![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én megyek vásárolni egy új szokás beépített számítógép a következő specs, de szeretnék néhány visszajelzést róla, hogy szeretném tudni, hogy én vagyok a jobb dolgokat, felvásárlás, vagy sem. Tehát a lista; Alaplap - ASUS Blitz Formula SE iP35 CPU - Intel Core2Quad Q6600 RAM - Corsair TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066MHz) Video-kártya - 728MB PCI-Express BFG GF 8800GTX Felszólalók - Logitech X540 5,1 Surround Felszólalók MEREVLEMEZ - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2 Tápegység - Enermax Galaxy 1000W Optikai meghajtó - Pioneer DVR-212 18x Fekete Dual Layer UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interactive Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM) Hálózat - Edimax 54g Wireless USB Adaptor Case - ThermalTake Kandalf Billentyűzet és egér - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 Nem vagyok biztos benne, hogy a nyomtató és a monitor vásárolni, de minden, amit tudok, hogy tekintettel az alábbiakra: Nyomtató - Meg kell all-in-one (fax nem szükséges), kell a hálózat lehetővé tette, és fel lehetett használni, ha a fő számítógépen telepítve van a nyomtató ki van kapcsolva, az lenne a nagy nyomtatási felbontás, jön is egy LCD képernyő és a kártya-olvasó. Monitor - Először is szeretném széles monitor vagy 19 "vagy 22" kiváló képminőséget és a keret lenne, fekete színű. Szintén nem vagyok biztos benne, hogy telepítse a vízhűtés rendszer akkor is, mert én vagyok szkeptikus Abit róla. Ellenkező esetben kérjük, hogy valaki nekem azt sugallják, alternatív hűtési rendszer, amely nagyon jó, és hűtsük le a rendszert is. Szóval, hogy valaki nekem azt sugallják, a márkák és modellek tekintetében, hogy a nyomtató és a monitor, mert nem tudom, mit válasszon a exaclty. Remélem lesz visszajelzés, mert tényleg szüksége van rá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit akarnak csinálni, hogy a számítógép? azért, mert nagyon magas specs.
| |||
| |||
| A slipend Szükségem van rá AutoCAD, gyors 3D, Corel, alapvetően annak a Építészet célokra, valamint a számlákat. Tudna nekem pls javasoljuk a monitor és a nyomtató, ahogy az az 1. post. Tnx |
|
| |||
| |||
| Én is szeretném tudni, hogy mennyi van kész fizetni ezt a számítógépre. Végül én vagyok az új ötletek és változtatások. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép épít, hány koncertek RAM fogsz tesz meg? a programok, mint például az AutoCAD igényel nagyon sok Mivel a monitor Inkább a Samsung 226BW ahogy hallottam nagyon sok dolgot meg A hűtés, ha a kezdő WC egy kicsit bonyolult, hogy le, akkor alternatívaként használni utópiacon HSF jó, mint a Scythe Ninja vagy Arctic Cooling Freezer 7 Pro Hope that helps
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Szia, ami a RAM fogok vásárolni 2GB, és a monitor a Samsung 226BW mondtad nekem, úgy tűnik, elég jó, infact jó nekem. Az is, hogy a hűtő úgy gondolom, hogy én nem választhat, de wc használat alternatíva. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Szia, én úgy döntött, a monitor és a nyomtató. A monitor lenne a legújabb Samsung egyik 2232BW 22 "széles, és tekintettel a nyomtató azt megyünk a Canon PIXMA MP600R, amely mindent, amit kell. Az ügyben az a ThermalTake Kandalf ezüst és 25cm oldalsó ventilátor, a ventilátor meg az oldal szerint az differance? A tény, hogy az ügy teljes egészében alumíniumból készült (mind a külső, és az alváz) és nem tesz differance tekintettel a hűtésre. Remélem valaki tudna segíteni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Marketing hype kívül a felhasznált anyagok egy olyan ügyben, amit nem tesz különbséget, hogy mennyire hatékony a komponensek cooled, mert nem használja az ügyben, mivel a hűtőborda. Az egyetlen cég, amely miatt jelenleg ez a Zalman a saját (rendkívül drága) TN számos esetben. A felhasznált anyagok hatással vannak költségei (acél olcsóbb, mint az alumínium), súly (acél alu nehezebb, mint a vastagság vastagság). Anyag vastagság is hatást gyakorol a hangszinteket vékonyabb, mint az az anyag (függetlenül attól, hogy melyik anyag) a több megborzongott kaphat az ügy rajongók fonásra. A kandalf van egy tisztességes, de közép-of-the-road, eset. A 25cm ventilátor miatt hűvös levegőt közvetlenül a bővülés kártyát lehet, (grafika, hang stb.) A nagyobb ventilátor jobb ténylegesen azok képesek elterelési azonos mennyiségű levegő kisebb rajongók (80, 92120 mm), de alacsonyabb rpm fordulatszámon, csökkenti a hangerőt.
|
| |||
| |||
| @ Alex 10q válaszát, még van néhány kérdés. Fogom telepíteni a Zalman CNPS9700-NT a CPU. Lesznek-e hatása tekintetében a légi forgalomban? Is, majd a Zalman megüt a 25cm oldalsó ventilátor? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Spec'ed fel egy rendszert, azt szeretné, ha egy kis Észrevétel | mctw | Általános fémáru Chat | 8 | 25. május 2009 11:42 |
| Site Feedback | Mohit | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 8. január 2009 11:20 |
| Legviccesebb Ebay Észrevétel Ever! | jimmayor007 | Off Topic Discussion | 8 | 15. november 2008 16:05 |
| Visszajelzés | Shawn | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 23. március 2008 15:41 |
| Visszajelzések ... | Kobalt | Közösségi Hírek & Chat | 2 | 17. március 2007 19:44 |
| Téma eszközök | |
| |