menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Potřebujete pomoc

Reply

Thread Nástroje
Old 12.prosince 2007, 10:10
Nový člen skupiny

Default Potřebujete pomoc

Mám ae jeden stroj t3612 Stalo se Vista nainstalován na to, je i nedávno ho nainstalovaný systém Windows XP na to.
Nyní je problém můj PC není nástupu mé arris cm550 modem.but Wen i zapnout můj fren Motorola modem nainstalovat ovladač funguje perfektně i se může dostat na net.i použil arris cd nainstalovat ovladače, ale nic se nestalo . Snažil jsem se použít ethernet kabel nic jedno skutečnosti i když použít ethernet kabel z modemu Motorola používám teď je doesnt práce either.i am pomocí USB kabelu, aby bylo work.can některých řekni mi, co Problém je s mým arris cm550 modem nebo co mám dělat, aby ji nainstalovat
Old 12.prosince 2007, 10:14
Člen Skupina

můžete vždy zkusit pomocí pracovních modem získat novější ovladače z webu z manfacturer. jeho nízkou možnost, ale může být v rozporu s XP, protože máte Vista postaven stroj. konečně zkusit jít do svého ovládacího panelu a v systému sekce hledat správce zařízení a zjistit, jestli máte záznamu trojúhelníku, dvakrát klikněte na nic, že trojúhelník a necháme přejít browisng XP pro vlastní ovladače.
Old 12.prosince 2007, 10:20
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Razer View Post
můžete vždy zkusit pomocí pracovních modem získat novější ovladače z webu z manfacturer. jeho nízkou možnost, ale může být v rozporu s XP, protože máte Vista postaven stroj. konečně zkusit jít do svého ovládacího panelu a v systému sekce hledat správce zařízení a zjistit, jestli máte záznamu trojúhelníku, dvakrát klikněte na nic, že trojúhelník a necháme přejít browisng XP pro vlastní ovladače.
Myslel jsem, že to samé tento modem nemusí být kompatibilní s xp.well to vypadá tak, že já budu muset dostat nový modem příčinou toho sousedi modem používám.
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.