![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, yeni bir özel aşağıdaki özellikleri ile bilgisayar inşa satın almak için gidiyorum ama hakkında ki olsun ben herşeyi ya da satın alma olduğumu biliyor bazı geri bildirim istiyorum. Yani listesi; Anakart - Asus Blitz Formula SE iP35 CPU - Intel Core2Quad Q6600 RAM - korsan TwinX XMS2 Dominator PC8500 (1066MHz) Video kartı - 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX Hoparlörler - Logitech X540 5.1 Surround Hoparlörler Sabit disk - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2 Güç Kaynağı - Enermax Galaxy 1000W Optik Sürücü - Pioneer DVR-212 18x Siyah Çift Katman UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interactive Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM) Network - Edimax 54G Kablosuz USB Adaptörü Case - ThermalTake Kandalf Klavye ve Fare - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 Ben yazıcı hakkında emin değilim ve almak için ama o bunu biliyorum ile ilgili bir monitör: In-One (no faks gerekli), ağ olmalıdır Yazıcı - Tüm olmalı ve etkin bir yazıcının yüklü olan ana bilgisayar kapalıyken kullanılmış olabilir, yüksek bir baskı çözünürlüğü olurdu, aynı zamanda bir LCD ekran ile birlikte geliyor ve bir kart okuyucu. Monitör - Her şeyden önce ben "üstün görüntü kalitesi ile ve bu çerçeve rengi siyah olacak geniş bir monitör de 19" veya 22 istiyorum ve. Ayrıca ben, bir su için de beri soğutma sistemi kurmak için emin değilim ben bu konuda şüpheci Abit duyuyorum. Yoksa biri misiniz ben ve alternatif bir çok iyi sistem soğutma öneririz iyi sistem soğumasını olacak. Yani, biri bana marka ve modeller hatırlatıyoruz yazıcı konusunda ve monitör beri ben exaclty ne seçin bilmiyorum. Bende gerçekten ihtiyacı Umarım bu geribildirim olacaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne PC ile yapmak isteyen var? çünkü çok yüksek özellikleri vardır.
| |||
| |||
| Slipend İÇİN Ben temelde Mimarlık amaçlarla ve hesapları için kullanmak için AutoCAD, Swift 3D, Corel, için gerekir. Sen pls yaz monitör ve yazıcı olarak ben 1. sonrası ifade hatırlatıyoruz. Tnx |
|
| |||
| |||
| Ayrıca ben ne kadar bu bilgisayar için ödeme yapmaya hazır olduğunu bilmek istiyorum. Son olarak yeni fikirler ve değişikliklere açık duyuyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice, RAM kaç Gb'lik inşa bunu koyması için gidiyorsun? gibi programlarda oldukça gerektiren AutoCAD Değer olarak ben devam ediyorum monitör Samsung 226BW Ben bu konuda çok şey çok duymuştum Eğer bir acemi WC bulunmaktadır soğutma için biraz ile başlamak için karmaşık bir alternatif gibi iyi bir sonrası HSF kullanmak olabilir Tırpanlamak Ninja veya Arctic SOĞUTMA Freezer 7 Pro Hope that helps
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Merhaba, Ben ve Sen hakkında gibi oldukça iyi olacak, bu benim için iyi infact söyledi Samsung 226BW izlemek için 2GB satın almaya gidiyorum RAM konusunda. Ayrıca, soğutma hakkında benim için tercih değil düşünüyorum tuvalet ancak alternatif kullanın. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben Monitör ve Yazıcı hakkında karar verdik. Monitor son Samsung bir 2232BW 22 "geniş ve Yazıcı Ben Canon PIXMA MP600R ihtiyacım olan her şey var için gidiyor olurdu konusunda olacaktır. Hakkında dava, bu 25cm yan yelpaze ile ThermalTake Kandalf Gümüş, yan hayranıyım bu herhangi bir differance yapan nedir? Ayrıca, bir olgu tam alüminyum yapılmış olan (her ikisi de ve şasi) ile herhangi bir differance var dışında soğutma getirmedi. Umarım biri yardımcı olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pazarlama yutturmaca kenara malzemenin bir durumda kullanılan hiçbir fark ne yapar çünkü bir heatsink olarak durumda kullanmayın nasıl etkin bir biçimde bileşenleri soğutmalı vardır. Tek firma şu anda bu Zalman durumlarda kendi (özel) pahalı TN serisi ile bağlantılıdır. Malzemenin maliyet (çelik üzerinde etkisi olacak kullanılan kalınlığı için Alu daha ucuz) ağır, ağırlık (çelik daha Alu kalınlığı) olduğunu. Malzeme kalınlığı da ince malzeme olarak ses seviyelerde (hangi maddi) bu durumda fanlar iplik kimden daha ürpermek alabilirsiniz etkisi olabilir. Bu kandalf bir iyi, bir de orta-the-road, kılıf. En 25cm hayranıyım doğrudan (grafik, ses vb) sahip herhangi bir genişleme kartları üzerine serin hava atar. Gibi küçük fanlar (80, 92120 mm) olarak hava aynı miktarda geçiş için daha düşük devir hızında ses azaltmak mümkün olan büyük hayranıyım ve gerçekten iyi.
|
| |||
| |||
| Yanıtınıza @ Alex 10q için hala bazı sorularım var. Bir Zalman CNPS9700 kurulabilir-NT CPU için gidiyorum. Orada herhangi bir etkisi olacak hava dolaşımı konusunda? Ayrıca, Zalman ve 25cm yan hayranıyım isabet edecek? |
![]() |
|
| Bookmarks |