TN számos esetben.

A felhasznált anyagok hatással vannak költségei (acél olcsóbb, mint az alumínium), súly (acél alu nehezebb, mint a vastagság vastagság).

Anyag vastagság is hatást gyakorol a hangszinteket vékonyabb, mint az az anyag (függetlenül attól, hogy melyik anyag) a több megborzongott kaphat az ügy rajongók fonásra.

A kandalf van egy tisztességes, de közép-of-the-road, eset. A 25cm ventilátor miatt hűvös levegőt közvetlenül a bővülés kártyát lehet, (grafika, hang stb.) A nagyobb ventilátor jobb ténylegesen azok képesek elterelési azonos mennyiségű levegő kisebb rajongók (80, 92120 mm), de alacsonyabb rpm fordulatszámon, csökkenti a hangerőt.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 14 2007, 09:37
Csoport tagja

Default Need Észrevétel

@ Alex 10q válaszát, még van néhány kérdés. Fogom telepíteni a Zalman CNPS9700-NT a CPU. Lesznek-e hatása tekintetében a légi forgalomban? Is, majd a Zalman megüt a 25cm oldalsó ventilátor?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Spec'ed fel egy rendszert, azt szeretné, ha egy kis Észrevétel mctw Általános fémáru Chat 8 25. május 2009 11:42
Site Feedback Mohit Közösségi Hírek & Chat 4 8. január 2009 11:20
Legviccesebb Ebay Észrevétel Ever! jimmayor007 Off Topic Discussion 8 15. november 2008 16:05
Visszajelzés Shawn Közösségi Hírek & Chat 1 23. március 2008 15:41
Visszajelzések ... Kobalt Közösségi Hírek & Chat 2 17. március 2007 19:44
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.