![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam ae maszyny t3612 IT wraz z Vista zainstalowany na to, jeden i niedawno wziął go zainstalowanego systemu Windows XP na to. Obecnie problem jest moim komputerze nie jest picking moich kant cm550 modem.but wen i hakiem moich fren Motorola zainstalować sterownik modemu, to działa i można dostać na net.i używa kant cd, aby zainstalować sterownik, ale nic się nie dzieje . Próbowałem użyć kabla Ethernet nie jeden fakt, jeśli użyć kabla Ethernet z modemem motorola używam teraz doesnt work either.i jestem za pomocą kabla USB, aby go work.can niektórych powiedz mi, co Problem jest z moimi kant cm550 modem lub co trzeba zrobić, aby go zainstalować |
|
| |||
| |||
| zawsze możesz spróbować pracy z wykorzystaniem modemu, aby uzyskać nowsze sterowniki z witryny z manfacturer. jego niskie możliwości, ale mogą być niezgodne z XP ponieważ masz Vista budowy maszyn. wreszcie spróbować się do panelu sterowania w systemie punkt szukać menedżera urządzeń i sprawdź, czy masz trójkąta ostrzegawczego, kliknij dwukrotnie nic z tego trójkąta i niech XP przejść browisng dla własnych sterowników. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|