menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Potrebu spätnej väzby

Reply

Thread Tools
Old 13. September 2007, 02:30
Člen Skupina

Default Potrebu spätnej väzby

Ahoj, já jdu kúpiť novú zákazku postavené PC s týmito parametrami, ale já bych chtěl mať nejaký názor na to tak, že by som vedieť, či mám právo na kúpu veci, alebo nie.

Takže je zoznam;

Základná doska - Asus bleskový Formule SE iP35
CPU - Intel Core2Quad Q6600
RAM - Corsair Twinx XMS2 vládca PC8500 (1066MHz)
Video-karta - 728megabajt BFG PCI-Express GF 8800GTX
Reproduktory - Logitech X540 5.1 Surround Reproduktory
Hard-disk - 2 * 500 GB 7200rpm - Seagate SATA2
Power Supply - Enermax Galaxy 1000W
Optická mechanika - Pioneer DVR-212 Dual Layer 18x čierna
UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interaktívna
Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM)
Siete - Edimax 54G Wireless USB Adapter
Case - ThermalTake Kandalf
Klávesnice a myš - Microsoft Natural Ergonomické Desktop 7000

Nie som si istý, či o tlačiareň a monitor kúpiť, ale všetko, čo viem je, že s ohľadom na:

Tlačiarne - Je potrebné "all-in-one" (č. faxu nie je potrebný), by malo byť povolené a siete by mohli byť použité pri hlavnom PC je tlačiareň nainštalovaná na vypnutý, bude mať vysoké rozlíšenie tlače, prichádza aj s LCD obrazovkou a-čítačka kariet.

Monitor - V prvom rade by som rád celú sledovať buď 19 "alebo 22" s vynikajúcu kvalitu obrazu a že snímka bude v čiernej farbe.

Tiež nie som istý, či inštalovať vodné chladenie na to rovnako, pretože som abit skeptický o tom. Inak by mohlo mi prosím niekto navrhnúť alternatívne chladiaci systém, ktorý je veľmi dobrý a bude ochladzovať systém dobre.

Tak by mohol niekto navrhnúť mi značiek a modelov, s ohľadom na tlačiarne a monitora, protože nevím, co vybrat exaclty.

Dúfam, že tam by sa spätnej väzby, pretože som naozaj potrebujete.
Old 13. September 2007, 03:20
Darcu Skupina

Čo si chcel robiť s PC? pretože sú veľmi vysoké parametre.

Ak chcete, aby sa v pohodě budete mať málo fanúšikov ide, nie som oboznámený s takom prípade ale pár 120mm ventilátory sú potreba.

Môj systém: Vlastné zástavba v1.2

Processor (s):
Duálny Inter Core E2160@3.02Ghz
Základná doska:
Asus P5PL2-E
Pamäť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chladenie:
2x Antec Fans
Sieť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 13. September 2007, 03:35
Člen Skupina

K slipend

Potrebujem to pre AutoCAD, rýchla 3D, Corel, v podstate ho použiť pre účely architektúry, tak aj pre účty.

Mohli by ste mi pls naznačujú monitora a tlačiarne, ako som uviedol v 1. post.

Tnx
Old 13. September 2007, 05:09
Člen Skupina

Tiež by som chcel vedieť, koľko z nich je pripravený zaplatiť za toto PC.

Nakoniec som otvorený novým nápadom a zmenám.
Old 13. September 2007, 06:33
Moderátor skupiny

Nice stavať, koľko koncertov RAM budete do neho? ako programy ako AutoCAD vyžaduje pomerne veľa
Rovnako ako u monitora by som ísť s Samsung 226BW ako už som počul veľa vecí o tom veľký

Pre chladenie ak ste začiatočník WC je trochu zložitejšie na štart sa okrem iného môžete alternatívne použiť dobrý aftermarket HSF ako Kosa Ninja alebo ARCTIC CHLADENIE mraznička 7 Pro
Hope, ktorá pomáha

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13. September 2007, 09:58
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal SocialWarfare View Post
Nice stavať, koľko koncertov RAM budete do neho? ako programy ako AutoCAD vyžaduje pomerne veľa
Rovnako ako u monitora by som ísť s Samsung 226BW ako už som počul veľa vecí o tom veľký

Pre chladenie ak ste začiatočník WC je trochu zložitejšie na štart sa okrem iného môžete alternatívne použiť dobrý aftermarket HSF ako Kosa Ninja alebo ARCTIC CHLADENIE mraznička 7 Pro
Hope, ktorá pomáha

Ahoj, čo sa týka RAM jdu kúpiť 2 GB a ako u monitora Samsung 226BW jsi mi říkala, zdá sa byť celkom dobrá, infact je dobré pre mňa. Tiež o chladení si myslím, že nebudem voliť na wc, ale použiť alternatívne.
Old 13. September 2007, 10:02
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal SocialWarfare View Post

Hope, ktorá pomáha
Ahoj, já jdu na použitie 2GB RAM. S ohľadom na monitora Samsung 226BW sa zdá byť docela dobrý, skutočne si myslím, že je naozaj môj apartmá potrieb. Pokiaľ ide o chladenie, myslím, že nebudem voliť na WC, ale pôjde o alternatívu.
Old 13 októbra 2007, 07:57
Člen Skupina

Ahoj, som sa rozhodol o monitora a tlačiarne.

Monitor bude jeden z najnovších Samsung 2232BW 22 "široký, a ak ide o tlačiareň by som mal ísť pre Canon PIXMA MP600R, ktorý má všetko, čo potřebuju.

O prípadu je ThermalTake Kandalf Silver s 25cm ventilátorom strane, nemá bočný ventilátor nedáva differance? Tiež, že sa jedná o prípad vyrobené z plného hliníka (i mimo nej a podvozku) tak to neznamená, že akékoľvek differance, pokiaľ ide o chladenie.

Dúfam, že niekto by mohol pomôcť.
Old 14. októbra 2007, 08:17
Darcu Skupina

Marketing humbuk zrušil materiál používaný v prípade nerobí rozdiel, čo na tom, ako efektívne vaše komponenty sú chladiť pretože nebudete používať veci ako chladič.

Jediná spoločnosť, ktorá v súčasnosti v dôsledku tejto skutočnosti sú Žalman s ich (veľmi drahé) TN rade prípadov.

Použitý materiál budú mať vplyv na cenu (oceľ je lacnejšie ako alu), hmotnosť (oceľ je ťažšie ako alu hrúbky na hrúbku).

Hrúbka materiálu je tiež vplyv na hladiny akustického tlaku ako tenąia materiál (bez ohľadu na to, ktorý materiál) viac chvějí môžete získať od prípadu fanúšikov spinningu.

V Kandalf je slušná, aj keď strednej-of-the-road, prípad. O 25 cm ventilátor tlačí ochladí vzduch priamo na akékoľvek rozširovanie karty môžete mať (grafika, zvuk, atď). Čím väčší je větrák, tým lepšie v skutočnosti, ako sú schopní prejsť rovnaké množstvo vzduchu ako menšie ventilátory (80, 92120 mm), ale pri nižších rýchlostiach rpm, zníženie objemu.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 14. októbra 2007, 09:37
Člen Skupina

@ Alex 10 q pre vaše odpovede, ešte niekoľko ďalších otázok. Já jdu nainštalovať Žalman CNPS9700-NT pre CPU. Bude existovať žiadny vplyv so zreteľom na cirkuláciu vzduchu? Tiež bude Žalman narazia na strane 25cm ventilátorom?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hore Spec'ed systém, bych trochu Ohlasy mctw Všeobecné Hardware Chat 8 25. mája 2009 11:42
Site Napíšte nám Mohit Spoločenstva Novinky a chat 4 8. januára 2009 11:20
Najzábavnejšie Ebay Ohlasy Nikdy! jimmayor007 Vypnúť Téma diskusie 8 15. novembra 2008 16:05
Spätná väzba Shawn Spoločenstva Novinky a chat 1 23. marca 2008 15:41
Ohlasy ... Cobalt Spoločenstva Novinky a chat 2 17. marca 2007 19:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.