![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ι dont ξέρτε εάν θα προχωρήσει με πιο προσωρινή μνήμη RAM ή περισσότερα. Εδώ είναι οι δύο im διχασμένη μεταξύ: http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 (Ήδη δικό παρακολούθηση) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν υπολογιστή αύριο (πυγμαχία ημέρα) από το PC World ή Comet είναι £ 400 τον προϋπολογισμό μου. Αν μπορούσατε να προτείνουμε ορισμένους μεταποιητές ή υπολογιστή μάρκες θα ήταν πάρα πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσωπικά η πρώτη, της Intel είναι το καλύτερο chip και των 2GB RAM είναι αρκετό, μπορείτε να προσθέσετε 2GB για δίπλα σε τίποτα δεν τελευταίο για αν χρειαστεί να επίσης.
| |||
| |||
| yo check out μου swapz iv got a procceser εδώ αν κάποιος θέλει να swap Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, ο Q6600 είναι καλύτερη μάρκα, γενικά, και την προσωρινή μνήμη διαφορά είναι εντελώς ανούσια κατά την εξέταση σε δύο διαφορετικούς κατασκευαστές. Σίγουρα το πρώτο. Σημειώστε όμως ότι αυτό θα είναι δίπλα στην άχρηστο για gaming - βίντεο, ήχου, τα γενικά καθήκοντα γραφείου είναι ό, τι είναι να κάνει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Intel όλους το δρόμο προς το παρόν, οι Phenoms είναι πολύ κακή. Θα ήθελα να ρωτήσω τι ταχύτητα RAM είναι σχετικά με την Intel μηχανή όμως, δεν λέει .. αν είναι 667 τότε 4GB 800 θα είναι καλύτερα, αν είναι ήδη 800 τότε χρειάζεται μόνο να αγοράσουν 2GB = 800) Εσείς θα είναι καλύτερα να πάρουμε διπλού πυρήνα και την εξοικονόμηση διχάζει σε ρευστό για την χρήση για μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών και αν πρόκειται να παίξουν τα τελευταία παιχνίδια, μια 256MB ένα (πιθανώς επί του σκάφους, επίσης, δεν βέβαιος) συνηθίζει κομμένα πολύ αυτές τις ημέρες. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτή είναι η μία αγόρασα (Ι dont παίζουν παιχνίδια σύγχρονη χρήση υπολογιστή για τη λήψη και την καύση dvds κυρίως) http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738 Είναι ένα άλλο από τα δύο που ανέφερα, αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερη από τους δύο. (όλα είναι runnin γρήγορα μέχρι στιγμής) Σου κάνει τη σωστή επιλογή; |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται πολύ ισχυρό, ωστόσο όπως έχει μια ολοκληρωμένη GFX κάρτα, σε αντίθεση με μια ειδική GFX κάρτα δεν θα είναι πολύ αστυνομικός όταν gaming. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Windows 32bit μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο δεν 3.25GB θέμα αυτό, ώστε να είναι στο μέγιστο αν δεν αγοράσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows 64bit. Επίσης, ο χρόνος πρόσβασης ταχύτητας RAM διαφορά μεταξύ 667Mhz και 800MHz είναι ελάχιστα αισθητή. Όπως και εγώ και άλλοι είπαν το PC είναι γρήγορα, πολύ γρήγορα και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο από μια σωστή κάρτα γραφικών αν σκοπεύετε να παίξει την τελευταία παιχνίδια. |
|
| |||
| |||
| ΟΚ Ευχαριστώ φίλε. |