менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Потрібна допомога купівлі прав комп'ютер

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 грудня 2008, 14:43
Нові члени групи

Default Потрібна допомога купівлі прав комп'ютер

Я не знаю wheter йти з великою кеш-пам'яті або більше оперативної пам'яті. Ось два їм розриватися між:
http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614

http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-35614
(Вже є монітор)
Купити комп'ютер завтра (Boxing Day) від PC World або комета £ 400 мій бюджет. Якби можна було рекомендувати певні процесори чи комп'ютерних брендів було б дуже цінував.
Old 25 грудня 2008, 15:25
Адміністратор групи

Особисто перший, Intel є кращим чіпом і 2 ГБ оперативної пам'яті багато, ви можете додати 2GB за безцінь на останньому, якщо вам потрібно також.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 25 грудня 2008, 15:31
Нові члени групи

років перевірити мою swapz IV отримав procceser тут, якщо хтось хоче поміняти
Цитата:
<Edit Посилання Removed> Будь ласка, використовуйте CJ Б Marketplace форум для купувати, продавати або обмінювати на соки .. Комп'ютерні
Old 25 грудня 2008, 21:21
Донор групи

Так, Q6600 є кращим чіпа в цілому і кеш різниці абсолютно безглузда при погляді на двох різних виробників. Звичайно, в першу чергу.

Примітка хоча, що це буде поруч з даремним для ігор - відео, аудіо, загальні завдання офісу, що його примусили це зробити.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 27 грудня 2008, 06:55
Член групи

Intel всю дорогу в той момент, Phenoms досить бідні. Я хотів би запитати, що швидкість оперативної пам'яті на комп'ютері Intel, хоча, воно не говорити .. якщо це 667 то 4Гб 800 було б краще, якщо це вже 800 то вам всього лише купити 2 Гб = 800)

Ви б краще отримати Dual Core і збереження клин готівкових грошей для використання на гідну відеокарту, якщо ви плануєте грати в сучасні ігри, 256Mb одну (можливо, бортові теж не впевнений) скоротити звичай багато що в ці дні.
Old 28 грудня 2008, 08:37
Нові члени групи

Дякуємо за відповіді. Це та, яку я купила (I Dont грати в сучасні ігри я використовую комп'ютер для завантаження і запису DVD в основному)

http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/737738

Це інша, ніж два я вже згадував, але я думаю, що це краще, ніж їх обох. (всі Runnin дуже швидко поки що)

Хіба я зробити правильний вибір?
Old 28 грудня 2008, 08:40
Адміністратор групи

Виглядає досить потужний, проте, як це має комплексний GFX карта на відміну від спеціальної картки GFX вона не буде значно КС під час гри.
Old 28 грудня 2008, 08:47
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Razer View Post
Intel всю дорогу в той момент, Phenoms досить бідні. Я хотів би запитати, що швидкість оперативної пам'яті на комп'ютері Intel, хоча, воно не говорити .. якщо це 667 то 4Гб 800 було б краще, якщо це вже 800 то вам всього лише купити 2 Гб = 800)

Ви б краще отримати Dual Core і збереження клин готівкових грошей для використання на гідну відеокарту, якщо ви плануєте грати в сучасні ігри, 256Mb одну (можливо, бортові теж не впевнений) скоротити звичай багато що в ці дні.
Я купив комп'ютер становить 4 ГБ пам'яті DDR2 667MHz, хоча мені було сказано одним із співробітників він набагато ближче до 3 Гб. Це добре або, як легко вона може Макс Out?
Old 28 грудня 2008, 08:52
Адміністратор групи

32bit Windows можна використовувати тільки 3.25GB ні на що, тому Ви знаходитесь на макс якщо купити і встановити Windows 64bit. Крім того, час доступу пам'яті різниця у швидкості між 667Mhz і 800Mhz ледь помітні.

Як я і інші стверджували, комп'ютер швидко, дуже швидко і не вимагає нічого, крім належного відеокарти, якщо ви збираєтеся грати в новітні ігри.
Old 28 грудня 2008, 09:03
Нові члени групи

ОК Mate Спасибо.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.