kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Segítségre van szüksége

Reply

Téma eszközök
Old December 12, 2007, 10:10
Új tag Csoport

Default Segítségre van szüksége

Nekem van egy AK-gép t3612 jutott a Vista telepítve van, a közelmúltban került le a telepített Windows XP rá.
Most a probléma az én pc nem fölerősödő én tetőgerinc cm550 modem.but wen I hook up my fren motorola modemet telepíteni a driver működik tökéletesen én tud kap a net.i használt tetőgerinc cd telepíteni a driver, de semmi sem történik . próbáltam használni az Ethernet-kábellel egy sem azt, ha használja az ethernet kábelt a motorola modemet használok most már nem dolgozik either.i vagyok USB kábel, hogy néhány work.can mondd, mi a probléma van az én tetőgerinc cm550 modem vagy mit kell tennie a telepítéshez
Old December 12, 2007, 10:14
Csoport tagja

Ön mindig próbálja ki a modem dolgozik, hogy az új vezetők a weboldal a manfacturer. annak a lehetősége, hanem az alacsony ez összeegyeztethetetlen XP hiszen a Vista beépített gépet. Végül próbáld megyek be a vezérlőpultba, és a rendszer részben keresni Eszközkezelőt és nézd meg, hogy a figyelmeztető háromszöget, duplakattintásra semmit, és hagyja, hogy a háromszög XP megy browisng saját vezetők.
Old December 12, 2007, 10:20
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Razer View Post
Ön mindig próbálja ki a modem dolgozik, hogy az új vezetők a weboldal a manfacturer. annak a lehetősége, hanem az alacsony ez összeegyeztethetetlen XP hiszen a Vista beépített gépet. Végül próbáld megyek be a vezérlőpultba, és a rendszer részben keresni Eszközkezelőt és nézd meg, hogy a figyelmeztető háromszöget, duplakattintásra semmit, és hagyja, hogy a háromszög XP megy browisng saját vezetők.
Én is épp erre gondoltam ez a modem nem összeegyeztethető xp.well úgy néz ki, mint most is, hogy egy új modem okoz ez a szomszédok modemet használok.
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.