פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

צריך עזרה

Reply

שרשרת כלים
Old 12 דצמבר 2007, 10:10
קבוצת חברות חדשות

Default צריך עזרה

יש לי מכונת t3612 של AE זה הגיע עם Vista המותקנת עליו, אני לאחרונה לקח על זה של Windows XP מותקנת על גבי זה.
עכשיו הבעיה שלי היא לא PC להרים את arris cm550 modem.but wen אני להתחבר fren Motorola המודם שלי להתקין את מנהל ההתקן זה עובד באופן מושלם אני יכול לקבל על net.i השתמשו arris CD כדי להתקין את מנהל ההתקן, אבל שום דבר לא קורה . ניסיתי להשתמש בכבל Ethernet של דבר למעשה, אם אני משתמש את כבל Ethernet של מוטורולה באמצעות מודם AM עכשיו זה doesn't עבודה either.i AM באמצעות חיבור כבל USB כדי להפוך אותו work.can כ לספר לי מה הבעיה שלי היא עם arris cm550 מודם או מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותו
Old 12 דצמבר 2007, 10:14
חבר קבוצת

Default צריך עזרה

אתה יכול תמיד לנסות להשתמש העבודה מודם חדש יותר כדי לקבל נהגים מהאתר של manfacturer. האפשרות שלה נמוך אבל זה יכול להיות תואם XP מאז יש לך Vista נבנה מכונה. לבסוף נכנס נסה את לוח הבקרה ואת במערכת בסעיף לחפש מנהל ההתקנים ולראות אם אתה מקבל את ההתראה משולש, לחץ לחיצה כפולה על כל דבר עם זה משולש ואפשר ללכת browisng XP עבור נהגים משלה.
Old 12 דצמבר 2007, 10:20
קבוצת חברות חדשות

Default צריך עזרה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Razer View Post
אתה יכול תמיד לנסות להשתמש העבודה מודם חדש יותר כדי לקבל נהגים מהאתר של manfacturer. האפשרות שלה נמוך אבל זה יכול להיות תואם XP מאז יש לך Vista נבנה מכונה. לבסוף נכנס נסה את לוח הבקרה ואת במערכת בסעיף לחפש מנהל ההתקנים ולראות אם אתה מקבל את ההתראה משולש, לחץ לחיצה כפולה על כל דבר עם זה משולש ואפשר ללכת browisng XP עבור נהגים משלה.
אני חשבתי על אותו דבר זה עשוי המודם לא תואם עם xp.well זה נראה כאילו אני הולך לעשות כדי לקבל מודם חדש כי זה השכנים AM באמצעות מודם.
Reply

Register

סימניות
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.