![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I am going pirkti naujus klientus pastatytas PC su šių specifikacijų, bet norėčiau turėti tam tikrą nuomonę apie tai, kad aš norėčiau žinoti, ar man pirkti teisę dalykus, ar ne. Taigi, sąrašas; Pagrindinė plokštė - Asus Blitz Formula SE IP35 Procesorius - Intel Core2Quad Q6600 RAM - Corsair TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066MHz) Vaizdo korta - 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX Kolonėlės - Logitech X540 5,1 Surround Speakers Hard-Disk - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2 Power supply - Enermax Galaxy 1000W Optical Drive - Pioneer DVR-212 Black Dual Layer 18x UPS - Centralion Blazer 1400VA Line Interactive Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM) Tinklas - Edimax 54g Wireless USB Adapter Atveju - Thermaltake Kandalf Klaviatūra ir pelė - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 Nesu tikras apie spausdintuvo ir monitoriaus pirkti bet visi, kad aš žinau, yra tas, kad atsižvelgiant į: Spausdintuvas - reikia All-in-one (be fakso reikia), turi būti įjungtas tinkle ir gali būti naudojamas, kai pagrindinis kompiuteris yra įdiegtas spausdintuvas išjungtas, turės didelės spausdinimo rezoliucija, kilęs taip pat ir su LCD ekranas ir kortelės skaitytuvą. Monitorius - Pirmiausia norėčiau platus monitorius arba 19 "arba 22" su žymiais vaizdo kokybę ir kad rėmelis būtų juodos spalvos. Ir aš nesu tikras, ar įdiegti vandens aušinimo sistema į jį taip pat, nes aš esu ABIT skeptikas apie tai. Priešingu atveju gali ką nors pasiūlyti man prašom alternatyvius aušinimo sistema, kuri yra labai gera ir būtų atvėsinti sistema gerai. Taigi, galėtų ką nors pasiūlyti man prekių ženklus ir modelius atsižvelgiant į spausdintuvą ir stebėti, nes aš nežinau, ką pasirinkti exaclty. Vilties nebūtų grįžtamojo ryšio, nes aš tikrai reikia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką tu nori daryti su kompiuteriu? nes jie yra labai didelis kriterijus.
| |||
| |||
| Į slipend Man reikia AutoCAD, SWIFT 3D, Corel, iš esmės ją naudoti Architektūra tikslais, taip pat sąskaitas. Ar galite pasiūlyti man pls monitoriaus ir spausdintuvo kaip aš nurodė 1. paštu. Tnx |
|
| |||
| |||
| Taip pat norėčiau sužinoti, kiek iš jų yra pasiruošęs mokėti už šio kompiuterio. Galiausiai aš esu atvira naujoms idėjoms ir pataisymų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice statyti, kiek koncertų RAM ketinate išleisti į jį? nes programas kaip AutoCAD reikalauja gana daug Kalbant apie monitoriaus Norėčiau eiti su Samsung 226BW nes aš girdėjau daugybę puikių dalykų apie jį Aušinimo jei esate pradedantysis WC yra šiek tiek sudėtinga pradėti nuo, galima pakaitomis naudoti gera antrinę HSF kaip Scythe Ninja arba Arctic Cooling Freezer 7 Pro Hope that helps
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Labas, kalbant apie RAM aš einu nusipirkti 2GB ir kaip monitorius Samsung 226BW tu man papasakojo apie, atrodo, yra gana geras, infact tai geras man. Taip pat apie aušinimo manau, kad aš ne rinktis WC, bet naudoti alternatyvų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš nusprendė apie monitoriaus ir spausdintuvo. Monitorius bus vėliau Samsung 2232BW vieną 22 "WIDE ir dėl spausdintuvo Būčiau Going for Canon PIXMA MP600R kurioje yra viskas, ko man reikia. Apie atveju, tai Thermaltake Kandalf sidabro su 25cm ventiliatoriumi pusėje, tai pusė ventiliatorius leidžia bet differance? Be to, buvo atveju, pagaminti iš visiškai aliuminio (tiek už jos ribų ir važiuoklės) tai padaryti bet differance Kalbant apie aušinimo. Viltis nors galėtų padėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rinkodara HYPE Panaikinti medžiaga, naudojama tuo atveju, nėra jokio skirtumo, kokia tai, kaip efektyviai jūsų komponentų aušinimo, nes jūs nenaudojate atveju HEATSINK. Tik bendrovė šiuo metu, nes tai yra Zalman su savo (nepaprastai brangus) TN serijos atvejais. Naudojamos medžiagos turės įtakos sąnaudos (plienas yra pigesnis nei aliuminis), svoris (plienas yra sunkesni už aliuminio storis storio). Medžiagos storis gali būti taip pat daro įtaką garso lygiai kaip plonesnės medžiagos (nepriklausomai nuo medžiagos) daugiau šiurpinti galite gauti iš teismų gerbėjai verpimas. Kandalf yra tinkamas, nors ir viduryje-of-the-road, atveju. 25cm ventiliatorius verčia vėsaus oro tiesiai bet plėsti korteles galite turėti (grafika, garsas ir tt). Didesnis ventiliatorius geriau tikrai, kaip jos galėtų perkelti patį kiekį oro, kaip mažesnių ventiliatorių (80, 92.120 mm), bet ne mažesnį sūkių per minutę greičiu, mažina apimtis.
|
| |||
| |||
| @ Alex 10q už atsakymą, dar turi keletą klausimų. Einu įdiegti Zalman CNPS9700-NT už CPU. Ar bus poveikis atsižvelgiant į oro cirkuliacijos? Be to, bus Zalman Hit 25cm pusėje ventiliatorius? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Spec'ed sukurti sistemą, norėčiau atsiliepimų Bit | mctw | General Hardware Chat | 8 | Gegužė 25, 2009 11:42 |
| Site Feedback | Mohit | Community News & Chat | 4 | 8 sausis 2009 11:20 |
| Juokingas eBay Ever! | jimmayor007 | Off Topic Discussion | 8 | Lapkritis 15, 2008 16:05 |
| Atsiliepimas | Shawn | Community News & Chat | 1 | Kovas 23, 2008 15:41 |
| Atsiliepimai ... | Kobaltas | Community News & Chat | 2 | Kovas 17, 2007 19:44 |
| Temos įrankiai | |
| |