по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Имам нужда от малко помощ за изграждане на този компютър отговор необходими най-скоро

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти март 2008, 02:24
Номер на групата

Default Имам нужда от малко помощ за изграждане на този компютър отговор необходими най-скоро

Ей Im като проблем Не знам каква сила конектор за използване за моя процесор пише в наръчника PSU, че тя разполага с 4 4 мощност конектор, но могат да бъдат разделени да използвам всички 8 или само 4 за q6600?

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 9-ти март 2008, 02:32
Номер на групата

Default Имам нужда от малко помощ за изграждане на този компютър отговор необходими най-скоро

Вие ще трябва 4-пинов ако не overclocking Cewy.

Но аз все пак искате използвате и двете просто за стабилност, защото процесора може да се избута в някои ап и ние не сега как ви PSU е стабилна.

Безопасност на първия!

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 9-ти март 2008, 02:37
Номер на групата

OK, за да мога да използвате и двете и то навик да навреди? Kool Просто Закрепихме заглавна води и сега имам нужда да прикрепите .... всички останали.
Сега това, което ми трябва за моята gfx? 6 или 8 му един ултра 8800
Old 9-ти март 2008, 02:40
Номер на групата

В Ultra трябва да имат 2 6-пинов PCI-E конектори мощност, ако си спомням правилно.

И да, ще трябва и двете.

-Kanoakavirus
Old 9-ти март 2008, 02:42
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Cew27 View Post
OK, за да мога да използвате и двете и то навик да навреди?
Не, той няма да направи никаква вреда. Напрежението е регламентирано. Отново Бих препоръчваме свързваща двете.

-Kanoakavirus
Old 9-ти март 2008, 02:42
Номер на групата

infact на PSU дойде с графики водят вече свързано, но на този, свързан е 6 и 2 и ПИН на картата е 2 6 пина трябва да се вземат на 6 2 конектора и придават 2 6 пина?
Old 9-ти март 2008, 02:45
Номер на групата

Проверете вашите PSU указания за 2 6-пинов PCI-E 12volt релси.

Свържете тези две оферти за картата. В 6-пинов свещите са от тип AA еднократна и ще отговарят на графични карти, така че наистина не могат да се объркат.

Визуално потвърждение на картата има 2 6-пинови 12volt пристанища първия въпреки че както аз съм, пак не е 100% сигурен.

-Kanoakavirus
Old 9-ти март 2008, 02:49
Номер на групата

Да го има 2 шест часа пинов конектори и аз с един 6pin идващи от модула с 2 пинов окачен в страничната част не са свързани и още съм включен в червената 6 пинов порт на PSU, ръководството казва там само за pcie, а не периферни устройства, така мисля Im OK
Old 9-ти март 2008, 02:52
Номер на групата

ОК, така сега му инсталиран Виждам малко вежда
N 3 пинов конектор, заедно с графична карта кабел в наръчника тя му казва за RPM фен откриване, но аз арго каже цветен
Old 9-ти март 2008, 03:00
Номер на групата

Hmmm, аудио кабел приучавам достигне слота на дънната платка на дъното?

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc