![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја донт кноткле ухетер отићи са више цацхе или више РАМ-а. Овде су две ИМ растргнати између: хттп://ууу.пцуорлд.цо.ук/мартпрд/сто...оры_оид=-35614 хттп://ууу.пцуорлд.цо.ук/мартпрд/сто...оры_оид=-35614 (Већ поседујете монитор) У потрази за куповину рачунара сутра (бокс дан) из ПЦ Уорлд Цомет £ 400 или је мој буџет. Кад би могла препоручити одређене процесора рачунару или марки, било би веома цењена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично прва, Интел је бољи чип и 2ГБ РАМ-а је довољно, можете додати 2ГБ за скоро ништа о потоња ако треба такође.
| |||
| |||
| Ыо проверити моју суапз ив добио проццесер овде ако неко зели да суап Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, и К6600 је бољи у општим и цхип цацхе разлика је потпуно бесмислене када се гледа преко два различита произвођача. Дефинитивно прва. Имајте на уму да ће то ипак бити поред бескористан за игре - видео, аудио, општих послова уреда је оно што је направио за направити.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Интел сви пут на тренутак, Пхеномс су прилично слаба. Ја бих питати шта брзину РАМ-а је на Интел машина ипак, да не кажем .. ако је 667 онда 4ГБ 800 би било боље, ако је 800 онда већ имате само купити 2ГБ 800 =) Те би било боље искључити узимајући дуал цоре и клин Чување новца за коришћење на пристојан графичком картицом ако намеравате играти игре недавне, а 256МБ један (вероватно онбоард превише, не знам) има обичај резати много ових дана. |
|
| |||
| |||
| Хвала за одговоре. Ово је једна сам купио (ја донт плаы модерне Користим пц игре за доунлоад и ДВД-ове, углавном паљењем) хттп://ууу.пцуорлд.цо.ук/мартпрд/продуцт/сео/737738 Ит'с а другу од два сам споменуо, али мислим да је бољи од њих обоје. (све је заиста брз руннин тако далеко) Јесте ли направити прави избор? |
|
| |||
| |||
| Изгледа прилично моћно, али као да има интегрисани ГФКС картица за разлику намјенске ГФКС картице неће бити много полицајац када гаминг. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Уиндоус 32бит може користити само 3.25ГБ без обзира, тако да су на макс, осим ако се не купите и инсталирате Уиндоус 64бит. Такође РАМ време приступа разлика између брзине 667МХз и 800Мхз је једва замјетљив. Као и ја и остали имају рекао ПЦ је брзо, врло брзо и не треба ништа друго него правом графичком картицом ако намеравате играти најновије игре. |
|
| |||
| |||
| ОК Тханкс мате. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Купујете рачунар, треба помоћ. | Деца | Генерал Хардуаре Цхат | 22 | 4 јануар 2009 20:39 |
| Ја сам купујете ново рачунар | Масон151 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 7 новембар 2007 17:10 |
| Купујете ново рачунар ... | гбастерфиелд | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 8 октобар 2007 10:48 |
| Купујете ново рачунар | ксандеебее | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 7. Сеп 2007 07:57 |
| Купујете ново рачунар? Плеасе хелп. | Кењии | Генерал Хардуаре Цхат | 26 | 24 аугуст 2007 13:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |