![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám ae jeden stroj t3612 Stalo sa Vista nainštalovaný na to, je aj nedávno ho nainštalovaný systém Windows XP na to.
Teraz je problém môj PC nie je nástupe mojej arris CM550 modem.but Wen aj zapnúť môj fren Motorola modem nainštalovať ovládač funguje perfektne aj sa môže dostať na net.at použil arris cd nainštalovať ovládače, ale nič sa nestalo . Snažil som sa použiť ethernet kábel nič jedno skutočnosti aj keď použiť ethernet kábel z modemu Motorola používám teď je doesnt práce either.i am pomocou USB kábla, aby bolo work.can niektorých povedz mi, čo problém je s mojím arris CM550 modem alebo čo mám robiť, aby ju nainštalovať |
|
|
|||
|
|||
|
Vždy môžete skúsiť pomocou pracovných modem získať novšie ovládače z webu z manfacturer. jeho nízku možnosť, ale môže byť v rozpore s XP, pretože máte Vista postavený stroj. konečne skúsiť ísť do svojho ovládacieho panelu a v systéme sekcie hľadať správcu zariadení a zistiť, či máte záznamu trojuholníka, dvakrát kliknite na nič, že trojuholník a necháme prejsť browisng XP pre vlastné ovládače.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|