![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја одлазим, да купите нови кориснички изграђен ПЦ са следећим наочаре, али бих желео да има неке повратне информације о томе како бих да зна да ли ја право куповања ствари или не. Тако је списак; Матична плоча - Асус БЛИТЗ Формула СЕ иП35 ЦПУ - Интел Цоре2Куад К6600 РАМ - гусар ТуинКс КСМС2 Доминатор ПЦ8500 (1066Мхз) Видео цард - 728МБ БФГ ПЦИ-Експресс ГФ 8800ГТКС Звучници - Логитецх Кс540 5,1 Сурроунд звучници Хард-диск - 2 * 500ГБ 7200рпм - СЕАГАТЕ САТА2 Напајање - Енермакс Галаксы 1000У Оптички погон - Пионеер ДВР-212 Блацк 18кс Дуал Лаыер УПС - 1400ВА Централион спортска јакна Лине Интерацтиве Уиндоус - Мицрософт Уиндоус Виста Хоме Премиум (ОЕМ) Нетуорк - Едимакс 54Г Уирелесс УСБ адаптер Цасе - ТхермалТаке Кандалф Тастатуре и миша - Мицрософт Натурал Ергономиц Десктоп 7000 Ја сам не сигуран о штампач и монитор за куповину, али све што знам је да је с обзиром на: Принтер - То би требало да буде све у једном (но факс потреби), треба да буде мрежу и може се користити када је главна рачунара штампач инсталиран на је искључен, ће имати високу резолуција штампања, долази и са ЛЦД екраном и читач картице. Монитор - пре свега зелим ни широки монитор 19 "или 22" са ванредне квалитета слике и оквира који би се у црној боји. Такође нисам сигуран да ли ће се инсталирати систем хлађења воде до ње, те сам од абит скептичан о томе. У супротном би могло угодити неко ми предложимо алтернативу расхладни систем који је врло добро и би охладити систем добро. Дакле, могло би ми неко предложити марки и модела с обзиром на штампач и монитор јер ја не знам шта да одаберете ексацлты. Надам се да цхе бити феедбацк од ЈА стварно потреба то. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта желе да радим са ПЦ? јер су врло велике наочаре.
| |||
| |||
| НА слипенд Требам га за АутоЦАД, СУИФТ 3Д, Цорел, заправо да их користе за градитељство сврхе тако и за рачуне. Могао те плс предлажемо мене монитора и штампача као што сам је навео у 1. посту. Тнкс |
|
| |||
| |||
| Такође желео бих да зна колико је спреман да плати за овај рачунар. На крају сам ја отворен за нове идеје и промене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лијепи граде, колико наступе РАМ идеш ставити у то? као АутоЦАД програмима као што је потребна прилично пуно Као и за монитор бих ићи са Самсунг 226БУ као што сам ја чуо пуно добрих ствари о њему За хлађење и ако сте почетник УЦ је мало компликовано за почетак са, могли бисте користити алтернативно добар афтермаркет ХСФ попут Косити Ниња или Арктик хлађење замрзивач 7 Про Надам се да помаже
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Поздрав, што се тиче РАМ ћу купити 2ГБ, као и за праћење Самсунг 226БУ сте рекли о мени чини се да је прилично добар, инфацт је добар за мене. Такође о хлађења мислим да нећу одлучити за коришћење УЦ-ом, али алтернатива. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам одлучио о монитора и штампача. Монитор би био један од најновијих Самсунг 2232БУ 22 "широки и с обзиром на Принтер бих се иде за Цанон Пиксма МП600Р који има све што ми треба. О случају, то је ТхермалТаке Кандалф Силвер са 25цм фан стране, не са стране вентилатора чини било коју дифферанце? Такође, уколико се буду у потпуности од алуминијума (и споља и шасије) да изврши било који дифферанце у односу на хладјење. Надам се неко могао помоћи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Маркетинг хыпе страну материјал користи се у случају не представља никакву разлику у начину на који год ваш ефикасно хладјење компоненти јер се не користе као случај хеатсинк. Једина компанија која тренутно због овог су Залман са њиховим (ванредно скупо) ТН низу случајева. Материјал се користи ће утицати на цену (челик је јефтинији од алу), тежина (челик је теже од дебљине алу за дебљину). Материјал дебљине могу утицати на нивоа звука као разрјеђивач на материјал (без обзира који материјала) више стресање можете добити од случаја обожаватељи предење. Тхе кандалф је пристојно, иако средњи-оф-тхе-роад, случај. Тхе 25цм фан гура хладан ваздух директно на било који експанзија картица коју мај имати (графика, звук итд). Већим вентилатором на боље ствари као што су они у могућности да схифт иста количина ваздуха као навијача мањи (80, 92120 мм), али на нижим брзинама рпм, смањење јачине звука.
|
| |||
| |||
| @ Алекс 10к за ваш одговор, па ипак имати неки више питања. Ја одлазим инсталирање Залман ЦНПС9700-НТ за ЦПУ. Хоће ли бити било ефекта с обзиром на циркулацију ваздуха? Такође, ће Залман ударили 25цм фан страна? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спец'ед Горе система, хтели мало Контакт | мцту | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 25 мај 2009 11:42 |
| Сите Контакт | Мохит | Цоммуниты Неус & Цхат | 4 | 8 јануар 2009 11:20 |
| Фунниест ебаы Укупно икад! | јиммаыор007 | Офф Топиц Дисцуссион | 8 | 15 новембар 2008 16:05 |
| Повратна информација | Шал | Цоммуниты Неус & Цхат | 1 | 23 март 2008 15:41 |
| Укупно ... | Кобалт | Цоммуниты Неус & Цхат | 2 | 17 март 2007 19:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |