μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Χρειάζεστε βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 10:10
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζεστε βοήθεια

Έχω ae t3612 ένα μηχάνημα ήρθε με vista εγκατεστημένο σε αυτό, ένα i πρόσφατα το έβγαλες με εγκατεστημένο το Windows XP σε αυτό.
Τώρα το πρόβλημα είναι το PC μου δεν μου πήρε arris cm550 modem.but χελώνι i γάντζο μου fren motorola εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης μόντεμ λειτουργεί τέλεια i μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την net.i την arris cd για την εγκατάσταση του οδηγού, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει . Προσπάθησα να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο Ethernet δεν ενός Μάλιστα όταν χρησιμοποιώ το ethernet καλώδιο από το motorola modem χρησιμοποιώ τώρα doesn't εργασίας either.i π.μ. χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB για να καταστεί work.can κάποια να μου πει ποια είναι τα πρόβλημα είναι με τα δικά μου arris cm550 modem ή το τι πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσετε
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 10:14
Μέλος Ομάδα

μπορείτε πάντοτε να χρησιμοποιήσετε το μόντεμ που εργάζονται για να νεότερα προγράμματα οδήγησης από την τοποθεσία της manfacturer. τη χαμηλή δυνατότητα αλλά μπορεί να είναι ασυμβίβαστη με XP αφού έχετε Vista ενσωματωμένη μηχανή. Τέλος θα προσπαθήσουμε να σας πίνακα ελέγχου και στο τμήμα του συστήματος αναζητούν Device Manager και να δείτε αν έχετε το σήμα τριγώνου, με διπλό κλικ κάτι που τρίγωνο και ας προχωρήσουμε browisng XP για τους δικούς της μηχανοδηγούς.
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 10:20
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Razer View Post
μπορείτε πάντοτε να χρησιμοποιήσετε το μόντεμ που εργάζονται για να νεότερα προγράμματα οδήγησης από την τοποθεσία της manfacturer. τη χαμηλή δυνατότητα αλλά μπορεί να είναι ασυμβίβαστη με XP αφού έχετε Vista ενσωματωμένη μηχανή. Τέλος θα προσπαθήσουμε να σας πίνακα ελέγχου και στο τμήμα του συστήματος αναζητούν Device Manager και να δείτε αν έχετε το σήμα τριγώνου, με διπλό κλικ κάτι που τρίγωνο και ας προχωρήσουμε browisng XP για τους δικούς της μηχανοδηγούς.
Σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα με αυτό το μόντεμ μπορεί να μην είναι συμβατή με xp.well φαίνεται ότι πρόκειται να πρέπει να λάβετε ένα νέο μόντεμ προκαλέσει αυτό το μόντεμ γείτονες χρησιμοποιώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.