![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I dont know wheter do bardziej Wikisłowniku lub więcej pamięci RAM. Oto dwa im rozdarty pomiędzy: http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 (Już własny monitor) Chcesz kupić komputer jutro (Boże Narodzenie) z PC World lub Comet £ 400 jest mój budżet. Jeśli możesz polecić niektórych przetwórców lub komputer marki byłoby bardzo doceniana. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobiście pierwszy Intel jest lepszym żeton i 2GB pamięci RAM jest dużo, można dodać 2GB następnych nic jej na razie potrzeby również.
| |||
| |||
| yo check out my swapz iv dostałem procceser tutaj, jeśli ktoś chce swapowego Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, na Q6600 jest lepszym chip w ogóle, a Wikisłowniku różnica jest całkowicie bez znaczenia, gdy spogląda się w poprzek dwóch różnych producentów. Zdecydowanie pierwszy. Zauważ jednak, że będzie to obok nieprzydatnego do gier - wideo, audio, ogólnych zadań biurowych jest to, co jest do zrobienia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Intel na drodze w momencie, w Phenoms są dość słabe. Chciałbym zapytać, co jest w pamięci RAM prędkości Intel maszyny chociaż, nie powiem .. czy to 667 to 4GB 800 byłoby lepiej, jeśli już 800 to tylko kupić 2GB 800 =) Ty lepiej uzyskania podwójnego rdzenia i zapisywania klina środków pieniężnych do wykorzystania na przyzwoitą kartę graficzną, jeśli masz zamiar grać ostatnich gier, a 256MB jeden (prawdopodobnie zbyt na pokładzie, nie ma pewności) wont wyciąć wiele tych dni. |
|
| |||
| |||
| Dziękuję za odpowiedzi. Jest to jeden Kupiłem (I dont play nowoczesnej gry mogę używać komputera do pobrania i nagrania dvds głównie) http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738 To jest inna niż dwa mówiłem, ale myślę, że jest lepszy od nich obu. (wszystko jest naprawdę szybki Runnin so far) Czy mogę skorzystać z prawa wyboru? |
|
| |||
| |||
| Wygląda dość silne, jednak jako że posiada zintegrowaną kartę GFX w przeciwieństwie do tego GFX karta nie będzie dużo COP przy grach. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| 32bit Windows można używać tylko 3.25GB niezależnie, więc są na max chyba że kupić i zainstalować system Windows 64bit. Również RAM czas dostępu różnicy prędkości pomiędzy 667MHz i 800MHz jest ledwo zauważalny. Tak jak i inni powiedzieli komputer jest szybki, bardzo szybki i nie wymaga niczego innego niż właściwej karty graficznej, jeśli zamierzają grać w najnowsze gry. |
|
| |||
| |||
| OK Thanks mate. |
![]() |
|
| Zakładki |