![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am ae t3612 o maşină a venit cu Vista instalat pe el, am o recent au luat-o de pe un instalat Windows XP pe el. acum problema este PC-ul meu nu este sa iau meu arris cm550 modem.but bolfă i cârlig până meu fren Motorola modem instala driverul funcţionează perfect i poate obţine de pe net.i a folosit arris CD pentru a instala driverul, dar nimic nu se întâmplă . Am incercat sa folosesc cablu ethernet nimic nu o chestiune de fapt, dacă am folosi de cablu Ethernet de la Motorola, folosind modem sunt acum ea doesnt work either.i am folosind un cablu USB pentru a face work.can ceva, spune-mi ce a Problema este cu arris cm550 modem sau de ce trebuie să fac să-l instalaţi |
|
| |||
| |||
| aţi putea să încercaţi să folosiţi întotdeauna de lucru de modem pentru a obţine mai noi drivere de pe site-ul de la manfacturer. sa redus posibilitate, dar ar putea fi incompatibil cu XP, deoarece ai un Vista construit masina. În cele din urmă încerca să intre în panoul de control şi de dumneavoastră în secţiunea de sistem caute Device Manager si vezi daca te de alertă triunghi, dublu clic nimic cu care triunghi şi să XP merge browisng pentru propriile drivere. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|