менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Необхідність зворотного зв'язку

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 вересня 2007, 02:30
Член групи

Привіт, я збираюся купити новий призначений для користувача ПК збудовані такі специфікації, але я хотів би мати деяку зворотний зв'язок про нього так, що я знаю я купую все правильно чи ні.

Таким чином, список;

Материнська плата - ASUS Blitz Formula SE iP35
Процесор - Intel Core2Quad Q6600
Пам'ять - Corsair Dominator XMS2 TwinX PC8500 (1066MHz)
Відео-карта - BFG 728MB PCI-Express GF 8800GTX
Доповідачі - Logitech x540 5,1 гучномовці об'ємного звучання
Hard-диск - 2 * 500GB 7200rpm - Seagate SATA2
Харчування - Enermax Galaxy 1000W
Оптичний привід - Pioneer DVR-212 18x Dual Layer Чорний
UPS - 1400VA Centralion Blazer Line Interactive
Windows - Microsoft Windows Vista Home Premium (OEM)
Мережа - Edimax 54G Wireless USB адаптер
Корпус - Thermaltake Kandalf
Клавіатура та миша - Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000

Я не впевнений, з принтером і монітором, але купити все, що я знаю, що по відношенню до:

Принтер - Вона повинна бути все-в-одному "(немає необхідності факс), повинна бути включена мережа і може бути використано, коли до основного комп'ютера принтер встановлено на виключена, буде мати високий дозвіл друку, поставляється також з ЖК-екраном і карт-рідер.

Монітор - Перш за все я хотів би широкий монітор 19 "або 22" з видатною якістю зображення і про те, що кадр буде чорного кольору.

Також я не впевнений в тому, щоб встановити систему водяного охолодження до неї, а оскільки я ABIT скептично оцінюють його. В іншому випадку може подобатися хтось мені запропонувати альтернативні системи охолодження, що дуже добре, і холонутиме система добре.

Отже, хто може запропонувати мені марки і моделі по відношенню до принтера та контролю, так як я не знаю, що вибрати exaclty.

Сподіваюся, що буде зворотній зв'язок, тому що я справді її потребує.
Old 13 вересня 2007, 03:20
Донор групи

Що ви, бажаючих зайнятися з комп'ютером? тому що вони дуже високі характеристики.

Щоб зберегти його прохолодною ви будете мати кілька вентиляторів відбувається, я не знайома з цим робити, але треба декілька 120-мм вентиляторами.

Моя система: Custom Built v1.2

Процесор (и):
Інтер Dual Core E2160@3.02Ghz
Материнська плата:
Asus P5PL2-E
ОЗУ:
2 X 1GB DDR2 533MHz PC4200
Графічна карта (и):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 160Gb SATA HDD
Оптичний привід (и):
LG DVD-Rom і LiteOn 20x DVD-RW
Діло / PSU:
Cooler Master Корпус і БП Antec
Охолодження:
2x Antec вентилятори
Мережі / Інтернет:
BT Broadband
Монітор (и):
Samsung SyncMaster 931CW 19 "
Операційна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 13 вересня 2007, 03:35
Член групи

До slipend

Мені це потрібно для AutoCAD, Swift 3D, Corel, в основному, щоб використовувати її в цілях архітектури, а також за рахунками.

Чи могли б ви запропонувати мені PLS монітор та принтер, як я заявив в 1-й пост.

Tnx
Old 13 вересня 2007, 05:09
Член групи

Також я хотів би знати, скільки одна готова платити за цим комп'ютером.

Нарешті я відкрита для нових ідей та змін.
Old 13 вересня 2007, 06:33
Модератор групи

Nice побудувати, скільки гігабайтами оперативної пам'яті ви збираєтеся вкласти в неї? як таких програмах, як AutoCAD вимагає досить багато
Що стосується контролю я б з Samsung 226BW як я чув багато більше речей про неї

Для охолодження, якщо Ви туалет трохи складніше почати з, можна використовувати альтернативний варіант хороший, як післяпродажне HSF Scythe Ninja або ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro
Надії, який допомагає

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 вересня 2007, 09:58
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав SocialWarfare View Post
Nice побудувати, скільки гігабайтами оперативної пам'яті ви збираєтеся вкласти в неї? як таких програмах, як AutoCAD вимагає досить багато

Для охолодження, якщо Ви туалет трохи складніше почати з, можна використовувати альтернативний варіант хороший, як післяпродажне HSF Scythe Ninja або ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro
Надії, який допомагає

Привіт, а що стосується оперативної пам'яті Я збираюся купити 2GB і в якості монітора Samsung 226BW Ви розповіли мені про здається досить гарною, Infact це добре для мене. Також про охолодження думаю, що я не виберу туалет але використовувати альтернативу.
Old 13 вересня 2007, 10:02
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав SocialWarfare View Post

Надії, який допомагає
Привіт, я збираюся використовувати 2 ГБ оперативної пам'яті. Що стосується монітора, Samsung 226BW здається досить гарною, на самом деле я думаю, що це дійсно комплекти моїх потреб. Що стосується охолодження, я думаю, що я не виберу туалет, а підуть на альтернативну.
Old 13 жовтня 2007, 07:57
Член групи

Привіт, я прийняв рішення про монітора і принтера.

Монітор буде останнім Samsung 2232BW однієї 22 "широкоформатний А що стосується принтера я б збираємося для Canon PIXMA MP600R якому є все, що мені потрібно.

Про випадок, це срібло Thermaltake Kandalf з боку 25см вентилятор, не стороні вентилятор робить будь-який differance? Крім того, будучи корпус з алюмінієвого повною (як зовнішні, так і шасі) не має ніякого differance щодо охолодження.

Надії хтось може допомогти.
Old 14 жовтня 2007, 08:17
Донор групи

Маркетинг Hype сторону матеріалу, що використовується в разі становить ніякої різниці в тому, наскільки ефективно ваш компоненти охолоджуються, тому що ви не використовуєте справі як радіатора.

Єдина компанія, яка в даний час з-за цього є Zalman з їх (надзвичайно дорого) Т. Н. ряді випадків.

Використаний матеріал позначиться на вартості (стали дешевше, ніж ALU), вага (сталь важче Alu товщину товщини).

Товщина матеріалу може також вплинути на рівень шуму як тонкий матеріал (незалежно від того, який матеріал), тим більше тремтіння ви можете отримати від випадку вентилятори обертатися.

Kandalf це гідний, хоча і проміжні дороги, випадок. 25см вентилятор штовхає прохолодного повітря прямо на будь-карти розширення ви можете (графіка, звук і т.д.). Чим більше тим краще вентилятор фактично як вони можуть перенести таку ж кількість повітря, як невеликі вентилятори (80, 92120 мм), але на низьких швидкостях об / хв, зниження обсягу.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 14 жовтня 2007, 09:37
Член групи

Alex @ 10Q за Вашу відповідь, ще є кілька питань. Я збираюся встановити Zalman CNPS9700-NT для процесора. Чи буде юридичну силу по відношенню до циркуляції повітря? Крім того, чи буде Залман потрапив в стороні 25см вентилятор?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.