mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Aveţi nevoie de Feedback

Reply

Thread Tools
Old 13 Sep 2007, 02:30
Grupul de stat

Default Aveţi nevoie de Feedback

Bună, mă duc să cumpăr un nou PC-ul personalizat construit cu următoarele specs, dar aş dori să fac nişte aprecieri despre asta pentru ca as vrea sa stiu daca am dreptul să cumpere lucruri sau nu.

Aşa că lista este;

Plăci de bază - Asus Blitz Formula SE iP35
CPU - Intel Core2Quad Q6600
RAM - pirat TwinX XMS2 stăpânitor PC8500 (1066Mhz)
Video-card - 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX
Boxe - Logitech X540 Boxe 5.1 Surround
Hard-disk - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2
Power Supply - Enermax Galaxy 1000W
Optical Drive - Pioneer DVR-212 18x Black Dual Layer
UPS - Centralion Blazer 1400VA line interactive
Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM)
Network - Edimax Adaptor USB wireless 54G
Cauza - ThermalTake Kandalf
Tastatură şi Mouse - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000

Nu sunt sigur de imprimantă şi monitor pentru a cumpara, dar tot ce stiu este că în ceea ce priveşte:

Printer - Ar trebui să fie All-In-One (nr de fax este nevoie), ar trebui să fie activată reţeaua şi ar putea fi utilizate în cazul în care PC-ul principal de imprimantă este instalat pe este oprit, ar avea un mare rezoluţie de imprimare, de asemenea, vine cu un ecran LCD şi un card-reader.

Monitorul - În primul rând aş dori o gamă monitoriza fie de 19 "sau 22" cu restante imagine de calitate şi că ar fi cadru negru în culori.

De asemenea, nu sunt sigur dacă a instala un sistem de racire a apei pentru a-l, de asemenea, deoarece eu sunt sceptic abit despre asta. Altfel, vă rog, cineva ar putea sugera-mi o alternativa de sistem de răcire, care este foarte bună şi ar răcească în sistem bine.

Deci, cineva ar putea sugera-mi mărci şi modele cu privire la imprimantă şi să monitorizeze, deoarece nu ştiu ce a alege exaclty.

Sper ca acolo ar fi feedback-ul din anul I într-adevăr nevoie de ea.
Old 13 Sep 2007, 03:20
Grupul de donator

Ce ai de-a face cu dorind ca PC-ul? , deoarece acestea sunt foarte mari specs.

Pentru a menţine rece pe care urmează să aibă câteva fani întâmplă, nu sunt familiarizaţi cu acest caz, dar câteva 120mm fani sunt necesare.

Sistemul meu: Custom Construit v1.2

Procesor (e):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Plăci de bază:
Asus P5PL2-E
Memorie RAM:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7600GS 512MB
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Western Digital HDD 160GB sata
Optical Drive (e):
LG DVD-ROM 20x şi LiteOn DVD-RW
Cauza / PSU:
Cooler Master Cauza şi Antec PSU
Răcire:
2x Antec Ventilatoare
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Sistem de operare (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 13 Sep 2007, 03:35
Grupul de stat

LA slipend

Am nevoie de ea pentru AutoCAD, SWIFT 3D, Corel, în principiu să-l utilizaţi pentru Arhitectura sensul şi, de asemenea, pentru conturile.

Poti sa-mi pls sugerează o monitorizeze şi imprimanta aşa cum am declarat în 1st post.

Tnx
Old 13 Sep 2007, 05:09
Grupul de stat

De asemenea, aş vrea să ştiu cât de mult este gata să plătească pentru acest calculator.

În cele din urmă eu sunt deschis la idei noi şi modificări.
Old 13 Sep 2007, 06:33
Moderator Group

Nisa construi, de câte gigs de RAM ai de gând să se pună într-o? ca programe precum AutoCAD necesita un numar destul de mare
Ca şi pentru un monitor Aş merge cu Samsung 226BW ca am auzit o mulţime de lucruri despre ea

Pentru răcire dacă sunteţi un începător WC este un pic cam complicat să încep cu, aţi putea utiliza un bun alternativ Aftermarket HSF ca Coasă Ninja sau ARCTIC COOLiNG Freezer 7 Pro
Sper că vă ajută

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 Sep 2007, 09:58
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de SocialWarfare View Post
Nisa construi, de câte gigs de RAM ai de gând să se pună într-o? ca programe precum AutoCAD necesita un numar destul de mare
Ca şi pentru un monitor Aş merge cu Samsung 226BW ca am auzit o mulţime de lucruri despre ea

Pentru răcire dacă sunteţi un începător WC este un pic cam complicat să încep cu, aţi putea utiliza un bun alternativ Aftermarket HSF ca Coasă Ninja sau ARCTIC COOLiNG Freezer 7 Pro
Sper că vă ajută

Bună, în ceea ce priveşte RAM am de gând să cumpăr 2GB si ca pentru monitor Samsung 226BW mi-ai spus despre pare a fi destul de bune, fapt ce este bun pentru mine. De asemenea, în legătură cu răcire cred că nu voi opta pentru wc dar utilizaţi o alternativă.
Old 13 Sep 2007, 10:02
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de SocialWarfare View Post

Sper că vă ajută
Buna, am de gând să folosiţi 2 GB de RAM. În ceea ce priveşte monitorizarea, Samsung 226BW pare a fi destul de bun, de fapt, eu cred că este cu adevărat nevoie de apartamente mea. Ca şi pentru răcire, cred că nu voi opta pentru un WC, dar va pleca pentru o alternativă.
Old 13 octombrie 2007, 07:57
Grupul de stat

Buna, am decis cu privire la Monitorul şi imprimantă.

Monitorul va fi mai târziu de un Samsung 2232BW 22 "wide, precum şi cu privire la imprimantă Aş fi gata pentru Canon PIXMA MP600R, care are tot ce-mi trebuie.

Despre caz, este de ThermalTake Kandalf argint cu 25cm fan parte, nu de partea fan face orice differance? De asemenea, fiind un caz din plin de aluminiu (atât în exterior, precum şi şasiu) nu se face nici o differance cu privire la răcire.

Sper ca cineva ar putea ajuta.
Old 14 octombrie 2007, 08:17
Grupul de donator

Marketing hype deoparte materialul utilizat într-un caz nu face nici o diferenţă, indiferent de cât de eficient pentru a vă componentele sunt răcit, pentru că nu utilizaţi cazul ca un heatsink.

Singura companie care în prezent sunt din cauza acestei Zalman cu lor (extrem de scump) TN serie de cazuri.

Materialul folosit va impact asupra costurilor (de oţel este mai ieftin decât ALU), greutate (de oţel este mai grea decât ALU grosime de grosime).

Material grosime poate, de asemenea, un impact asupra nivelului de sunet ca subţiri de materiale (indiferent de material) de mai multe încrâncena puteţi obţine de la caz fani filare.

De kandalf este un decente, deşi în mijlocul-of-the-rutier, caz în parte. De 25cm ventilator impinge aerul rece direct pe orice extindere carduri pe care le aveţi (grafica, sunet etc.) Mai mare fan de mai bine de fapt, deoarece acestea sunt capabile să se mute cu aceeaşi sumă de aer cât mai mici fani (80, 92120 mm), dar la viteze mai mici rot / min, pentru reducerea volumului.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 14 octombrie 2007, 09:37
Grupul de stat

@ Alex 10q pentru răspuns, încă mai au ceva mai multe întrebări. Mă duc să instalaţi un Zalman CNPS9700-NT pentru CPU. Va exista nici un efect în ceea ce priveşte circulaţia aerului?? De asemenea, se va lovi de Zalman de 25cm partea fan??
Reply

Register

Marcaje