![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני הולך לקנות מחשב חדש מותאם אישית בנוי הבאה עם מפרט אבל הייתי רוצה לקבל קצת משוב על זה, כך הייתי יודע אם אני קונה את הזכות הדברים או לא. אז את הרשימה; לוח האם - ASUS פורמולה SE שזה יהיה בליץ iP35 מעבד - אינטל Core2Quad Q6600 זיכרון RAM - Corsair TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066Mhz) כרטיס וידאו - 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX רמקולים - Logitech X540 5.1 רמקולים להקיף הדיסק הקשיח - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2 Power Supply - Enermax Galaxy 1000W כונן אופטי - חלוץ DVR-212 Dual Layer 18x Black UPS - 1400VA Centralion בלייזר וק אינטראקטיבית Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM) רשת - EDIMAX 54G מתאם USB אלחוטי Case - ThermalTake Kandalf מקלדת ועכבר - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 אני לא בטוח לגבי המדפסת וניטור לקנות אבל אני יודע את כל זה היא כי לגבי ה: למדפסת - זה צריך להיות כל-In-One (ללא צורך פקס), צריכה להיות מופעלת הרשת ויכולות לשמש כאשר המחשב הראשי המדפסת מותקנת על החלפת הוא רחוק, תהיה הדפסה ברזולוציה גבוהה, מגיע גם עם מסך LCD וכן כרטיס הקורא. מעקב אחר - קודם כל אני מבקש רחב לפקח או 19 "או 22" עם איכות תמונה יוצאת דופן וכי יהיה מסגרת ב צבע שחור. גם אני לא בטוח אם להתקין מערכת קירור מים זה גם מאז abit אני סקפטי לגבי זה. אחרת מישהו יכול בבקשה להציע לי חלופה מערכת הקירור כי הוא היה טוב מאוד להתקרר היטב את המערכת. אז, מישהו יכול להמליץ לי המותגים ובדגמים לגבי המדפסת וניטור מאז אני לא יודעת מה לבחור exaclty. התקווה תהיה משוב מאז אני באמת צריך את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה אתה המבקשים לעשות עם המחשב? כי הם מאוד גבוהים מפרט.
| |||
| |||
| ל slipend אני צריך את זה עבור AutoCAD, 3D המהיר, Corel, בעצם להשתמש בו עבור מטרות אדריכלות וגם עבור חשבונות. האם אתה יכול להמליץ לי pls לפקח על המדפסת גם מסר את ההודעה 1. Tnx |
|
| |||
| |||
| כמו כן הייתי רוצה לדעת כמה היא מוכנה לשלם עבור מחשב זה. לבסוף אני פתוח לרעיונות חדשים או שינויים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד לבנות, כמה זיכרון RAM gigs אתה הולך לשים את העניין? כמו תוכניות כמו AutoCAD דורשים די הרבה לגבי א לפקח הייתי הולך עם Samsung 226BW כפי שמעתי הרבה דברים נפלאים על זה לקבלת קירור אם אתה Beginner מחראה הוא קצת מסובך כדי להתחיל עם, אתה יכול לחלופין להשתמש aftermarket HSF טוב כמו מגל Ninja או COOLING הארקטי המקפיא 7 Pro מקווה שזה עוזר
|
| |||
| |||
| ציטוט:
היי, באשר RAM אני הולך לקנות 2GB, וזאת עבור לפקח על Samsung 226BW סיפרת לי על נראה די טוב, infact זה טוב בשבילי. כמו כן הקירור חושב על זה אני לא מצטרף ל שרותים אלא להשתמש חלופי. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| היי, החלטתי על צג או מדפסת. על מעקב אחר יהיה את המידע העדכני ביותר על אחד Samsung 2232BW 22 "רחב ועם Regards המדפסת הייתי הולך על Canon PIXMA MP600R שיש לו כל מה שאני צריך. עוד על המקרה, היא ThermalTake Kandalf כסף עם המאוורר 25cm בצד, עושה את הצד differance כל אוהד עושה? כמו כן, עשוי להיות מקרה מלא של אלומיניום (שניהם בחוץ ואת שסי) האם זה לעשות כל differance לגבי הקירור. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שיווק hype הצידה את החומר המשמש במקרה כלשהו לא משנה עד כמה יעיל את הרכיבים מצונן כי אינך משתמש המקרה בתור heatsink. החברה היחידה שיש כרגע בגלל זה הם עם זלמן (יקר במיוחד) TN סדרה של מקרים. החומר בשימוש תהיה השפעה על עלות (פלדה הוא זול יותר מאשר ALU), משקל (פלדה היא heavier ALU מ עובי של עובי). חומרים עובי יכול להשפיע גם על רמות רעש כמו מדלל את החומר (בלי קשר אשר בתוכן) יותר לרתות אתה יכול לקבל את המקרה אוהדים ספינינג. את kandalf הוא הגון, אף על פי באמצע-of-the-הכביש, המקרה. 25cm מעריץ דוחף את האוויר קריר ישירות על גבי כל כרטיסי הרחבה ייתכן שיהיה (גרפיקה, סאונד וכו '). מעריץ גדול יותר טוב באמת כמו שהם מסוגלים המשמרת באותה כמות קטנה יותר של אוהדים כמו אוויר (80, 92.120 מ"מ) אך RPM במהירויות נמוכות יותר, צמצום נפח.
|
| |||
| |||
| @ אלכס 10q עבור התשובה שלך, עדיין יש עוד כמה שאלות. אני הולך להתקין Zalman CNPS9700-NT עבור CPU. האם תהייה השפעה כלשהי לגבי השאלה האוויר?? כמו כן, האם זלמן פגע בצד 25cm אוהד?? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| למעלה Spec'ed מערכת, רוצה קצת משוב | mctw | כללי חומרה צ 'אט | 8 | ה -25 במאי 2009 11:42 |
| אתר משוב | Mohit | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | 8 ינואר 2009 11:20 |
| Funniest Ebay משוב פעם!! | jimmayor007 | דיון Off topic | 8 | ה -15 בחודש נובמבר 2008 16:05 |
| משוב | Shawn | קהילה חדשות וצ 'אטים | 1 | 23 מרץ 2008 15:41 |
| משוב ... | Cobalt | קהילה חדשות וצ 'אטים | 2 | -17 מרץ 2007 19:44 |
| שרשרת כלים | |
| |