rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Potrzebna pomoc

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 grudnia 2007, 10:10
Nowe państwa grupy

Default Potrzebna pomoc

Mam ae maszyny t3612 IT wraz z Vista zainstalowany na to, jeden i niedawno wziął go zainstalowanego systemu Windows XP na to.
Obecnie problem jest moim komputerze nie jest picking moich kant cm550 modem.but wen i hakiem moich fren Motorola zainstalować sterownik modemu, to działa i można dostać na net.i używa kant cd, aby zainstalować sterownik, ale nic się nie dzieje . Próbowałem użyć kabla Ethernet nie jeden fakt, jeśli użyć kabla Ethernet z modemem motorola używam teraz doesnt work either.i jestem za pomocą kabla USB, aby go work.can niektórych powiedz mi, co Problem jest z moimi kant cm550 modem lub co trzeba zrobić, aby go zainstalować
Old 12 grudnia 2007, 10:14
Członek grupy

Default Potrzebna pomoc

zawsze możesz spróbować pracy z wykorzystaniem modemu, aby uzyskać nowsze sterowniki z witryny z manfacturer. jego niskie możliwości, ale mogą być niezgodne z XP ponieważ masz Vista budowy maszyn. wreszcie spróbować się do panelu sterowania w systemie punkt szukać menedżera urządzeń i sprawdź, czy masz trójkąta ostrzegawczego, kliknij dwukrotnie nic z tego trójkąta i niech XP przejść browisng dla własnych sterowników.
Old 12 grudnia 2007, 10:20
Nowe państwa grupy

Default Potrzebna pomoc

Cytat:
Originally Posted by Razer View Post
zawsze możesz spróbować pracy z wykorzystaniem modemu, aby uzyskać nowsze sterowniki z witryny z manfacturer. jego niskie możliwości, ale mogą być niezgodne z XP ponieważ masz Vista budowy maszyn. wreszcie spróbować się do panelu sterowania w systemie punkt szukać menedżera urządzeń i sprawdź, czy masz trójkąta ostrzegawczego, kliknij dwukrotnie nic z tego trójkąta i niech XP przejść browisng dla własnych sterowników.
Myślałem, że to samo tego modemu może nie być zgodna z xp.well wygląda am going to do uzyskania nowego modemu powoduje to sąsiedzi modemu używam.
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.