az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Reply

Konu Araçları
Old 12 Aralık 2007, 10:10
Yeni Üye Grubu

Default Yardıma mı ihtiyacınız var?

Bir de Vista üzerinde kurulu ile birlikte, bir ben kısa bir süre üzerine yüklenmiş bir Windows XP onu aldı AE makine t3612 var.
bu mükemmel i net.i üzerindeki arris sürücünün kurulması cd ancak hiçbir şey oluyor alabilirsiniz çalışır sürücü yüklersem arris cm550 modem.but ur I kanca benim Fren Motorola modem almaya değil artık sorun benim bilgisayar olduğunu . Eğer Motorola modemi Ethernet kablosu kullanın Ethernet kablosu şey aslında bir madde kullanmak için şimdi iş either.i doesnt kullanıyorum yapmak için bazı söyle work.can usb kablosu kullanıyorum denedim ne sorun benim arris cm550 modem veya Ne yapmam yüklemeniz gerekir yapmak ile
Old 12 Aralık 2007, 10:14
Üye Grubu

her zaman manfacturer ve sitesinden yeni sürücüleri için çalışma modemi kullanarak deneyebilirsiniz. da düşük bir olasılık ama XP ile uyumsuz olabilir çünkü bir Vista inşa makine var. son kontrol paneli girmeden deneyin ve cihaz yöneticisi için sistem bölümüne göz ve görmek eğer uyarı üçgen bu üçgen ile çift tıklayın bir şey almak ve XP kendi sürücüler için browisng gidelim.
Old 12 Aralık 2007, 10:20
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Razer View Post
her zaman manfacturer ve sitesinden yeni sürücüleri için çalışma modemi kullanarak deneyebilirsiniz. da düşük bir olasılık ama XP ile uyumsuz olabilir çünkü bir Vista inşa makine var. son kontrol paneli girmeden deneyin ve cihaz yöneticisi için sistem bölümüne göz ve görmek eğer uyarı üçgen bu üçgen ile çift tıklayın bir şey almak ve XP kendi sürücüler için browisng gidelim.
I like bu komşu Modemle neden yeni bir modemi almak için kullanıyorum gidiyorum aslında xp.well bu modem ile uyumlu olmayabilir de aynı şeyi düşünüyordum.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından