![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я А.Е. машина t3612 він прийшов з Vista встановлена на ньому, я нещодавно зняла його встановлена Windows XP на нього. Зараз проблема мого комп'ютера не піднявши мої ребра cm550 modem.but Вень я підключити мій Френ модему Motorola встановіть драйвера вона чудово працює і можна отримати на net.i використовував ребро CD для установки драйверів, але нічого не відбувається . Я намагався використовувати Ethernet-кабелю нічого по суті, якщо я використовую Ethernet кабель від Motorola Modem М. Використання тепер він оленяча шкіра робота either.i М. Використання USB-кабелю, щоб він work.can Деякі скажи мені, що Проблема з моїм ребро cm550 модем або Що потрібно робити, щоб встановити його |
|
| |||
| |||
| Ви завжди можете спробувати використовувати робочу модему для отримання нових драйверів з сайту manfacturer. своїй низькій можливості, але може бути несумісна з XP тому що ви Vista побудована машина. І нарешті спробуйте вдаючись до панелі управління і в системі дивитися розділ Диспетчер пристроїв і подивіться, якщо ви отримаєте попередження трикутник, двічі клацніть нічого з цим трикутником і Let Go browisng XP для своїх водіїв. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|