menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Potrebujete pomoc s nákupom právo počítač

Reply

Thread Tools
Old 25.prosince 2008, 14:43
Nový člen skupiny

Default Potrebujete pomoc s nákupom právo počítač

I dont vedieť, či ísť s väčšou cache alebo viac RAM. Tu sú dva im zmieta medzi:
http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614
(Už vlastníte monitor)
Hľadáte ku kúpe počítača zajtra (Boxing day) z PC World alebo Comet 400 libier je môj rozpočet. Ak by ste mohli odporučiť niektorých procesorov alebo počítača značiek by bolo veľmi ocenila.
Old 25.prosince 2008, 15:25
Administrátor Skupina

Osobne ten prvý, Intel je lepší čip a 2 GB RAM je spousta, môžete pridať ďalšie 2gb za to nič mu v prípade, že potrebujete, aby tiež.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25.prosince 2008, 15:31
Nový člen skupiny

yo check out my swapz iv dostal procceser tu, ak niekto chce swap
Citácia:
<EDIT Link Removed> Použite prosím CJ Used Marketplace Fórum kúpiť, predať alebo obchod na počítačové Juice ..
Old 25.prosince 2008, 21:21
Darcu Skupina

Jasne, že Q6600 je lepší čip všeobecne a cache rozdiel je úplne nezmyselná, keď sa pozrieme na dvoch rôznych výrobcov. Určite prvý.

Poznámku, že keď to bude k ničomu, pre budúci hry - video, audio, všeobecné úlohy úradu je to, čo je k tomu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 27.prosince 2008, 06:55
Člen Skupina

Intel celú cestu v čase, keď sa Phenoms sú dosť zlé. Chtěl bych se zeptat, co RAM rýchlosť je pre Intel stroje i keď to nehovorí .. ak je to 667 potom 4GB 800 by bolo lepšie, ak je už 800 potom musíte kúpiť 2GB na 800 =)

Ty by sa lepšie dostať dvojitým jadrom a ukladanie hotovosti na klín použitie na slušnú grafickú kartu, ak máte v pláne hrať posledných hier, čo je jeden 256MB (zrejme na palube taky nejsem jistý) zvyknutý rez oveľa týchto dní.
Old 28.prosince 2008, 08:37
Nový člen skupiny

Ďakujem za odpovede. To je ten, na ktorého som kúpil (I dont hrať moderné hry I použitie PC pre sťahovanie a napaľovanie DVD hlavne)

http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738

Je to iné než dvoch som sa zmienil, ale myslím, že je lepší ako obaja. (všetko je naozaj rýchly Runnin zatiaľ)

Povedal som, aby sa správna voľba?
Old 28.prosince 2008, 08:40
Administrátor Skupina

Vyzerá to dosť silný, ale pretože má integrovaný GFX karty na rozdiel od špecializovaných GFX karta nebude moc policajt pri hraní.
Old 28.prosince 2008, 08:47
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Razer View Post
Intel celú cestu v čase, keď sa Phenoms sú dosť zlé. Chtěl bych se zeptat, co RAM rýchlosť je pre Intel stroje i keď to nehovorí .. ak je to 667 potom 4GB 800 by bolo lepšie, ak je už 800 potom musíte kúpiť 2GB na 800 =)

Ty by sa lepšie dostať dvojitým jadrom a ukladanie hotovosti na klín použitie na slušnú grafickú kartu, ak máte v pláne hrať posledných hier, čo je jeden 256MB (zrejme na palube taky nejsem jistý) zvyknutý rez oveľa týchto dní.
V počítači jsem je koupil 4GB DDR2 667MHz pamäťou, keď mi bolo povedané, jedným zo zamestnancov je oveľa bližšie 3GB Je to dobré, alebo ako ľahko môže to max out?
Old 28. decembra 2008, 08:52
Administrátor Skupina

32bit Windows môže používať iba 3,25 GB bez ohľadu na to, aby ste sa na max, ak budete kupovať a inštalovať Windows 64bit. Tiež RAM prístup času rýchlosti rozdiel medzi 667MHz a 800MHz je sotva badateľný.

Rovnako ako ja a iní povedal PC je rýchly, veľmi rýchly a nie je potrebné nič iného, ako je správne grafickej karte, ak chcete hrať najnovšie hry.
Old 28.prosince 2008, 09:03
Nový člen skupiny

OK Vďaka kámo.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nákup počítača, potrebujú pomoc. Decay Všeobecné Hardware Chat 22 4. január 2009 20:39
Já jsem kúpe nového počítača Mason151 Všeobecné Hardware Chat 1 7. november 2007 17:10
Nákup nového počítača ... gbasterfield Všeobecné Hardware Chat 16 8. októbra 2007 10:48
Nákup nového počítača xandeebee Všeobecné Hardware Chat 2 7. septembra 2007 07:57
Nákup nového počítača! Prosím pomôžte. Kenjii Všeobecné Hardware Chat 26 24. august 2007 13:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.