az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Need Geribildirimi

Reply

Konu Araçları
Old 13 Eyl 2007, 02:30
Üye Grubu

Default Need Geribildirimi

Merhaba, yeni bir özel aşağıdaki özellikleri ile bilgisayar inşa satın almak için gidiyorum ama hakkında ki olsun ben herşeyi ya da satın alma olduğumu biliyor bazı geri bildirim istiyorum.

Yani listesi;

Anakart - Asus Blitz Formula SE iP35
CPU - Intel Core2Quad Q6600
RAM - korsan TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066MHz)
Video kartı - 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX
Hoparlörler - Logitech X540 5.1 Surround Hoparlörler
Sabit disk - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2
Güç Kaynağı - Enermax Galaxy 1000W
Optik Sürücü - Pioneer DVR-212 18x Siyah Çift Katman
UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interactive
Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM)
Network - Edimax 54G Kablosuz USB Adaptörü
Case - ThermalTake Kandalf
Klavye ve Fare - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000

Ben yazıcı hakkında emin değilim ve almak için ama o bunu biliyorum ile ilgili bir monitör:

In-One (no faks gerekli), ağ olmalıdır Yazıcı - Tüm olmalı ve etkin bir yazıcının yüklü olan ana bilgisayar kapalıyken kullanılmış olabilir, yüksek bir baskı çözünürlüğü olurdu, aynı zamanda bir LCD ekran ile birlikte geliyor ve bir kart okuyucu.

Monitör - Her şeyden önce ben "üstün görüntü kalitesi ile ve bu çerçeve rengi siyah olacak geniş bir monitör de 19" veya 22 istiyorum ve.

Ayrıca ben, bir su için de beri soğutma sistemi kurmak için emin değilim ben bu konuda şüpheci Abit duyuyorum. Yoksa biri misiniz ben ve alternatif bir çok iyi sistem soğutma öneririz iyi sistem soğumasını olacak.

Yani, biri bana marka ve modeller hatırlatıyoruz yazıcı konusunda ve monitör beri ben exaclty ne seçin bilmiyorum.

Bende gerçekten ihtiyacı Umarım bu geribildirim olacaktır.
Old 13 Eyl 2007, 03:20
Bağış Grubu

Ne PC ile yapmak isteyen var? çünkü çok yüksek özellikleri vardır.

Bu size bir kaç taraftar gidiyor olacak serin, birkaç 120mm fanlar ihtiyaç vardır bu durumda ama aşina değilim korumak için.

Benim Sistemi: Özel v1.2 Dahili

İşlemci (ler):
Inter Çift Çekirdekli E2160@3.02Ghz
Anakart:
Asus P5PL2-E
RAM hafıza:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7600GS 512MB
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Western Digital 160GB Sata HDD
Optik Sürücü (ler):
LG DVD-ROM ve LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Soğutucu Ana Gövde ve antec PSU
Soğutma:
2x antec Fanlar
Ağ Bağlantısı / İnternet:
BT broadband
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 13 Eyl 2007, 03:35
Üye Grubu

Slipend İÇİN

Ben temelde Mimarlık amaçlarla ve hesapları için kullanmak için AutoCAD, Swift 3D, Corel, için gerekir.

Sen pls yaz monitör ve yazıcı olarak ben 1. sonrası ifade hatırlatıyoruz.

Tnx
Old 13 Eyl 2007, 05:09
Üye Grubu

Ayrıca ben ne kadar bu bilgisayar için ödeme yapmaya hazır olduğunu bilmek istiyorum.

Son olarak yeni fikirler ve değişikliklere açık duyuyorum.
Old 13 Eyl 2007, 06:33
Moderatör Grubu

Nice, RAM kaç Gb'lik inşa bunu koyması için gidiyorsun? gibi programlarda oldukça gerektiren AutoCAD
Değer olarak ben devam ediyorum monitör Samsung 226BW Ben bu konuda çok şey çok duymuştum

Eğer bir acemi WC bulunmaktadır soğutma için biraz ile başlamak için karmaşık bir alternatif gibi iyi bir sonrası HSF kullanmak olabilir Tırpanlamak Ninja veya Arctic SOĞUTMA Freezer 7 Pro
Hope that helps

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 Eyl 2007, 09:58
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Nice, RAM kaç Gb'lik inşa bunu koyması için gidiyorsun? gibi programlarda oldukça gerektiren AutoCAD
Değer olarak ben devam ediyorum monitör Samsung 226BW Ben bu konuda çok şey çok duymuştum

Eğer bir acemi WC bulunmaktadır soğutma için biraz ile başlamak için karmaşık bir alternatif gibi iyi bir sonrası HSF kullanmak olabilir Tırpanlamak Ninja veya Arctic SOĞUTMA Freezer 7 Pro
Hope that helps

Merhaba, Ben ve Sen hakkında gibi oldukça iyi olacak, bu benim için iyi infact söyledi Samsung 226BW izlemek için 2GB satın almaya gidiyorum RAM konusunda. Ayrıca, soğutma hakkında benim için tercih değil düşünüyorum tuvalet ancak alternatif kullanın.
Old 13 Eyl 2007, 10:02
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by SocialWarfare View Post

Hope that helps
Merhaba, 2GB RAM kullanmak için gidiyorum. Çok iyi olması ile monitöre konusunda, Samsung 226BW görünüyor, aslında Bence gerçekten suit benim gerekir. Soğutma gelince, bu bir WC seçebilirler ancak düşünüyorum bir alternatif olacaktır.
Old 13 Ekim 2007, 07:57
Üye Grubu

Merhaba, Ben Monitör ve Yazıcı hakkında karar verdik.

Monitor son Samsung bir 2232BW 22 "geniş ve Yazıcı Ben Canon PIXMA MP600R ihtiyacım olan her şey var için gidiyor olurdu konusunda olacaktır.

Hakkında dava, bu 25cm yan yelpaze ile ThermalTake Kandalf Gümüş, yan hayranıyım bu herhangi bir differance yapan nedir? Ayrıca, bir olgu tam alüminyum yapılmış olan (her ikisi de ve şasi) ile herhangi bir differance var dışında soğutma getirmedi.

Umarım biri yardımcı olabilir.
Old 14 Ekim 2007, 08:17
Bağış Grubu

Pazarlama yutturmaca kenara malzemenin bir durumda kullanılan hiçbir fark ne yapar çünkü bir heatsink olarak durumda kullanmayın nasıl etkin bir biçimde bileşenleri soğutmalı vardır.

Tek firma şu anda bu Zalman durumlarda kendi (özel) pahalı TN serisi ile bağlantılıdır.

Malzemenin maliyet (çelik üzerinde etkisi olacak kullanılan kalınlığı için Alu daha ucuz) ağır, ağırlık (çelik daha Alu kalınlığı) olduğunu.

Malzeme kalınlığı da ince malzeme olarak ses seviyelerde (hangi maddi) bu durumda fanlar iplik kimden daha ürpermek alabilirsiniz etkisi olabilir.

Bu kandalf bir iyi, bir de orta-the-road, kılıf. En 25cm hayranıyım doğrudan (grafik, ses vb) sahip herhangi bir genişleme kartları üzerine serin hava atar. Gibi küçük fanlar (80, 92120 mm) olarak hava aynı miktarda geçiş için daha düşük devir hızında ses azaltmak mümkün olan büyük hayranıyım ve gerçekten iyi.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 14 Ekim 2007, 09:37
Üye Grubu

Yanıtınıza @ Alex 10q için hala bazı sorularım var. Bir Zalman CNPS9700 kurulabilir-NT CPU için gidiyorum. Orada herhangi bir etkisi olacak hava dolaşımı konusunda? Ayrıca, Zalman ve 25cm yan hayranıyım isabet edecek?
Reply

Register

Bookmarks