мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Неед хелп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Нов 2007, 10:10
Нови члан групе

Default Неед хелп

ае имам машина т3612 један је дошао са видик инсталиран на њему, једном сам недавно узео га искључите инсталиран систем Уиндоус КСП на њега.
Сада је проблем је мој пц није брање горе моје аррис цм550 модем.бут израсток и вјенчати се мој френ Моторола модем инсталирате управљачки програм ради савршено ја могу добити на нет.и користио аррис цд за инсталацију управљачког програма, али се ништа не дешава . Покушао сам да користите Етхернет кабл ништа једна ствар је чињеница да ли користити Етхернет кабл из Моторола модем сад сам помоћу то се посао еитхер.и сам користећи УСБ кабл за радити то уорк.цан нека ми рећи шта је Проблем је са мојим аррис цм550 модем или Шта треба да урадим, да би га инсталирате
Old 12. Нов 2007, 10:14
Мембер Гроуп

Default Неед хелп

Увек можеш пробати помоћу модем који раде да би новије дривер са страница од манфацтурер. његова ниска могућност али то може бити неспојиво са КСП од имате изграђен Видик машина. Коначно пробати идући у свој цонтрол панел и на систем погледајте одељак Девице Манагер и видети ако добијете троугао упозорења, дупло кликните на било који троугао са КСП и нека иде за сопственим броуиснг возача.
Old 12. Нов 2007, 10:20
Нови члан групе

Default Неед хелп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Разер View Post
Увек можеш пробати помоћу модем који раде да би новије дривер са страница од манфацтурер. његова ниска могућност али то може бити неспојиво са КСП од имате изграђен Видик машина. Коначно пробати идући у свој цонтрол панел и на систем погледајте одељак Девице Манагер и видети ако добијете троугао упозорења, дупло кликните на било који троугао са КСП и нека иде за сопственим броуиснг возача.
сам мислио на исту ствар овог модема можда неће бити компатибилан са ксп.уелл изгледа да сам лијегање морати добити нови модем узрок ово суседа сам помоћу модем.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц