![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I dont know nesvarbu eiti su daugiau cache ar daugiau RAM. Čia yra du im blaškosi tarp: http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 (Jau savo monitoriaus) Nori pirkti kompiuterį rytoj (Kalėdų antroji diena) iš "PC World" arba Comet £ 400 yra mano biudžetas. Jei galėtumėte rekomenduoti, kai perdirbėjai ar kompiuterio Brands būtų įvertintas labai daug. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asmeniškai pirmasis, Intel yra geriau lusto ir 2GB RAM yra daug, galite įtraukti 2GB už beveik nieko apie ji, jeigu to reikia taip pat.
| |||
| |||
| Yo check out my swapz IV got procceser čia, jei kas nori apsikeitimo Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, Q6600 yra geresnis luste apskritai ir talpyklos skirtumas yra visiškai beprasmis, kai ieškote per dviejų skirtingų gamintojų. Tikrai pirmas. Atkreipkite dėmesį, tačiau, kad tai bus šalia nenaudinga Gaming - video, audio, bendrųjų biuro uždaviniai yra tai, kas tai padarė daryti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Intel visi tuo metu taip, Phenoms yra gana prasta. Norėčiau paklausti, ką RAM greitis yra apie Intel mašina, nors ji nesako .. jei tai 667 tada 4GB 800, būtų geriau, jei jis jau 800 tada turite tik nusipirkti 2GB 800 =) Jums būtų geriau gauti dual core ir sutaupyti pinigų pleišto naudoti dėl padoraus grafikos plokštę, jei planuojate žaisti naujausius žaidimus, 256Mb (viena tikriausiai per bortą, o ne tikra) papratimas sumažinti daug šių dienų. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymus. Tai yra vienas Aš nusipirkau (I Dont Play šiuolaikinių žaidimų aš naudoju kompiuterį parsisiųsti ir deginimas DVD daugiausia) http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738 Tai skiriasi vienas, nei du jau minėjau, bet manau, kad tai yra geriau nei juos abu. (viskas yra runnin tikrai greitai iki šiol) Aš padaryti teisingą pasirinkimą? |
|
| |||
| |||
| Atrodo labai galingas, tačiau ji turi integruotą GFX kortele, o ne skirti GFX kortelė nebus daug policininkas, kai lošimų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Windows 32bit gali naudoti tik 3.25GB nesvarbu kas, kad esate ne max, jei jūs perkate ir įdiegti "Windows 64bit. Taip pat RAM laikas prieigos greičio skirtumo tarp 667MHz ir 800MHz yra vos pastebimas. Kaip aš ir kiti sako PC greitai, labai greitai ir nereikia nieko, išskyrus tinkamai grafikos plokštę, jei jūs ketinate žaisti naujausius žaidimus. |
|
| |||
| |||
| Gerai Thanks mate. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perkant kompiuterį, reikia šiek tiek padėti. | Decai | General Hardware Chat | 22 | 4 sausis 2009 20:39 |
| Esu perkant naują kompiuterį | Mason151 | General Hardware Chat | 1 | 7 lapkritis 2007 17:10 |
| Ieškau naujo kompiuterio ... | gbasterfield | General Hardware Chat | 16 | 8 spalis 2007 10:48 |
| Perkant naują kompiuterį | xandeebee | General Hardware Chat | 2 | Rugsėjis 7, 2007 07:57 |
| Ieškau naujo kompiuterio! Please help. | Kenjii | General Hardware Chat | 26 | Rugpjūtis 24, 2007 13:25 |
| Temos įrankiai | |
| |