manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Need help

Reply

Thread Tools
Old 12. prosinca 2007, 10:10
Novi član grupe

Default Need help

ae imam stroj t3612 jedan je došao sa vidik instaliran na njemu, jednom sam nedavno uzeo ga isključite instaliran sustav Windows XP na njega.
Sada je problem je moj pc nije branje gore moje arris cm550 modem.but izraslina i vjenčati se moj fren Motorola modem instalirati upravljački program radi savršeno ja mogu dobiti na net.i koristio arris cd za instalaciju upravljačkog programa, ali se ništa ne događa . Pokušao sam koristiti Ethernet kabel ništa jedna stvar je činjenica da li koristiti Ethernet kabel iz Motorola modem sad sam koristeći Internet se funkcionirati either.i sam koristeći USB kabel za napraviti Internet work.can neka mi reći što je Problem je sa mojim arris cm550 modem ili Šta treba da uradim, da bi ga instalirati
Old 12. prosinca 2007, 10:14
Member Group

Default Need help

Uvijek možeš probati koristeći modem koji rade da bi novije drivere s stranica od manfacturer. njegova niska mogućnost ali to može biti nespojivo sa XP od imate izgrađen Vidik stroj. Konačno probati idući u svoj control panel i na sustav potražite odjeljak Device Manager i vidjeti ako dobijete trokut upozorenja, duplo kliknite na bilo koji trokut sa XP i neka ide za vlastitim browisng vozača.
Old 12. prosinca 2007, 10:20
Novi član grupe

Default Need help

Quote:
Originally Posted by Razer View Post
Uvijek možeš probati koristeći modem koji rade da bi novije drivere s stranica od manfacturer. njegova niska mogućnost ali to može biti nespojivo sa XP od imate izgrađen Vidik stroj. Konačno probati idući u svoj control panel i na sustav potražite odjeljak Device Manager i vidjeti ako dobijete trokut upozorenja, duplo kliknite na bilo koji trokut sa XP i neka ide za vlastitim browisng vozača.
sam mislio na istu stvar ovog modema možda neće biti kompatibilan sa xp.well izgleda da sam idući u morati dobiti novi modem uzrok ovo susjeda sam koristeći modem.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.