![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám ae jeden stroj t3612 Stalo se Vista nainstalován na to, je i nedávno ho nainstalovaný systém Windows XP na to. Nyní je problém můj PC není nástupu mé arris cm550 modem.but Wen i zapnout můj fren Motorola modem nainstalovat ovladač funguje perfektně i se může dostat na net.i použil arris cd nainstalovat ovladače, ale nic se nestalo . Snažil jsem se použít ethernet kabel nic jedno skutečnosti i když použít ethernet kabel z modemu Motorola používám teď je doesnt práce either.i am pomocí USB kabelu, aby bylo work.can některých řekni mi, co Problém je s mým arris cm550 modem nebo co mám dělat, aby ji nainstalovat |
|
| |||
| |||
| můžete vždy zkusit pomocí pracovních modem získat novější ovladače z webu z manfacturer. jeho nízkou možnost, ale může být v rozporu s XP, protože máte Vista postaven stroj. konečně zkusit jít do svého ovládacího panelu a v systému sekce hledat správce zařízení a zjistit, jestli máte záznamu trojúhelníku, dvakrát klikněte na nic, že trojúhelník a necháme přejít browisng XP pro vlastní ovladače. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|