![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I dont vedieť, či ísť s väčšou cache alebo viac RAM. Tu sú dva im zmieta medzi: http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614 (Už vlastníte monitor) Hľadáte ku kúpe počítača zajtra (Boxing day) z PC World alebo Comet 400 libier je môj rozpočet. Ak by ste mohli odporučiť niektorých procesorov alebo počítača značiek by bolo veľmi ocenila. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobne ten prvý, Intel je lepší čip a 2 GB RAM je spousta, môžete pridať ďalšie 2gb za to nič mu v prípade, že potrebujete, aby tiež.
| |||
| |||
| yo check out my swapz iv dostal procceser tu, ak niekto chce swap Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasne, že Q6600 je lepší čip všeobecne a cache rozdiel je úplne nezmyselná, keď sa pozrieme na dvoch rôznych výrobcov. Určite prvý. Poznámku, že keď to bude k ničomu, pre budúci hry - video, audio, všeobecné úlohy úradu je to, čo je k tomu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Intel celú cestu v čase, keď sa Phenoms sú dosť zlé. Chtěl bych se zeptat, co RAM rýchlosť je pre Intel stroje i keď to nehovorí .. ak je to 667 potom 4GB 800 by bolo lepšie, ak je už 800 potom musíte kúpiť 2GB na 800 =) Ty by sa lepšie dostať dvojitým jadrom a ukladanie hotovosti na klín použitie na slušnú grafickú kartu, ak máte v pláne hrať posledných hier, čo je jeden 256MB (zrejme na palube taky nejsem jistý) zvyknutý rez oveľa týchto dní. |
|
| |||
| |||
| Ďakujem za odpovede. To je ten, na ktorého som kúpil (I dont hrať moderné hry I použitie PC pre sťahovanie a napaľovanie DVD hlavne) http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738 Je to iné než dvoch som sa zmienil, ale myslím, že je lepší ako obaja. (všetko je naozaj rýchly Runnin zatiaľ) Povedal som, aby sa správna voľba? |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to dosť silný, ale pretože má integrovaný GFX karty na rozdiel od špecializovaných GFX karta nebude moc policajt pri hraní. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| 32bit Windows môže používať iba 3,25 GB bez ohľadu na to, aby ste sa na max, ak budete kupovať a inštalovať Windows 64bit. Tiež RAM prístup času rýchlosti rozdiel medzi 667MHz a 800MHz je sotva badateľný. Rovnako ako ja a iní povedal PC je rýchly, veľmi rýchly a nie je potrebné nič iného, ako je správne grafickej karte, ak chcete hrať najnovšie hry. |
|
| |||
| |||
| OK Vďaka kámo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nákup počítača, potrebujú pomoc. | Decay | Všeobecné Hardware Chat | 22 | 4. január 2009 20:39 |
| Já jsem kúpe nového počítača | Mason151 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 7. november 2007 17:10 |
| Nákup nového počítača ... | gbasterfield | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 8. októbra 2007 10:48 |
| Nákup nového počítača | xandeebee | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 7. septembra 2007 07:57 |
| Nákup nového počítača! Prosím pomôžte. | Kenjii | Všeobecné Hardware Chat | 26 | 24. august 2007 13:25 |
| Thread Tools | |
| |