mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Need help

Reply

Thread Tools
Old Decembris 12, 2007, 10:10
New Member Group

Default Need help

i have ae mašīna t3612 tas atnāca ar vista uzstādīts uz tā, es nesen ņēma to pie instal windows xp uz tā.
Tagad problēma ir mans pc nav picking up my šķautne cm550 modem.but wen i hook up my fren motorola modems jāinstalē draiveris tas strādā perfekti es varu saņemt par net.i izmanto šķautne cd uzstādīt šoferim, bet nekas nenotiek . Es mēģināju izmantot ethernet kabeli nekas Faktiski, ja es varu izmantot ethernet kabeli no motorola modemu izmantoju tagad doesn't darba either.i am, izmantojot USB kabeli, lai padarītu to work.can dažas man pateikt, kādas problēma ir ar manu šķautne cm550 modems vai kas man jādara, lai uzstādītu to
Old Decembris 12, 2007, 10:14
Loceklis

Default Need help

jūs vienmēr varētu mēģināt izmantot darba modemu, lai iegūtu jaunāko draiveri no vietas manfacturer. tā zema iespēja, bet tas varētu būt nesaderīgs ar XP, jo jums ir Vista uzbūvēta mašīna. beidzot mēģināt iet savā vadības panelī, un sistēma sadaļā meklēt Device Manager un redzēt, ja jums brīdinājuma trijstūris, veiciet dubultklikšķi uz jebko ar šo trijstūri un ļaujiet XP iet browisng saviem vadītājiem.
Old Decembris 12, 2007, 10:20
New Member Group

Default Need help

Quote:
Originally Posted by Razer View Post
jūs vienmēr varētu mēģināt izmantot darba modemu, lai iegūtu jaunāko draiveri no vietas manfacturer. tā zema iespēja, bet tas varētu būt nesaderīgs ar XP, jo jums ir Vista uzbūvēta mašīna. beidzot mēģināt iet savā vadības panelī, un sistēma sadaļā meklēt Device Manager un redzēt, ja jums brīdinājuma trijstūris, veiciet dubultklikšķi uz jebko ar šo trijstūri un ļaujiet XP iet browisng saviem vadītājiem.
Es biju domājis pašu šo modemu, iespējams, nav saderīga ar xp.well izskatās, ka esmu nāksies iegūt jaunu modems izraisīt šo kaimiņi modemu izmantoju.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.