по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Имате нужда от помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 12-ти декември, 2007, 10:10
Новите държави Група

Имам е. машина t3612 един дойде с инсталирана Vista на него, един и наскоро го свали инсталиран Windows XP върху нея.
Сега проблемът е моя компютър не е мотика ми ARRIS cm550 modem.but Wen и кука ми Fren Motorola модем инсталирате драйвера, че работи перфектно и може да получите на net.i използва ARRIS CD за да инсталирате драйвера, но нищо не се случва . Опитах се да използвате Ethernet кабел нищо не е от значение за това дали аз употреба на Ethernet кабел от Motorola модем използвам сега той doesn't работа either.i съм с помощта на USB кабел, за да го work.can някой ми каже какво Проблемът е с моя ARRIS cm550 модем или какво правя аз трябва да направя, за да го инсталирате
Old 12-ти декември, 2007, 10:14
Член Група

Вие винаги може да опитайте да използвате работната модем, за да получите по-новите драйвери от сайта на manfacturer. своята ниска възможност, но тя може да бъде несъвместимо с XP, тъй като имате Изглед построена машина. Накрая опитвам да навлиза в контролния панел и в раздел гледам система за Device Manager и да видите, ако получите предупреждение триъгълник, щракнете двукратно върху нещо с този триъгълник и нека XP Отидете browisng за собствените си шофьори.
Old 12-ти декември, 2007, 10:20
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Razer View Post
Вие винаги може да опитайте да използвате работната модем, за да получите по-новите драйвери от сайта на manfacturer. своята ниска възможност, но тя може да бъде несъвместимо с XP, тъй като имате Изглед построена машина. Накрая опитвам да навлиза в контролния панел и в раздел гледам система за Device Manager и да видите, ако получите предупреждение триъгълник, щракнете двукратно върху нещо с този триъгълник и нека XP Отидете browisng за собствените си шофьори.
И аз си мислех същото този модем може да не е съвместима с xp.well изглежда ще се наложи да получите нов модем причини това на съседите модем съм използвате.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc