kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Segítségre van szüksége a felvásárlást a jogot számítógép

Reply

Téma eszközök
Old December 25, 2008, 14:43
Új tag Csoport

Default Segítségre van szüksége a felvásárlást a jogot számítógép

I dont know wheter menni több cache vagy több RAM. Itt van a két szakadt im között:
http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614
(Már maga a monitor)
Looking to buy a számítógép holnap (boksz nap), a PC World vagy Comet 400 £ van a költségvetésben. Ha lehet ajánlani a feldolgozók vagy a számítógép egyes márkák lenne méltányol nagyon sok.
Old December 25, 2008, 15:25
Administrator Group

Személy szerint az első, az Intel a jobb chip és 2GB RAM van bőven, akkor add 2GB A következő, hogy nem ez utóbbi, ha kell még.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 25, 2008, 15:31
Új tag Csoport

yo check out my swapz IV procceser itt van, ha valaki azt akarja, hogy a csere
Idézet:
<EDIT Link Removed> Kérjük, használja a CJ Használt Piactér fórum vásárolni, eladni vagy kereskedelmi at Computer Juice ..
Old December 25, 2008, 21:21
Donor Group

Igen, a Q6600 egy jobb chip általában, és a cache-különbség teljesen értelmetlen, ha keres a két különböző gyártóktól. Határozottan az első.

Megjegyzés: bár, hogy ez lesz a következő használhatatlan a szerencsejáték - video, audio, általános irodai feladatok mi ez, hogy igen.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old December 27, 2008, 06:55
Csoport tagja

Az Intel meg az utat abban a pillanatban, a Phenoms elég gyenge. Szeretném megkérdezni, mit RAM sebessége az Intel géppel bár ez nem mond .. ha ez 667 akkor 4Gb a 800 jobb lenne, ha már 800, akkor már csak a vásárlásra 2Gb 800 =)

Te jobb lenne off getting a kétmagos és a takarékoskodás ék készpénz használata egy tisztességes grafikus kártya Ha játszani legújabb játékok, a 256Mb egy (valószínűleg a fedélzeten is, nem biztos benne) szokás vágott sok ezekben a napokban.
Old December 28, 2008, 08:37
Új tag Csoport

Köszönöm a válaszokat. Ez az egyik vettem (I dont play modern játékokat használom pc letöltésére és égetésük főleg DVD-k)

http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738

Ez egy másikat, mint a két említett, de én azt hiszem, jobb, mint az õket. (minden futni nagyon gyorsan eddig)

Mondtam, hogy az a helyes döntés?
Old December 28, 2008, 08:40
Administrator Group

Úgy néz ki elég erős, de mint ahogy azt az integrált kártya Gfx szemben egy dedikált Gfx kártya nem lesz sok zsaru, amikor játék.
Old December 28, 2008, 08:47
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Razer View Post
Az Intel meg az utat abban a pillanatban, a Phenoms elég gyenge. Szeretném megkérdezni, mit RAM sebessége az Intel géppel bár ez nem mond .. ha ez 667 akkor 4Gb a 800 jobb lenne, ha már 800, akkor már csak a vásárlásra 2Gb 800 =)

Te jobb lenne off getting a kétmagos és a takarékoskodás ék készpénz használata egy tisztességes grafikus kártya Ha játszani legújabb játékok, a 256Mb egy (valószínűleg a fedélzeten is, nem biztos benne) szokás vágott sok ezekben a napokban.
A számítógép-én megvásárolta a 4GB DDR2 667MHz memória, bár azt mondták, egy, a személyzet, hogy egy csomó közelebb a 3GB. Az, hogy jó vagy, hogy milyen könnyen lehet, hogy max ki?
Old December 28 2008, 08:52
Administrator Group

A Windows 32 bites csak használata 3.25GB bármi, így a max, ha nem lehet vásárolni, és a Windows 64bit. Még a RAM-hozzáférési idő sebessége közötti különbség 667MHz és 800MHz alig észrevehető.

Ahogy már mások is mondták a számítógép gyors, nagyon gyors, és nem kell semmi más, mint a megfelelő grafikus kártya ha játszani a legújabb játékokat.
Old December 28, 2008, 09:03
Új tag Csoport

OK Kösz haver.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vásárlás a számítógéphez, egy kis segítség. Decai Általános fémáru Chat 22 4. január 2009 20:39
Én buying új számítógép Mason151 Általános fémáru Chat 1 7. november 2007 17:10
Vásárlás egy új számítógép ... gbasterfield Általános fémáru Chat 16 8. október 2007 10:48
Vásárlás egy új számítógép xandeebee Általános fémáru Chat 2 7. 2007 Szeptember 07:57
Vásárlás egy új számítógépet! Kérem, segítsen. Kenjii Általános fémáru Chat 26 24. augusztus 2007 13:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.