mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Need Feedback

Reply

Thread Tools
Old Septembris 13, 2007, 02:30
Loceklis

Default Need Feedback

Hi, I am gatavojas iegādāties jaunu Custom Built datoru ar šādiem specs, bet es gribētu būt dažas atsauksmes par to, lai es zinātu, vai es esmu pērk tiesības lietas vai ne.

So sarakstu;

Motherboard - Asus Blitz Formula SE iP35
CPU - Intel CORE2QUAD Q6600
RAM - Corsair TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066MHz)
Video karte - 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX
Speakers - Logitech X540 5,1 Surround Speakers
Cietais disks - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2
Power Supply - Enermax Galaxy 1000W
Optical Drive - Pioneer DVR-212 18x Black Dual Layer
UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interactive
Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM)
Tīkls - Edimax 54g Wireless USB Adapter
Case - Thermaltake Kandalf
Klaviatūra un pele - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7.000

Es neesmu pārliecināts par to printeri un monitoru pirkt, bet visu, ko es zinu ir tas, ka attiecībā uz:

Printeris - Būtu all-in-one (bez fakss nepieciešams), būtu tīkla iespējota, un var izmantot, ja galveno PC printeris ir instalēts ir izslēgta, būtu liels drukas izšķirtspēju, nāk arī ar LCD ekrānu un kartes lasītāju.

Monitor - Pirmkārt, es gribētu plaši uzraudzīt, vai nu 19 "vai 22" ar izcilu attēla kvalitāti un rāmis būs melnā krāsā.

Arī es neesmu pārliecināts, vai uzstādīt ūdens dzesēšanas sistēmu, kā arī, jo es esmu ABIT skeptiķis par to. Pretējā gadījumā varētu lūdzu kāds ieteikt man alternatīvu dzesēšanas sistēmu, kas ir ļoti labi, un tas atdzist sistēma labi.

Tātad, varētu kāds ieteikt man markas un modeļus attiecībā uz printera un uzraudzīt, jo es nezinu, ko izvēlēties exaclty.

Ceru, ka būs atsauksmes, jo es tiešām to vajag.
Old Septembris 13, 2007, 03:20
Donors Group

Default Need Feedback

Ko jūs, kas vēlas darīt ar šo datoru? jo tie ir ļoti liels specs.

Tas jāuzglabā vēsā Jums nāksies daži fani gatavojas, es neesmu iepazinies ar šo lietu, bet dažas 120mm fani ir vajadzīgi.

Mana sistēma: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-E
RAM Operatīvā atmiņa:
2 x 1GB DDR2 533MHZ PC4200
Graphics Card (s):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Western Digital 160GB Sata HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom un LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case un Antec PSU
Dzesēšana:
2x Antec Fans
Tīkla / Internets:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old Septembris 13, 2007, 03:35
Loceklis

Default Need Feedback

TO slipend

Man vajag to AutoCAD, ātra 3D, Corel, būtībā izmantot to arhitektūras, kā arī kontos.

Vai jūs pls ieteikt man Monitora un printera kā es norādīts 1. pastu.

Tnx
Old Septembris 13, 2007, 05:09
Loceklis

Default Need Feedback

Arī es gribētu zināt, cik daudz no tām ir gatavs maksāt par šo PC.

Visbeidzot es esmu atvērta jaunām idejām un labojumu.
Old Septembris 13, 2007, 06:33
Moderator Group

Default Need Feedback

Nice būvēt, cik gigs RAM jūs gatavojas laist to? par programmām, piemēram, AutoCAD prasa diezgan daudz
Kā kontrolēt Es gribētu iet ar Samsung 226BW jo esmu dzirdējis daudz lielas lietas par to

Dzesēšanai, ja esat iesācējs WC ir mazliet sarežģīti sākt ar, jūs varētu pārmaiņus izmantot labu aftermarket HSF kā Izkapts Ninja vai ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro
Hope that helps

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Septembris 13, 2007, 09:58
Loceklis

Default Need Feedback

Quote:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Nice būvēt, cik gigs RAM jūs gatavojas laist to? par programmām, piemēram, AutoCAD prasa diezgan daudz
Kā kontrolēt Es gribētu iet ar Samsung 226BW jo esmu dzirdējis daudz lielas lietas par to

Dzesēšanai, ja esat iesācējs WC ir mazliet sarežģīti sākt ar, jūs varētu pārmaiņus izmantot labu aftermarket HSF kā Izkapts Ninja vai ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro
Hope that helps

Hi, attiecībā uz RAM es gatavojos pirkt 2GB un kā kontrolēt Samsung 226BW tu man par to, šķiet, ir diezgan labs, infact tā ir laba, man. Arī par dzesēšanas domāju, ka es nevar izvēlēties wc, bet izmanto alternatīvu.
Old Septembris 13, 2007, 10:02
Loceklis

Default Need Feedback

Quote:
Originally Posted by SocialWarfare View Post

Hope that helps
Hi, es gatavojas izmantot 2GB RAM. Attiecībā uz monitoru, Samsung 226BW, šķiet, ir diezgan labs, patiesībā es domāju, ka tas tiešām SUITES manām vajadzībām. Kā dzesēšanai, es domāju, ka es nevar izvēlēties WC bet tas iet par alternatīvu.
Old 13 oktobris 2007, 07:57
Loceklis

Default Need Feedback

Hi, esmu nolēmusi par monitoru un printeri.

Monitor būtu jaunākās Samsung vienu 2232BW 22 "plats un attiecībā Printer es būtu virzība uz Canon PIXMA MP600R kas ir viss man nepieciešams.

Par lietu, tas ir THERMALTAKE Kandalf Sudraba ar 25cm sānu ventilatoru, vai sānu ventilatoru padara jebkuru differance? Arī to lietu, pilnībā alumīnija (gan ārpuses un šasijas) tas nekādas differance attiecībā uz dzesēšanā.

Ceru, ka kāds varētu palīdzēt.
Old 14 oktobris 2007, 08:17
Donors Group

Default Need Feedback

Marketing hype malā materiālu, ko izmanto gadījumā padara nekādas starpības, cik efektīvi jūsu sastāvdaļas atdzesē, jo jūs neizmantojat lietā kā Heatsink.

Vienīgais uzņēmums, kas pašlaik pateicoties Zalman tas ir kopā ar saviem (ārkārtīgi dārgi) TN sērija gadījumu.

Materiāls būs ietekme uz izmaksām (tērauds ir lētāk nekā alu), svars (tērauds ir smagāki nekā alumīnija biezums biezuma).

Materiāla biezums var ietekme uz trokšņu līmeni, jo plānāks materiāls (neatkarīgi no materiāla) vairāk skumjām var saņemt gadījumā, ventilatori vērpšanai.

Kandalf ir pienācīga, taču vidus-of-the-road, lieta. 25cm fan nospiež vēss gaiss tieši uz jebkuras paplašināšanas kartēm Jums var būt (grafika, skaņa utt.) Lielāku ventilatoru labāk tiešām, jo tās spēj novirzīt pašu gaisa daudzumu, kas mazāks fans (80 92.120 mm), bet zemāks apgr. / min ātrumu, samazinot apjoma.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 14 oktobris 2007, 09:37
Loceklis

Default Need Feedback

@ Alex 10q savu atbildi, tomēr ir dažas vairāk jautājumu. Es gatavojos uzstādīt Zalman CNPS9700-NT par CPU. Būs kādas sekas attiecībā uz gaisa cirkulāciju? Tāpat būs Zalman hit 25cm sānu ventilatoru?
Reply

Register

Bookmarks