rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Potrzebujesz pomocy przy zakupie prawo komputerowe

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 grudnia 2008, 14:43
Nowe państwa grupy

Default Potrzebujesz pomocy przy zakupie prawo komputerowe

I dont know wheter do bardziej Wikisłowniku lub więcej pamięci RAM. Oto dwa im rozdarty pomiędzy:
http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614
(Już własny monitor)
Chcesz kupić komputer jutro (Boże Narodzenie) z PC World lub Comet £ 400 jest mój budżet. Jeśli możesz polecić niektórych przetwórców lub komputer marki byłoby bardzo doceniana.
Old 25 grudnia 2008, 15:25
Administrator Group

Osobiście pierwszy Intel jest lepszym żeton i 2GB pamięci RAM jest dużo, można dodać 2GB następnych nic jej na razie potrzeby również.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 grudnia 2008, 15:31
Nowe państwa grupy

yo check out my swapz iv dostałem procceser tutaj, jeśli ktoś chce swapowego
Cytat:
<EDIT Link Removed> Proszę stosować CJ Używane Marketplace forum kupują, sprzedają lub handlu na komputer Juice ..
Old 25 grudnia 2008, 21:21
Grupa dawcy

Tak, na Q6600 jest lepszym chip w ogóle, a Wikisłowniku różnica jest całkowicie bez znaczenia, gdy spogląda się w poprzek dwóch różnych producentów. Zdecydowanie pierwszy.

Zauważ jednak, że będzie to obok nieprzydatnego do gier - wideo, audio, ogólnych zadań biurowych jest to, co jest do zrobienia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 27 grudnia 2008, 06:55
Członek grupy

Intel na drodze w momencie, w Phenoms są dość słabe. Chciałbym zapytać, co jest w pamięci RAM prędkości Intel maszyny chociaż, nie powiem .. czy to 667 to 4GB 800 byłoby lepiej, jeśli już 800 to tylko kupić 2GB 800 =)

Ty lepiej uzyskania podwójnego rdzenia i zapisywania klina środków pieniężnych do wykorzystania na przyzwoitą kartę graficzną, jeśli masz zamiar grać ostatnich gier, a 256MB jeden (prawdopodobnie zbyt na pokładzie, nie ma pewności) wont wyciąć wiele tych dni.
Old 28 grudnia 2008, 08:37
Nowe państwa grupy

Dziękuję za odpowiedzi. Jest to jeden Kupiłem (I dont play nowoczesnej gry mogę używać komputera do pobrania i nagrania dvds głównie)

http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738

To jest inna niż dwa mówiłem, ale myślę, że jest lepszy od nich obu. (wszystko jest naprawdę szybki Runnin so far)

Czy mogę skorzystać z prawa wyboru?
Old 28 grudnia 2008, 08:40
Administrator Group

Wygląda dość silne, jednak jako że posiada zintegrowaną kartę GFX w przeciwieństwie do tego GFX karta nie będzie dużo COP przy grach.
Old 28 grudnia 2008, 08:47
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Razer View Post
Intel na drodze w momencie, w Phenoms są dość słabe. Chciałbym zapytać, co jest w pamięci RAM prędkości Intel maszyny chociaż, nie powiem .. czy to 667 to 4GB 800 byłoby lepiej, jeśli już 800 to tylko kupić 2GB 800 =)

Ty lepiej uzyskania podwójnego rdzenia i zapisywania klina środków pieniężnych do wykorzystania na przyzwoitą kartę graficzną, jeśli masz zamiar grać ostatnich gier, a 256MB jeden (prawdopodobnie zbyt na pokładzie, nie ma pewności) wont wyciąć wiele tych dni.
Komputer kupiłem to 4GB pamięci DDR2 667MHz, choć byłem opowiedziana przez jednego z pracowników jest o wiele bliżej do 3GB. Czy to jest dobry lub jak łatwo można go max obecnie?
Old 28. grudnia 2008, 08:52
Administrator Group

32bit Windows można używać tylko 3.25GB niezależnie, więc są na max chyba że kupić i zainstalować system Windows 64bit. Również RAM czas dostępu różnicy prędkości pomiędzy 667MHz i 800MHz jest ledwo zauważalny.

Tak jak i inni powiedzieli komputer jest szybki, bardzo szybki i nie wymaga niczego innego niż właściwej karty graficznej, jeśli zamierzają grać w najnowsze gry.
Old 28 grudnia 2008, 09:03
Nowe państwa grupy

OK Thanks mate.
Reply

Register

Zakładki