![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам е. машина t3612 един дойде с инсталирана Vista на него, един и наскоро го свали инсталиран Windows XP върху нея. Сега проблемът е моя компютър не е мотика ми ARRIS cm550 modem.but Wen и кука ми Fren Motorola модем инсталирате драйвера, че работи перфектно и може да получите на net.i използва ARRIS CD за да инсталирате драйвера, но нищо не се случва . Опитах се да използвате Ethernet кабел нищо не е от значение за това дали аз употреба на Ethernet кабел от Motorola модем използвам сега той doesn't работа either.i съм с помощта на USB кабел, за да го work.can някой ми каже какво Проблемът е с моя ARRIS cm550 модем или какво правя аз трябва да направя, за да го инсталирате |
|
| |||
| |||
| Вие винаги може да опитайте да използвате работната модем, за да получите по-новите драйвери от сайта на manfacturer. своята ниска възможност, но тя може да бъде несъвместимо с XP, тъй като имате Изглед построена машина. Накрая опитвам да навлиза в контролния панел и в раздел гледам система за Device Manager и да видите, ако получите предупреждение триъгълник, щракнете двукратно върху нещо с този триъгълник и нека XP Отидете browisng за собствените си шофьори. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|