![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I dont wheter ştiu să merg cu mai multe sau mai multe cache RAM. Iată cele două im sfâşiat între: http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 (Deja un monitor) Aveţi nevoie să cumpăraţi un calculator de mâine (de box zi) sau de la PC World Comet £ 400 este bugetul meu. Dacă aţi putea recomanda anumite procesoare computer sau mărci nu ar fi apreciat foarte mult. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Personal primul, Intel este cel mai bun chip si 2GB de RAM este o mulţime, puteţi adăuga 2GB pentru aproape nimic de pe urmă, dacă aveţi nevoie de asemenea.
| |||
| |||
| yo a verifica afară meu swapz IV luat un procceser aici dacă cineva vrea să-swap Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, Q6600 este un chip mai bine, în general, şi diferenţa de cache-ul este complet de sens atunci când căutaţi peste doi producători. Categoric prima. Reţineţi că, deşi acest lucru va fi de lângă inutil pentru jocuri - video, audio, general de birou sarcinilor este ceea ce este făcut pentru a face.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Intel pana în acest moment, Phenoms sunt destul de saraci. Mi-ar întreba ce memoria RAM este de viteză pe Intel maşină, deşi, nu spun .. daca este 667 apoi 4GB de 800 ar fi mai bine, în cazul în care este deja 800 atunci trebuie doar să cumpere 2GB de 800 =) Ti-ar face mai bine să fac un dual core de economisire şi o pană de bani pentru a utiliza pe o placă grafică decentă dacă aveţi de gând să joace recente jocuri, o 256Mb unul (la bord, probabil, de asemenea, nu sunt sigur) obiceiul tăiate de mult in aceste zile. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru răspunsurile. Aceasta este o I-am cumpărat (I dont juca jocuri moderne folosesc PC pentru a descărca şi de arsură în principal, DVD-uri) http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738 Este un altul decât cele două-am menţionat, dar cred că este mai bine decât le pe ambele. (totul este runnin foarte repede până în prezent) Ti-am face o alegere bună? |
|
| |||
| |||
| Pare destul de puternic, cu toate acestea ca el să aibă o integrate GFX carte, spre deosebire de o carte dedicată GFX acesta nu va fi mult poliţist când jocuri. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Windows 32bit poate utiliza numai 3.25GB indiferent de ce, aşa că sunt la max cu excepţia cazului în care aţi cumpărat si a instala Windows 64bit. De asemenea, memoria RAM de acces timp diferenţa de viteză între 667MHz şi 800Mhz abia se observa. Cum am spus şi alţii au PC-ul este rapid, foarte rapid şi nu are nevoie de altceva decât o placă grafică Dacă intenţionaţi să joace cele mai recente jocuri. |
|
| |||
| |||
| OK Multumesc colega. |
![]() |
|
| Marcaje |