![]() |
|
| ||||
| ||||
| Cześć, mam zamiar kupić nowy zwyczaj budowy PC z następującymi specyfikacjami ale chciałbym prosić o opinie o niej tak, że chciałbym wiedzieć, czy mam prawo zakupu rzeczy, czy też nie. Tak więc lista jest; Płyta główna - Asus Blitz Formula SE IP35 CPU - Intel Core2Quad Q6600 RAM - TwinX Corsair XMS2 Dominator PC8500 (1066MHz) Video-card - 728MB PCI-Express BFG GF 8800GTX Głośniki - Logitech x540 5.1 Surround Speakers Hard-Disk - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2 Zasilanie - Enermax Galaxy 1000W Napęd optyczny - Pioneer DVR-212 18x Black Dual Layer UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interactive Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM) Network - Edimax 54G Wireless USB Adapter Sprawa - ThermalTake Kandalf Klawiatura i mysz - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 Nie jestem pewien co do drukarki i monitora kupić wszystko, ale wiem, że w odniesieniu do: Drukarka - To powinno być wszystko w jednym (nr faksu potrzebna), sieć powinna być aktywna i może być wykorzystywany przy głównym komputerze jest zainstalowany w drukarce jest wyłączony, miałoby drukowania wysokiej rozdzielczości, pochodzi także z ekranem LCD i karty czytelnika. Monitor - Przede wszystkim chciałbym szeroki monitora albo 19 "lub 22" z wyjątkową jakość obrazu oraz że rama będzie w kolorze czarnym. Również nie jestem pewien, czy zainstalować system chłodzenia wody tak jak to dobrze, ponieważ jestem abit sceptyk na jej temat. Inaczej może ktoś proszę mi zaproponować alternatywny system chłodzenia, który jest bardzo dobry i ostygać system dobrze. Więc może ktoś mnie sugerują marek i modeli w odniesieniu do drukarki i monitora, ponieważ nie wiem co wybrać exaclty. Nadzieja nie byłoby zwrotne od I really need it. |
|
| ||||
| ||||
| Czego chcą zrobić z tego komputera? ponieważ są one bardzo wysokie specyfikacją. Aby zachować cool Będziesz miał kilka wentylatorów się, nie jestem znany z tego sprawy, ale kilka 120mm wentylatory są potrzebne. |
|
| ||||
| ||||
| DO slipend Potrzebuję go dla AutoCAD, szybkie 3D, Corel, w zasadzie ją wykorzystać do architektury, a także dla celów rachunkowych. Could you pls sugerują mi monitor i drukarkę jak w 1 post. Tnx |
|
| ||||
| ||||
| Ponadto chciałbym wiedzieć, ile z nich jest gotów zapłacić za ten komputer. Wreszcie jestem otwarty na nowe pomysły i zmiany. |
|
| ||||
| ||||
| Nice zbudować, jak wiele koncertów RAM are you going to do wprowadzenia w? w programach takich jak AutoCAD wymagają całkiem sporo Jeśli chodzi o monitor Chciałbym przejść z Samsung 226BW Słyszałem, jak wiele wspaniałych rzeczy o niej Do chłodzenia jeśli jesteś początkującym WC jest trochę skomplikowane rozpocząć z Można też użyć dobrego wtórnym HSF jak Posiec Ninja lub CHŁODZENIE ARCTIC Freezer 7 Pro Hope that helps
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Cytat:
Cześć, jeśli chodzi o pamięci RAM Mam zamiar kupić 2GB i jak na monitor Samsung 226BW mi temat wydaje się być całkiem dobry, infact jest ona dobra dla mnie. Również na temat chłodzenia uważam, że nie będę wybrać wc, ale zastosowanie alternatywnego. |
|
| ||||
| ||||
| Cytat:
|
|
| ||||
| ||||
| Cześć, mam zdecydował o monitora i drukarki. Monitor będzie jeden z najnowszych Samsung 2232BW 22 "szerokości i w odniesieniu do drukarki Byłbym będzie dla Canon PIXMA MP600R, który wszystko muszę. O sprawy, to ThermalTake Kandalf Silver z boku 25cm wentylator, nie z boku wentylatora sprawia, że wszelkie differance? Ponadto, będąc w przypadku pełnego aluminium (zarówno na zewnątrz i podwozia) nie dokonywać żadnych differance w odniesieniu do chłodzenia. Nadzieja ktoś może pomóc. |
|
| ||||
| ||||
| Marketing hype bok materiału wykorzystywanego w przypadku nie ma znaczenia co do tego, jak efektywnie swoje komponenty są chłodzone, ponieważ nie używasz przypadku jako Radiator. Jedyną firmą, która obecnie z powodu tego są Zalman z ich (niezwykle drogich) TN serii przypadków. Materiał będzie miało wpływ na koszty (stal jest tańsza niż aluminium), waga (stal jest cięższa niż aluminium o grubości grubość). Grubości materiału można także wpływ na poziom hałasu w cieńszych materiałów (niezależnie od tego, która materiał) bardziej wzdrygać można uzyskać od przypadku wentylatorów przędzenia. W kandalf jest godna, choć średnio-of-the-road, sprawa. W 25cm wentylator popycha chłodnego powietrza bezpośrednio na jakiekolwiek rozszerzenie karty może być (grafika, dźwięk, itp.). Im większy wentylator tym lepiej rzeczywiście są one w stanie zmienić takiej samej ilości powietrza jako mniejsze wentylatory (80, 92120 mm), ale przy niższych prędkościach obr / min, zmniejszając objętość.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||
| ||||
| @ Alex 10q za odpowiedź, jeszcze kilka pytań. Mam zamiar zainstalować Zalman CNPS9700-NT dla procesora. Czy będzie żadnych skutków w odniesieniu do obiegu powietrza? Ponadto, będzie Zalman trafić 25cm wentylator stronie? |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| |