![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не знам дали да отидем с повече кеш или повече RAM. Тук са двете Im разкъсано между: http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 (Вече притежавате монитор) Търся да купя компютър утре (бокс дни) от PC World или Comet £ 400 е моят бюджет. Ако бихте могли да препоръчате някои преработватели или компютърни марки ще бъдат оценени много. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично първият, Intel чип е по-добре и от 2GB RAM е достатъчно, можете да добавите 2GB за нищо до последната, ако ви трябва също.
| |||
| |||
| Йо проверка ми swapz IV имаме procceser тук, ако някой иска да суап Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, Q6600 е по-добър чип в общи и кеша разликата е напълно безсмислена, когато търсите в две различни производители. Определено първия. Имайте предвид обаче, че това ще бъде до безполезна за игри - видео, аудио, общи офис задачи е какво е да го направи.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Intel целия път в момента, в Phenoms са много бедни. Аз ще се питат какво RAM скорост е на Intel машина все пак, той не кажа .. Ако е 667 тогава 4GB от 800 ще бъде по-добре, ако тя е вече 800 можеш само да купуват 2GB 800 =) Може би било по-добре, получават двойно сърцевина и спестяване на един клин на парични средства да се използват по достоен графична карта, ако имате намерение да играете новите игри, A 256MB един (твърде вероятно на борда, а не сте сигурни) приучавам рязани много тези дни. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговорите. Това е една Купих (I DONT играят съвременни игри използвам компютъра за изтегляне и изгаряне DVDs главно) http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738 Тя е различна от двете споменах, но аз мисля, че е по-добре от тях двамата. (всичко е runnin много бързо досега) Знаете ли да направя правилния избор? |
|
| |||
| |||
| Изглежда доста мощно, но както тя е интегрирана GFX карта за разлика от посветен GFX карта няма да е много по ченге кога игри. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| 32bit Windows може да използва само 3.25GB без значение какво, така че да са на макс, ако не купи и инсталирате Windows 64bit. Също така RAM достъп време скоростта разликата между 667MHz и 800Mhz е едва забележима. Както и други са каза компютър е бързо, много бързо и не се нуждае от нещо различно от правилното графична карта, ако възнамерявате да играете най-новите игри. |
|
| |||
| |||
| ОК Благодаря колега. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Закупуване на компютър, се нуждаят от помощ. | Decai | Общи Хардуер Чат | 22 | 4 януари 2009 20:39 |
| Аз съм купил нов компютър | Mason151 | Общи Хардуер Чат | 1 | 7 Ноем 2007 17:10 |
| Закупуването на нови компютърни ... | gbasterfield | Общи Хардуер Чат | 16 | 8 октомври 2007 10:48 |
| Закупуването на нов компютър | xandeebee | Общи Хардуер Чат | 2 | 7ми септември 2007 07:57 |
| Закупуването на нов компютър! Моля, помогнете. | Kenjii | Общи Хардуер Чат | 26 | 24 Авг 2007 13:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |