![]() |
|
| |||
| |||
| Turiu AE mašina t3612 jis atėjo su Vista dėl to, aš neseniai ją išjungti įdiegta "Windows XP ant jo. Dabar problema yra mano kompiuteryje nėra picking up my Kant cm550 modem.but wen i hook up my fren motorola modemas įdiegti tvarkyklę jis puikiai veikia galiu gauti dėl net.i naudojami Kant CD įdiegti tvarkyklę, bet nieko nevyksta . Bandžiau naudoti Ethernet kabelis nieko Beje, jei aš naudoju Ethernet kabelis nuo modemo Motorola naudoju dabar ji neveikia, either.i esu naudojant USB kabelį, kad ji work.can kai man ką problema su mano Kant cm550 modemas arba Ką man reikia daryti norint ją įdiegti |
|
| |||
| |||
| Jūs visada galėtų pabandyti naudoti darbo modemo gauti naujesnės vairuotojams manfacturer svetainėje. jos mažos galimybės, bet jis gali būti nesuderinamas su XP, nes turite Vista pastatyta mašina. Galiausiai pabandykite eiti į savo valdymo skydą ir sistemos skirsnį ieškoti Device Manager ir pamatyti, jei jūs gaunate perspėjimą trikampis, dukart spustelėkite nieko su tuo trikampiu ir tegul XP pereiti browisng savo tvarkykles. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|